Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
хахаххахаахахаххаха, како глупаво серете
идемо са најјачом репрезентациом још од 2002. а ви мудрујете по форуму и то аргументима типа "теодосић има бебу", "калинић дрка на транџу", "марјановић бије кијану ривса не зна он више баскета", "јокић јаше коња"
ахаххахахаххаххахаххах
ПС.
Ово пишем из Црне Горе у којој се људи ложе да могу да добију неког јер имају Николу Вучевића. А ви тамо серете...
Teodosić nije ozbiljan košarkaš od 2016.
Nikad ranije nećemo ispasti, zapamtite ovaj post
Spisak Francuske
bekovi: Tomas Ertel, Endrju Albisu, Frenk Ntilikina, Nando De Kolo, Evan Furnije, Pol Lakomb.
krila: Nikolas Batum, Aksel Tupan, Timoti Luvavu.
krilni centri: Luis Laberje, Amat M’Baje, Adrian Moerman.
centri: Rudi Gober, MAtijas Lesor, Vinsen Porije.
I ovi jaki mamu im jebem, ovo ce biti olstar svetsko prvenstvo. Svi dolaze u najjacim sastavima.
осим америке која долази са четвртим тимом
Bravo poznavaoče basketa,četvrti tim s Hardenom,Dejvisom,Lilardom,Kevin Lavom,itd..za tvoju informaciju,ako nisi upućen,karijere su završili Džordan,Medžik,Bird,Meloun,Stokton,Šak,Brajant,tako da iz opravdanih razloga nisu mogli konkurisati za ovo SP.
Nama, ako dođemo uopšte do Amera, glave dolaze igrači kao što su Lilard, Mekolum i generalno ljudi koji kad su u zoni ne mogu ih sačuvati ni top defanzivci, a posebno ne domaći igrači zadatka™.
Kada sam video da ne igraju Kari i Durent, na momenat mi je laknulo, kada sam video da su prve zvezde Harden i Dejvis, laknulo mi je još više, a onda kad vidiš ostatak sastava, skapiraš da nisu oni ti koji će početkom druge četvrtine da se odlepe na laganih +20 u našem eventualnom susretu.
Hajde i ja da se oprobam u "zapamtite ovaj post" domenu:
Pokazaće nam Lauri da se ne treba s njim zajebavati kako čoukuje u velikim utakmicama, zapamtite ovaj post.
obzirom da je svetsko,a ne olimpijske,imaju prejak tim.
синки не сери набијем те на курац глупердо
Toliko smo najjaci da ce random amerikaner u pensilvaniji samo ispratiti koliko su dobili u finalu sp, bez da ga boli kurac i najmanje, a mi dva meseca unapred pravimo eksel tabele da stvorimo neku ideju kako bi ovaj put bilo moguce da nas mozda usere da ih oderemo jedan razlike, a u realnosti samo molimo Boga da se sretnemo sto kasnije.
Ma ti amerikanci su sve dopingovani, jesi video taj kajri irving suta trojke 6/6, to drogirano pa Bog.
Ма французи су курац верујте
No,no,no Mar Co Tung,ne biti frustriran zbog svog neznanja. :D
nije četvrti ali nemojmo se pretvarati ni da je prvi
Odatle je samo Harden prvi tim, dejvis drugi, lilard treći, neko bi reko i četvrti, i lav 3/4
A što se nas tiče imamo preljutog Jokića, dva jako solidna u miciću i Bogdanu, dobar je bjelica i Bobi u zavisnosti protiv koga igramo može i najbolji igrač da nam bude, a protiv nekih neće moći da udje na parket
Teodosić je kurčina postao treba se pomiriti sa tom činjenicom
Nekako što se Srbije i sporta, a pogotovo košarke tiče, svaki, ali svaki put kad je išao neki hajp i kao mnogo smo jaki izduvavali bi smo i u najboljim slučajevima završavali na 7. mestu. Tako će biti i ovaj put.
Vrlo moguće, ali ja mislim da ipak dolazimo do finala, mimujemo dejvisove obrve, gubimo 25-35 razlike doček na balkonu i to je to
U slučaju da Toronto osvoji NBA šampionat mi osvajamo svetsko jer će JU ES OF EJ biti totalno ukurcu Kanađani im uzeše ligu, poente više za košarkom nema, ko poslednji izađe nek ugasi obruč..
Karl kokse, to tvoje bi imalo smisla da svaki put ispušimo od Amera. Al pošto smo ih jebali u Indijanopolisu 2002god, ledžit je da se nadamo i ložimo.