Prijava

Ja se najiskrenije nadam da će izgubiti par narednih utakmica u ovom maniru - to bi ih nateralo da trejduju nekog pametnog u tim. Ono sinoć je baš bilo katastrofa - prvo što Kingsi nisu ništa naročito, drugo što nisu u stanju da odigraju odbranu (20 puta im igrač ostaje sam na šutu), zadnja četvrtina - svaka lopta ide na Jokića, čak je nosi preko pola. Četiri čoveka stoje na terenu i gadjaju ga loptama - što je u redu, jer je odvalio tu zadnju deonicu bukvalno sam, ali jbt - i pored togaprimiš 32 poena u zadnjoj četvrtini. Neverovatno mi da ne mogu da se fokusiraju bar na odbranu kad već ne igraju napad, i da u rotaciji stalno ispadaju na jednu istu foru - ipak su u pitanju NBA igrači. Prosečan aba liga tim bi u jednom trenutku skontao - čekaj bre, radimo ovo pogrešno.

Mislim da Jokić prvih par god u Denveru nije dobijao neku šansu, valjda se neko povredio pa on počeida igra.

MPJ ima sve da bude vrhunski igrač, ali malo precenjuje sebe. Tripuje da je već superstar, imao u one glupe izjave.

Realno, Grant im ne bio vođa iz senke. Sad se vidi koiiko fali.

Kouč Meloun treba ko Greg u Sparsima, da pusti Kampaca da igra klasičnog pleja, što i jeste. I učinio bi da ceo tim izgleda bolje. A on ga stavlja da ćoškari na liniji za 3 poena, gde je skoro pa beskoristan.

Udvajanje Jokića - čovek dobija loptu spolja i gadja trojku. Pošto Heris ili je povredjen ili slabo šutira, Kampaco upada na tu poziciju. Sistem koji očigledno nisu u stanju da promene. U suštini Denver ima 5 napada i to je to - Jokić sebi iskreira neku poziciju za šut, iskreira drugom igraču poziciju za šut, Mari sebi iskreira poziciju, Jokić i Mari naprave nešto zajedno (mahom pikenrol), neki random igrač se zaleti pod koš (najredja situacija). I to je to. Funkcioniše jer je ovu dvojicu, generalno, jako teško zaustaviti, a Heris i Milsap, pa i MPJ, igraju solidnu odbranu. Uglavnom. Ponekad :D Fali im jako igrač tipa Zek Lavin, Tobajas Heris ili Kris Midlton, čovek koji je u stanju da se uklopi u rotaciju a može da doprinese sa 20+ poena. Heris i Milsap ne mogu, MPJ će moći možda nekad u budućnosti.

https://vote.nba.com/en/thankyou

Ja glasao dosta puta. Danas glas važi duplo za Jokaru.

Za 2 min se glasa, prosto je. Ja samo mjefa izaberem. Xd

Thilmo
Realno, Grant im ne bio vođa iz senke. Sad se vidi koiiko fali.

О чему ти?

Preterivanje je reći da je bio "vođa", ali da im fali jedan Grant stvarno im fali, Džamajkl Grin po meni nije ni blizu onome što je Grant bio. Sinoć jebote Jokara 31 poen na poluvremenu, oprcao kako odigrao, nije mogao da promaši, i opet ih rutinski otreso Boston. Baš su očajni, jeste da im fale Geris i Milsep trenutno, a ne igra ni Barton (daj bože da trejduju govedo), ali u ž a s n i su svi sem Jokića, čak ni Marej nije ono što je nekad bio.

jebi ga, kladili se da im dovoljni jokic i marej i da ce mpj da jebe. sad imaju jokica, marej nikad nije ni bio nesto, i nece, a mpj izgleda ko da su doveli nekog mnogo dobrog lika sa basketa sto nikad nije igrao na 2 kosa pa se smorio jer mu ne ide, a naviko da pobedjuje klince na terencetu

Bože me prosti što ću ovo da kažem, al čak im i jebeni Plamli nedostaje. Ja sam mislio da je ovaj Hartenštajn bolja verzija Plamlija, kad ono lik levoruki Kosta Perović. Usrali su motku debelo sa potpisivanjima igrača, neka ispaštaju sad ko ih jebe. Jokari polako vreme da se pakuje pa u Dalas.

jokara ce za 2 god da dobije supermaks od denvera, nakon cega ce tek da igra sa amaterima. verovatno i pripremaju za sve to, sa mladjima trenutno da do tad kao malo zaigraju. samo sto im ne ide bas.
ako prelazi, bice to tek za 5-6 god.

ne znam samo jel ja ne vidim nesto, posto meni marej nije tip igraca koji je ono sto svi misle da jeste. bas nema nista sto sam zapamtio da dobro radi, osim sto mu nekad krene pa naredja trojke. al nije da to radi konstantno. kari za sirotinju

A jebiga posle ovog poslednjeg plejofa mora da mu se oda bar neko priznanje, ne može baš svako da sipa 50 poena na nekoliko tekmi u tvrdim plejof serijama, ali slažem se da je precenjen, ume da forsira često. Ja sam mnogo više gotivio Herisa i stvarno sam mislio da će da bude bolji igrač od Mareja al usrala ga ta neka povreda kuka, unazadila ga načisto.

I kad se smiluje da ne šutne nego da doda ume da odigra odličan pik en rol sa Jokarom, da mu je uvek tu negde oko linije za bacanja i onda debeli ubaci one floatere sa zemlje nenormalne.

Izgubiše i od vizardsa lol

Šmoklja
Preterivanje je reći da je bio "vođa", ali da im fali jedan Grant stvarno im fali, Džamajkl Grin po meni nije ni blizu onome što je Grant bio.

Не фали им уопште, инти им је био битан нарочито, био им је једну сезону, у ПО је добио мало више прилике јер је Бартон био повређен и то је то.... То што у буђавим Пистонсима игра добро нема везе са Денвером и његовом игром ту, у Нагетсима не би могао меда, Бартон и Милсап покривају 3/4, МПЈ је у тој ротацији и то је то, е сад то што Нагетси не могу да повежу две утакмице да им барем двојица из првог тима не фале је друга прича.... А и Нагетси му за ту улогу коју би код њих имао да је остао нису луди дати 20 милиона по сезони....

А Мареј јбг, да буде други играч у шампионском тиму - за то није, макар не тренутно, али да буде трећи играч неког супер трија може лагано (Јокић, Бил, Мареј нпр.)....

I te kako im fali i tek će da im fali kada ode Milsep, jer kao što rekoh Džamajkl Grin je teška kurčina. E sad što je Grantu zinulo dupe da bude glavni baja u najgorem timu u ligi gde može da troši loptu kolko oće to je druga priča. I još plus na sve to dobija više para, njemu lepo. Barton jedino što bi trebalo da "pokriva" je ona njegova ogavna glavudža i to ušima. Očajno su vođeni, očajan im je front office, Jokić ako ima ambicije da bude MVP bar jedne sezone, za šta je očigledno sposoban, treba da kupi prnje i beži odatle. Ali mislim da su njemu ambicije već ispunjene i to opasno, što reče celt dobiće i supermax i moći će da zgrne još masnije pare, a prstenje ko jebe.

Таквих играча у НБА не мањка, који у кршини сипају 20-25 поена по мечу, а у озбиљном ПО тиму су лако замењиви.... Милсап игра до краја сезоне за 10 милиона, а не знам одакле прича да је Грин као дугорочна замена? Он је привремена закрпа ту....

Milsep već odavno nije nivo igrača koji treba da bude startna četvorka u timu koji ima neke namere za kompetitivno učešće u plejofu, pogotovo na zapadu. A naročito više nije tip igrača koji je komplementaran sa Jokićem, u odbrani ne može da pokriva reket bolje od debelog, a ni u napadu ne paše baš idealno sa Jokarom, nije tip igrača koji "katuje" pod koš dok Jokić ima loptu, više insistiraju iz nekog razloga da mu daju loptu da igra neku post up izolaciju koja se retko završi poenima. Jokić bi uz nekog tipa Porzingisa ili Dejvisa bio najidealniji, ali to je već pusta mašta, realnost je da im je roster ovakav a tu leba nema. I šta onda kad istekne Milsepu ugovor na kraju sezone? Ostaje im samo Džamajkl na četvorci, i možda Bol Bol koga ionako očigledno Maloun ne miriše baš nešto. Čančar? Ok, onda grčevita borba za plejof jebiga.

Тако је, Чанчар, ко је још чуо за трејдове или довођење слободних играча...