Šta mislite?

1. Šta mislite o električnim trotinetima.

Ja sam skoro bio u Beogradu, i vratio sam se bogatiji za dva nova velika saznanja.

Prvo je da je Rasni gospodin čovjek i veći Srbin (u onom metafizičkom smislu da kažem) nego 99,9% onih koji su ga napušavali ođe zadnjih 10 godina, a drugo je da previše ljudi kroz Beograd vozi električne trotinete (u Podgorici sam u zadnjih 20-ak dana vidio samo jedan).

Šta mislite o tome?

2. Mislim o električnim trotinetima šta mislite.

3. Бесмислено. Деца нек возе ове обичне, акустичне, а ови који нису деца шта ће им тротинет уопште који курац

4. Kad sam bio u Beogradu ovaj jedan kolega ušao u seksi šop i brate gleda neki privezak kao kurac i sperma izlazi iz njega kad ga pritisneš, i ovaj što tu radi kao, kaže nekim prepederskim glasom "To ti je kiiita sa speeeermom".

Kupio je na kraju.

5. A to se i ja slažem brate, skroz besmisleno. Mislim za djecu okej, ali njima je opet kapiram bolje ovaj obični trotinet jer im to taman dođe malo da se istrče i sve, a opet ih brzo prođe volja da vozaju te stvari tako da ne baciš onoliko para kolko bi bacio na električni...

A za odrasle mi skroz nije jasno nimalo. Za te pare možeš da kupiš solidno biciklo sportsko i da izgledaš znatno normalnije i da ideš brže. Možeš i na planinu sa njim ako ćeš, a sa trotinetom možeš niđe.

6. Kontam da ne razumes jer nisi iz beograda, zamisli da radis u centru i zivis na par km, zajebano za parking bolesno u oba smera. Msm ja nemam ali znam ljude koji imaju zato, ja furam peske jer mi je posao na 1km xD

7. Pazi brate nisam u toku šta se dešava u Crnoj Gori, preciznije u Podgorici, ali i da je PG cela raskopana i da je sam centar grada totalno izolovan ne od ostatka sveta nego od ostatka grada i kod vas bi se mnogo više pojavljivali ti elektro trotineti.

8. Voziš li ti brate električni trotinet?

9. Запањујуће је о чему све људи имају мишљење

10. Izgleda glupo ali zato što nismo navikli da štedimo bespotrebno rasipanje energije plus znojenje, ušteda vremena, novca (za gorivo, taksi, parking), a i zdravije je i čak i brže nego standarni vidovi prevoza. Gledam ih ja po Podgorici, nema ih previše ali nisu ni rijetki, dio preko Morače i City kvart samo.

11. Колики си бета мужјак на скали од 1 до возим електрични тротинет

12. Kako je električni trotinet brži od skutera?

13. Gluposti brate, brži je onaj tomos mali od 50cc

14. City kvart je za debile

15. Brže stigneš jer pičiš trotoarom a ne saibraćajnicim za motorna vozila. I možeš ga na radno mjesto unijet, a skuter moraš parkirat napolje, pa je mogućnost za otuđivanje prevoza umnogome smanjena.

16. A viđećeš ti šta je debilno naselje kad u Sadine nikne novo naselje za paraše (to je ona velika poljana iza Elastika u Tološe).

17. prevozno sredstvo za debile i jadnike

18. Bravo gospodine anonimus ispao si dosta muzevniji hejtovajuci stvari koje ne razumes jer si iz picke materine

19. reci za neki kvart u podgorici ili u sapcu da je sranje jer je iz picke materine, a bukvalno oba mesta zajedno imaju 50k ljudi je bas debilno.....podgorica je bas cemeran grad, sve je sivo i nema drveca i ribe uglavnom ne lakiraju nokte na nogama

20. generalno se odnosi na sva mesta u cg

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.