Prijava

Šta je s mozgovima alooooooo

Ko pljuje po tulu?
Tul donekle jeste precenjen po kolicini dobrih pesama, ali sto je dobro... to jebe. Jedini koji ima liriks koji je u skladu sa muzikom i nije glavni. Pored pink flojda.
Al da ne seremo koji pa bend ima vise od 10-15 vrhunskih pesama.

Ne dirajte tejlor svift, kul je ona.

Pa tool nema lošu pesmu, ima par dosadnih koje moraš više puta slušati da bi legle, ali ima sigurno 5 pesama koje su sig u top 100 najboljih ikada rok/metal što je za jedan bend preogromno dostignuće

Ima i vise. Vecina metal bendova jedu govna crno sranje lobanje kosturi a u stvari liriks za tinejzdere.
Tul u principu cilja poentu metala, nema lobanje i govna nego jebena dark poezija.

Skoro sam slusao right in two, nikad slusao sta prica reko aj da cujem i lebac ti jebem ne sto kao ajd dublje nego u rangu dobre literature, od biblijkih referenci do drustva.

Right in two baš preozbiljna pesma...

Pot najvolem, a šizmu najviše cenim zbog muziciranja iako je lyrics ok al ništa spec

skoro sam bio na koncertu ovde

zanimljivo bilo da je jedno 90% bila muska publika...

Kad se već raspisasmo o Tool-u, ovo seciranje jedne pesme mogu pogledati svakog dana po jednom i da ne dosadi. Kanal za preporuku generalno, čak i kad blage veze nemam o čemu čovek priča.

https://www.youtube.com/watch?v=ScRG40_7zb0

EDIT: Mislim, ne moram da crtam onima koji znaju pesmu kako je čovek u prva dva minuta objasnio da bas i gitara imaju sopstveni Schism, što se savršeno uklapa uz tekst. Ili tekst uz muziku, svejedno.

Au da, otkrio sam skoro ovaj kanal što je agilini okačio, dobar lik ovaj Biato, ima dosta zanimljivih klipova i dobrih diskusija o muzici generalno, preporuke posebno za one koje interesuje malo priča oko muzičke produkcije i sl

vidim reme je još uvek malo u tom fazonu hejtovanja svega onoga na šta klinke svršavaju

parni valjak al iz pank faze, jer jbg onaj posle sentiš je sranje

Kakvi bre divlji valjkovi crveni valjkovi dugmadi da li ste vi potpuno poludeli alo bre kakav eks ju bre

ja to malo prenosim remeovo mišljenje, kači ovde blamantne pesme parnog valjka kojih se i članovi benda stide

Svjezeg mesa nema
paradajz je skup
a cuje se i nova tema
Lepa Lukic show svoj sprema

Pogledaš ovaj klip gde čovek analizira Schism, 5/8 i 7/8 ritmove, i onda posle pustiš neko govno tipa EKV koje šatro važi za kompleksnije i dublje i čuješ

"Ovaj krug sam stvorio i razasuo" u bejzik 4/4 sa nekom miki maus solažom i shvatiš da treba da nas anglosaksonac još više potčini jer smo rasa drvoseča

leb i sol sa ovih prostora jedino priznajem da zvuci zaista svetski, pojedini albumi

smak - tocak sve i svja jebiga, al nisu umeli da napisu pesmu nazalost da bi bilo zanimljivo to nekome sa strane

yu grupa je prasila s pocetka solidno, jedini su i imali ponudu da snime u engleskoj nakon nastupa u marki klubu, al nisu, ostali su pokusavali sami ponesto al bezuspesno

itd itd

Троножац одговор зна тек кад остане сам

Smak je tebra zvucao svetski. Jebao ih je ocajan akcenat na engleskom koji je imao rahmetli Boris. Zato nikada nisu ni bili blizu. Slusao sam neki stari demo od 3 pesme na engleskom iz 70-ih. Melodije i tekst do jaja, Borisov akcenat horor. Upropasti sve.

A sve do jaja pesme Corbe nije komponovao Boro. Vec Dzindzer, Misa Aleksic i Rajko Kojic. I u jednom periodu neke pesme Momcilo u saradnji sa drugima. Ovaj je pisao tekstove. Sto se Borovih kompozicija tice komponovao je govna tipa Hocu Majko Hocu i Disko Misic. Ali objasni ti retardiranoj srbadiji ko zaista komponuje pesme.

I dan danas smatram da su gitarska tema i rif iz Jedino Moje u top 5 ikada na ovim prostorima. Dzindzer je tu pokidao. A da je matori Cacanin trebalo da umre pre dvajs godina to sam rekao. Jbg, kada lupi starost, pa nadjes mladu picku koja se sa tobom jebe zbog para onda se blamiras po Vucicevim skupovima i Mitrovicevim rijalitijima da bi mogao da je platis da ne ode.

Od toola samo undertow јбг оно касније махом претенциозно

Lol, kad neko ne konta jebenu sprdnju za Valjak, lol.

Prva jeste sranje, al opet pokazuje razliku izmedju onoga šta sviraju i šta su počeli, a za drugu mi se napusis kurca. Bukvalno je to jedna od najboljih pesama Azre, koja je zapravo snimljena dok je bio kod ovih. S tim što je Stuliceva verzija posle drastično bolja zbog vokala i svega.