Koronavirus u Srbiji 2

1. Ovo stanje sada ko na uranku za prvi maj, s jedne strane piči esad plavi dok s druge strane potoka na 15m dalje trešti master of papets, pa čije ozvučenje nadjača, pa krene prozivka.
    Teški smo jadnici

2. ovo je neverovatno, ovde se sve pretvara u politicku borbu. cudi me da deca nisu pocela da se umesto kauboja i indijanaca igraju snsovaca i djilasovaca.sve se gleda kroz politiku i samo se o politici razmislja.i sta god da se desi to se upotrebljava u politicke svrhe.dal ovba nacija tolko voli politku ne znam o cemu se tu radi...

3. Politicki maloletna nacija. Tesko nama kad Vucic ode ako ne ostavi podjednako sposobnog naslednika, raspascemo se po savovima, necemo se sastaviti do kraja veka.

4. i podjednako autoritarnog

5. od kineza mozemo da ocekujemo virus koji ce da istrebi sve ljude na planeti u kratkom roku sem njih jer ce vakcinu da zadrze samo za sebe jer kinezima kao da je san da celu planetu prepune svojim ljudima

6. Sevastokrator_95 tesko nama kako god okrenes.i sad zivimo najgoore sto mozemo ili makar blizu toga.

7. more malih crnih glava gmize po celoj povrsini planete..to vam je buducnost

8. Sevastokrator_95 tesko nama kako god okrenes.i sad zivimo najgoore sto mozemo ili makar blizu toga.

plasim se suprotnog, da imamo mi jos mnogo da padamo pre nego sto lupimo u dno

9. Čekaj, šta sad. Je l' definitivno policijski čas do subote ujutru?

10. ovde se sve pretvara u politicku borbu. cudi me da deca nisu pocela da se umesto kauboja i indijanaca igraju snsovaca i djilasovaca.

Znam mnoge koji lupaju i niko od njih nije za Đilasa. Ko je Đilas? Lokalni političar bez šarma, harizme, govorničkog dara...
    Nije ni čudo što Vučić hoće da ga predstavi kao glavnog političkog protivnika jer će s njim lako izaći na kraj. A možda su i u nekoj šemi, kao što reče neko na ovom forumu.

11. Korona je
    G O L A
    O
    L
    A

12. Nije ni čudo što Vučić hoće da ga predstavi kao glavnog političkog protivnika jer će s njim lako izaći na kraj. A možda su i u nekoj šemi, kao što reče neko na ovom forumu.

ne verujem da se razgovaraju telefonom da prave planove (mada ne iskljucujem), ali interesi im se definitivno poklapaju. djilas dobija neke povlastice direkt od snsa za sedenje tu gde je i smrdenje a ovaj ukapirao da je definitivno isplatljivije biti disident od slame gde ti niko ne moze nista od tvojih jer su slabi, nego pravi disident koji stvarno hoce vlast, jer tad moras oko sebe da okupis sposobne ljude koji umeju u srbiji da dodju na vlast, a to je rizik po tebe.
    ili to ili ih vec sns sve pokupio. definicija je da nisu budale, cilj je vlast.

13. https://www.youtube.com/watch?v=rStL7niR7gs

i evo jos jednom delim ovaj video, koji je po meni mozda top 3 stvari koje postoje na youtubu, i stvarno poucna stvar. pogledajte, totalno vredi 20 min zivota i ima srpske titlove ako ocete.

14. Ja ne znam je l se vi zajebavate ili šta.
    Opozicija je sama sebe razvodnila jer jebeno Kosovo mora da se potpiše a ko ga potpiše biće večiti izdajdnik i biće obrisan sa političke scene mada mi kakvo pamćenje imamo ne bi me čudilo da to zaboravimo do proleća i da nam bude opet neki premijer nešto
    Djilasu ne trebaju povlastice čovek je milioner jebeno i ne mislim da je sad nešto pokrao pare zna ga ćale preko nekog lika ušao je u politiku pun love

15. ne trebaju mu jer ih vec ima. moze i da ih izgubi. u tome je fora sto je bas on idealna opozicija.

16. djilas je ukrao manje od 100 mil evra

17. Čovek koji napravi tolike pare ih ne gubi tako lako jer je jeli pametan i on i tim ljudi koji radi za njega pogotovo ih neće izgubiti jer će vlast na kojoj je Vučić da ga stavi u mat poziciju

18. nesto drugo pricas boxor, ne znam sta, al znam da nije na temu koju smo poceli

19. Pricam da Djilasa ne sprecava nista apsolutno da bude ozbiljna opozicija samo da zeli. Kosovo ih sve jebe

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.