Koronavirus u Srbiji 2

1. Ne verujem, ali može biti.

2. jbg, svirali ljudi klavire dok je pola Srbije (prvenstvno juzna) bila turska kasaba...

https://www.psihocentrala.com/poremecaji/poremecaji-licnosti/narcisoidni-poremecaj-licnosti/
    ...

nasa ministarka saobracaja izlazi i prica kako ce da otkupe air srbiju da je spasu, i tako od poslovnog pitanja pravi politicko, dok arap sedi i gleda to i razmislja se koliku cenu da stavi, koliko kosta politicarenje u srbiji. sigurno vise od propale aviokompanije

3. Rodio sam se i odrastao u Šapcu, krenuo u gimnaziju, prebasio se u tehničku, završio poljoprivrednu, iako su me u par navrata zamalo izbacili (realno ostala bi mi hemijska). Devedesetih je grad bio prava pravcata rugoba - beton beton samo beton, grad sa ubedljivo najmanje zelenih površina u bivšoj SFRJ. Nije ni čudo što su goblini nikli baš tamo, kriminal, i imena koja je iznedrio, nemam snage ni da pominjem (ko je živeo u okolini upoznat je sa većinom crnih bisera koji su, mahom, i ostali na asvaltu iz kog su izrasli, a bivalo ih je vazda).

Ali posle takozvanog petog oktobra, keš zaista kreće da se sliva u grad - bilo je tu svakako pranja para i raznoraznih malverzacija, lapanja...Ali uradilo se dosta toga. Prolepšao se prilično za ovih dvadesetak godina, čist je, uredan, funkcioniše (bez obzira na državu koja ga sabotira i duguje mu brdo para, koje će pre ili kasnije morati i da se isplate). U Šapcu je daleko manje bede nego recimo u Novom Sadu, što je samo po sebi apsurdno (ne sumnjam da ni na jugu ne cvetaju ruže). Plate su jedino bolje u BG i NS, život je jeftiniji (naročito nekretnine). Letnji festival je sasvim solidan, hipodrom je oživeo itd.

E sad, ne zovu ga za džabe mali Pariz - ljudi imaju neki svoj specifičan šmek. Imaju 1000 mana i 1000 vrlina, neuravnoteženi su, nagli, umeju da se cigane, vole da se džiberišu, potuku u kafani bez ikakvog razloga, slažu, preglasni su, u neku ruku neotesani...Ali nisu govna. Nema one perfidnosti, podmuklosti i nadmenosti koji se često sreću po Vojvodini. Namazani su, snalažljivi, pomažu se daleko više nego ljudi u ostatku zemlje - kako kod kuće, tako i kad odu na stranu. Što je samo po sebi za veliku pohvalu. Uglednije i kulturnije gradjanske porodice četres pete komunisti streljali i pobacali s mosta u Savu, što je grad svakako prilično ugrobarilo na širem planu. Dao nam gobline, logopede, Lazu Lazarevića, Veselina Vujovića, Šabana, Ljubu i Marlenu. I možda Kebu, nisam siguran. Ko nije bio na šabačkom vašaru obavezno da ispravi taj propust, jer tamo što možeš videti i sresti čudnih i bezmalo grotesknih pojava...Ono - ne znam ni kako da završim ovu misao. Recimo da bi se i Cigani iz Šutke zaprepastili na neke stvari...

4. E da, zaboravih da okačim čuveni mural koji je, nažalost, pokojni. Ostao mi u baš lepoj uspomeni https://wikitravel.org/upload/shared//thumb/a/a7/Civijada.jpg/300px-Civijada.jpg

5. ...Da dodam, iskreno me oduševilo ponašanje tamošnjih ljudi u ovoj situaciji - proveo sam sticajem okolnosti pola dana u ŠA pre neke dve nedelje. Svi, ali bukvalno svi - maske, rukavice, rastojanje i - jebena kultura i strpljenje. Nisam čuo ni jednog čoveka da se buni ili žali u vezi bilo čega, stoje ljudi u najvećem miru i čekaju i po 45 minuta da udju i pazare šta im treba (dan - dva pred Uskrs). Kao Japanci. Tome se baš nisam nadao.

6. Оке је Шабац сасвим

7. Дајте слике неких шабачких тинејџерки у хеланкама и безобразним патикама да издркам курац као клошарчина, јебо вас бог мртви.

8. Mislim da niko ovde nema ama baš ništa protiv Šapca.

9. Sad u 20 i 30 likovi se popeli na krov dve zgrade (Bulevar Nemanjića) zapalili BAKLJE i deru se "Đilase lopove!"
    OMG WTF?!
    Koji krindž XD

10. dajem oba jajoa da su vucic i djilas u semi

11. vrlo moguce cak i u semi seksualne prirode

12. ti nisi provalio? ti si i navijao za ove retarde, prestani da seres

13. ОНАЈ ДРИПАЦ ЂИЛАС ОНАЈ ДРИПАЦ ЂИЛАС ОНАЈ ДРИПАЦ ЂИЛАС ДАЈЕ КОЗАНОСТРА
    ОНАЈ ДРИПАЦ ЂИЛАС ОНАЈ ДРИПАЦ ЂИЛАС ОНАЈ ДРИПАЦ ЂИЛАС ДАЈЕ КОЗАНОСТРА

14. Vučić derpe hejtuje šerpe.

15. То шугаво, сељачно, одрасло на казану.......

16. hahah sto su ispizdeli ovoliko kao da je neka akcija ne znam kakva, sta se dogadja
    https://i.imgur.com/VZqEcO5.jpg

17. Koji dio nisa

Bulevar, početak.

ti nisi provalio? ti si i navijao za ove retarde, prestani da seres

Ne rastete bas najpametniji tamo u Lipolistu, hm?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.