Prijava

Krsmanovača, generacijama poznata lokacija, svadbe, ispraćaji, krštenja, kupanje na bazenima sve je imalo svoje vreme, a danas u stečaju i opustošena do temelja.

Krsmanovaču su pratile mnoge kontaverze, jedna od njih je i zabrana romskoj populaciji da koristi bazen, opštinski sud u Šapcu, je 2003 godine presudio u korist romske zajednice i obavezao vlasnika da uputi javno izvinjenje.

o da, sećam se toga kad mrtvi Čedomir zabranjuje kupanje cigosima, velika je afera bila. Naravno da je uništen zbog toga na sudu, a odmah potom narod je krenuo da bojkotuje. Poslednji put sam tamo bio ima 10 godina sa ženom na nekoj svadbi.

najlepša fotka šabca https://i.imgur.com/i3U9D9J.png

nije više isto mesto otkad su je sklonili

у Шапцу деца не морају да навијају за звезду да би били цигани

Шабац развијен град у пичку материну

Шабац не може ни Вучић да упропасти

Кад за дечка или девојку кажу да има ноздрве Зорка Шабац хоће да кажу да се раде квалитетном хемијом

ШАБАЦ ЈЕ ЦЕОООООООДДРОГЕ БЕОО

Govno ovo iz Šapca?

Bogatić postao predgrađe Šabca, stanovi u Bogatiću 1500 evra po kvadratu. Šabac centar elitna destinacija, takođe je u planu i Šabac na vodi

kad procitas gromobran svemira ne pomislis definitivno na nesto na cemu bi kristijan golubovic radio street workout

kad se samo setim da sam isao za sabac da rizikujem zivot u onim poplavama da spasavam nejac, dok su giliptercici iz sabca sedeli u dnevnim sobama i gledali kroz prozor ljude koji ih spasavaju

Au da bre, sećam se toga... Šapčani blejali po kafićima a momci iz Bg i NS prave nasipe. Bio skandal baš. 2014 godina

Au da bre, sećam se toga... Šapčani blejali po kafićima a momci iz Bg i NS prave nasipe. Bio skandal baš. 2014 godina

Haha sećam se ovog, bio sam u Ugandi, ali sam bio aktivno uključen u to, bio sam non stop na vezi telefonskoj i mejlom sa ljudima, priča je sledeća: Gradonačelnik je bio Miloš Milošević, tako fini čovek, inače sam dosta bio uključen kad je biran za graonačelnika, svaki dan ga možete videti pešice ide po Šapcuu, nema ni biciklo (da mi smo takvi, pravi Srbi i avangarda), elem videlo se da postoji ta neka opasnost od vode, plan je bio spremljen i sve, naručeni džakovi sa peskom od snabdevača i prevoznika, sve organizovano. Kažu meni jedno veče, ne isporučuje se pesak, pozovem jednog od većih kaže prete nam iz Beograda da ne smemo ništa da damo dok mi ne kažemo. Za to vreme onaj bizgov Diković kao pravi neki štab kao haha eto Šapčani nepsosobni da zaštite, ustvari želeli na silu da smene vlast. I naravno, Miloš izađe uveče na konferenciju i kaže povlačim se ljudi sa mesta gradonačelnika, nije hteo da čovek pravi problem gradu jer je odgovoran, nije marva koja će dovesti u opasnost ljude zbog politike (pogledaj pod čučković obrenovac) i oni skupe botove i generalno niže inteligentne likove iz cele Srbije kao spasavanje Šapca hahahaha, prvo nije ni bio u takvoj opasnosti, a drugo nemaju pojma da su samo napredne kučkice bili.

Smejali smo se u Šapcu i pili čaj zeleni, naravno da su ispušili kurac za promenu vlasti i zloupotrebili ovako niže inteligentne ljude iz drugih gradova.

Avant-garde, jebeni avant-garde.

Bombi: Šabac nije bio ugrožen 2014
Šabac:

https://youtu.be/_CJFYGTTWYc

kaka je ovo neviđeno ogromna poplava, potok izlio malo jače
jebem ti narod nesposobni kad im je sve straobalna poplava

Zapata, to nije Šabac nego Majur i Slepčević...