Prijava

Da kurir ni bi zaradjivao od mojih klikova, imam rešenje. Tema na koju ćete postovati kad 100 evra svakom gradjaninu bude zvanična objava vlade. Postovi:

Obavestenje za vukajliju da je ovo zvanicno.
Obavestenje o tome kako i gde podici sto evra.

Razlog za kurčenje time kakvog predsednika imaš kad odeš u inostranstvo. Mada sam ja počeo da izbegavam da pričam o tome odakle dolazim i to. Jednostavno preskočim tu temu, čak i kad me pitaju. Primetio sam da ovaj narod apsolutno svi narodi sveta mrze i preziru, a ja nisam neko ko bi trebao da se mrzi, pa u startu napravim otklon.

Državna dividenda. Moglo bi se uvesti kao redovna godišnja praksa

Je l i za nas gastoze vazi 100€? Eto za te pare ne dolazim tri godine u Srbiju

daj da kupimo od smrdljivog kajzena sajt i pretvorimo ga u akcionarsko drustvo

Mislim da je potpuno nerealno očekivanje da država svakom punoletnom uplatiti po 100e, a baš naročito u ovako nedoba. Vučiću, Dinkiću!

Imamo brasna za godinu dana i to pod uslovom da samo pecemo hleb i ne radimo nista drugo u zivotu, drzava ima love u crnom fondu da moze sebi da dozvoli 70 milijardi dinara da baci medju narod (ne racunajuci lovu za preduzeca, vec samo za ovu meru od 100 evra), povecavaju se plate u birokratiji i javnom sektoru svakih godinu dana za 10%, gradjenje stanova buja, i pored svega toga imamo armiju ljudi koja danas nece jesti ako ne dobije pomoc od narodne kuhinje ili koja nema gde da prespava.

To je kapitalizam - kad imas dobara da zasitis celu naciju ako bi hteo, ali neces jer je to bacanje para. A sad kad kriza pritera i kad je to jedini nacin da podignes potrosnju i odrzis ekonomiju, odjednom nije bacanje para. Kao kad veliki lanci restorana bacaju hranu na kraju radnog vremena jer bi podela te hrane ljudima znacilo da ce sutra mozda manje njih doci u restoran. A kad restoranu ide lose, onda nije frka dati za dz da bi privukao ljude nazad. Zbog tog sebicluka, manjka solidarnosti i razumevanja za potrebe najugrozenijih ovaj licemerni sistem i treba da pukne. Pogotovo u SAD, tamo je to najizrazenije i najbrutalnije.

I da, apsolutno je besmisleno davati 100 evra bogatasima. Jeste da njih nema mnogo i da samim tim izdatak nije mnogo veci, ali sta znaci Kosticu ili Miskovicu 100 evra? Da obrisu bulju novcanicom ako domacica nije otisla po toalet papir?

Ispravljena povijesna nepravda koju nam je naneo dinkić i ekipa, a dobićemo i duplo više bez ikakve rasprodaje državnih firmi

Ako bude, ostaviću Vučelinih sto evra sa strane u novčaniku za taliju, a potrošiću svojih sto tamo gde bi trebao i svaki odgovorni građanin- na robu domaćih proizvođača i kod seljaka na pijaci

hahaha kakvo srozavanje naroda, pa ne, ovo je vređanje već svega što čini čoveka.

POZOVI AKO OĆEŠ STOMARKE AHAHAHA INAČE NEMA BATO!

sledeći korak je kapiram send nudes ako oćeš zejtin i šećer, tamo neke daleke 2023.

jel moze nekako na broj racuna da ide to

može brale, al mislim da prvo moraš da se malčice poniziš i okreneš neke brojeve ipak pa kažeš br računa.
Do jaja bi bilo preko mejla recimo da postoji takva opcija

moraces da pozoves da zamolis slavku recepcionarku lepo.
to je ona fora: aj da vas vidim kolko vam kosta obraz stoko. a dodatnu notu drskosti mu daje cinjenica da je to drzavni novac, tj svejedno novac svih vas. pogotovo vas sto radite kod "privatnika"

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=04&dd=24&nav_id=1677994

"Ovi drugi treba samo da okrenu automatski broj telefona, ne moraju čak ni da razgovaraju", istakao je Vučić.

jel sme da se dahće u slušalicu?

Znaci Acika misli da srpska glava vrijedi 100 evra, lijepo lijepo

al evo recimo moje prognoze:

5. maj ili kad vec treba da bude: penzioneri ce dobiti jednokratnu pomoc od 100€, ali cemo isplatu da vrsimo u 5 rata ili tako neko sranje. za ostale cemo da vidimo
6. maj: odjednom u svim novinama nekako svi pljuju na vucica kako je licemeran, pokazuju sve mane ovog idiotizma i tako te sranje. dezurni vucicevi pljuvaci pod kontrolom snsa. alo jedino cepa naslove "djilas ne daje vucicu da vam da 100€"
7. maj: posto vidim da se mnogo bunite i necete 100€, nema za ostale. zahvalite djilasu i ovima sto se bune da nece na tome.
krajem maja, jun: smanjenje penzija za 5%

djilas moze da bude mmf, soros, eu. zavisi, ne znam ko ce tacno.

a lepo može preko provere JMBG ili LK (ako se to sme ofc tako) pa ko živ ko mrtav, da se otvori jednokratni namenski račun, kao što je bilo za one smešne akcije, pa ko želi nek podigne, ko ne želi, nek država recimo daa rok u trajanju od godinu dana i ako ne podigneš smatraće se da ih ne želih, pa nek odu u neke ''humanitarne'' fondacije

nego jel ima neko informaciju koliko ce otprilike da imaju otvorenih telefonskih linija da primaju zahteve gradjana

negde procitah da ako budu imali 10 linija i bude im bilo potrebno 3 minuta po glavi da obrade zahtev (i budu radili 24h), da ce im trebati par godina hahahaha

al dobro, kontam da ce imati dosta vise od 10 linija