Prijava

Ja dugujem dvesta jura kumeli i vrv nešto za račune. Državi sam ostao dužan dvesta jura za tv pretplatu, i drago mi je zbog toga.

Kako sam tad sve lepo isplanirao, rekoh taman mi stiže lova da se preselim iz Austrije u Kinu, odoh da predajem childish english klincima. Zovem ovoga, jedno deset dana me tako lerao, te je u vožnji, te je u kafiću ugovara posao, čeka isplatu, te ovo te ono, gomila sranja nekih... Ja se onda raspitam kod kolege za njegovu adresu, i pošaljem ovome informaciju, rekoh sad znam gde si, pa ti gledaj šta ćeš, boli me kurac i ko si i koga imaš. Da mi nije doneo deo para odmah sutradan, pristupio bih labo metodi, sačekao ga u mraku u ulazu zgrade i uzeo svoje tačno u cent

Gde si živeo bro, u Beč? Ja sam fino vreme straćio tamo.

Ja samo lepa mesta biram, tj ona koja odgovaraju mojim afinitetima:) Živeo sam u istom apartmanu u kom je Staljin živeo, zgrada izgrađena sredinom 19-og veka, cigle sa pečatom Marije Terezije, česmica u hodniku, zajednička kupatila koja se odavno ne koriste, promenila su namenu pa u njima skladište sanitarije i slično, za ove tetkice što održavaju i čiste zgrade. Bordel mi bio na nekih 100 metara od ateljea, te sam često noću odlazio na egzotične prostitutke, onda se prošetam obližnjim parkom i kupim vutru od crnaca, pa svratim do kafića gde je radila jedna lepa konobarica, sisata, guzata, plavuša. Uvek bi mi se obradovala, naročito kad ulepšam prizor sa italijanskom garderobom na sebi, šmekerskim mentalitetom i novčanikom punim para. Nikad je nisam osuđivao, prosto sam znao šta je šta. Ti?

Štadlau i Fridrih Engels Platz

Oko 3 života i jedan dečiji. Zli ljudi. Jako zli.