Koronavirus u Srbiji 2

1. Sprecava ga kontrola medija itd al to je druga tema, da

2. to i rekoh, poklapaju im se interesi da stanje stoji kako je. ne znam sto upadas sa stavom da protivrecis nesto "Ja ne znam je l se vi zajebavate ili šta.", pa onda kazes isto. ili bar mislis isto :)

ustvari ne znam ni kako je doslo do toga da se u srbiji raspravlja na temu djilas-vucic. smeni vucica, doci ce drugi vucic. to nas ocekuje revolucijama kojima menjamo "vlast" mi, a nekako nista se ne promeni.
    mozda bi sta povadila direktna, ili bar reprezentativna demokratija gde jedino mozes da glasas za lokalne politicare koji onda glasaju za vise i tako to, pa ako te zajebu u obecanjima sta ce da urade lokalno ili tako nesto da mu odes kuci i najebes mu se mile majke. ko jebe vucica i djilasa i kako ko izgleda, ovaj plav onaj pickousti, ovaj mi izgleda postenije.

3. Dolazim sa tim stavom zato što si napisao da Djilas dobija neke povlastice haha

4. Sme da se ne vezuje u kolima jeli

5. brate povlastica ponekad je da ti ne diraju posao lokalni odbornici npr. finansijske, kurci palci, blokade racuna i ostali kurci sto mogu da te ugase papirologijom ni za sta, sto realno mozes svakom vecem poslu u srbiji da odradis ako hoces.
    to ne radi vucic, nego se radi lokalno.

6. Misliš da se Đilas oslanja na firme u Srbiji da nije izbacio to sve van zemlje?

7. Meni Djilas izgleda kao da ga ne zanima politika uopste, tako nekako prica, sve preko kurca onako

8. Meldihan Purkovic
    4 weeks ago
    SINA SAKIC ZOVEM TE SAPATIMA VETRA POTRAZI SPASA U MOMO SRCU JA TE CEKAMA TUGA TRAZI TEBE VOLIM TE .....

9. Mene generalno najviše raduje činjenica da u ovoj zemlji ne postoji nikakva opozicija. Nije teško lapiti neke pare dok si na vlasti, ali valja ih i zadržati kada više ne budeš - zato jedni druge ne diraju, ima tu naravno prozivanja i raznoraznog ciganjenja, ali jedini koji je nešto odležao ili dobio po pičci je Borko Stefanović (totalno neshvatljiv i nepotreban autogol jer je čoek niko i ništa, al aj). Mi, kao narod, sve rešavamo prevratom - da bi se to promenilo neophodno je da društveno evoluiramo, no mi se ne mičemo iz jedne iste tačke zadnjih 150 godina. Očigledno je da se pojavio kritičan broj ljudi koji ne želi više da trpi sranja i spreman je da se bije po ulici, što uskoro možemo i očekivati. Ono - da se idiot malo manje iživljavao i maltretirao ljude, i da je zadržao malko pismenije i harizmatičnije ljude oko sebe (jbt ekipa Vulin-Stefanović-Djuka-Čučković je cirkuska tačka, i to loša) - kuvao bi nas kao žabe još koju godinu. Ovako je u jebenom položaju, unezveren je i to je očigledno. A i ima svaki razlog da bude - s jedne strane nije izručio Kosovo, a s druge, pojavila se realna opasnost da ga zajedno sa porodicom izvuku na ulicu i oleše govnjivim motkama. Od Djilasa mu je slaba vajda jer ne predstavlja nikakav faktor (mislim da ga ni hard kor poštovaoci informera ne smatraju nekakvim neprijateljem zemlje). Na kraju krajeva, verujem da se dobar broj vas seća kako je Sloba, samo dve nedelje pre konačnog pada, delovao moćno i nedodirljivo. Neće se ovo završiti nekakvim izborima i civilizacijom već naprotiv, na ulici - što je samo po sebi možda i najbolje, jer ovi neminovni budući dobiće u amanet vrlo besan narod, sa kojim će morati malo normalnije da postupaju.

10. Ne znam sto ste upregli toliko s tim gle kakav je djilas. To bi bilo isto kao da Boaci omasi tri zicera i dva penala, i vi kao ma onaj Pavkov govnarcina, a pavkov mucenik na klupi sedi. :'(

Mene konkretno zabole kurac da l ce doci djilas na vlast ili pokret zelenih, ne znam ni ko su ti, nebitno. Licno bih voleo da vidim kako vucic pusi kurac, i kako krece bezanija, i ta sranja. To bi tek bila zabava za narod. Ono sto mogu da kazem, da prodjem bulevarom, pa vidim kakav je bulevar, posle 10-15 godina, i prodjem vojvode stepe, i vidim kakva je posle mesec dana od pustanja u rad. Bez da ulazim u ovaj lopov onaj lopov price.

Sve te koje svrbi djilas, sa stavom nemoj njega on je govno, savetujem da naprave svoj imaginarijum gde ce biti idealan svet. Nista u njihovim zivotima nije idealno, al zato ocekuju da ce njihov sveti glas dobiti neko ko je s nebesa sisao, ili niko. Pa jebiga brate, ko klinac si sanjao da jebes samo adrijanu limu nista manje, na kraju zavrsis sa debelom celavom darkerkom, i to je ok, a nije ok da glasas za nekog jer nije dovoljno visok.

Odes u restoran, dobijes meni, izaberes sta ces i gotovo. Tako i sa izborima, sta se tu drkas, dizes nos, nije on dovoljno dobar za mene presvetog glasaca. Kad dodje neko posle ace srbina, cak i da je najbolji na svetu, ne moze se ocekivati da ce odjednom ovo biti svajcarska. Mozes ocekivati da budu bolje neke stvari instant, a neke polako da krenu da se popravljaju. Pa posle njega da dodje opet neki dobar, pa sve tako. Ako uskoci jedan djilkos, eto nas opet gde smo bili. Jedina prepreka je jaka kriticka javnost. Trenutno je u srbiji nema uopste.

11. Samo budala moze zeleti vlast u datom trenutku. I to je jedino sto ovog trenutno drzi na vlasti. Kakav sns kakav kurac, jel vi kapirate da on ne moze da dobije spontanu podrsku 50 ljudi u Srbiji, jebeno mora da zove navijace da baklje pale po krovovima. Bukvalno ide iz autogola u autogol, ne zna vise kud udara. Ko ga brani od najblizih saradnika, uvek 4-5 istih, ostale boli kurac da se kompromituju. Radi se o Kosovu, nece niko prokletstvo na svoju decu i tacka. Koliko je ova opozicija imala na tacni sansi, niti jednu nije iskoristila. Uzmi sad ovih sto evra recimo, svi clanovi da uzmu, da kupe neka medicinska pomagala ili da uplate Tirsovoj i da podele, milion je mogucnosti da rusis vlast da hoces. Ovi trenutno nece. Kad bude momenat pocistice ga za mesec dana.

12. Inace o djilasu, kad ga vec zvacete toliko, imam solidno misljenje. To je lik koji je pretrpeo nesto sto u srbiji niko nije. I danas trpi. Bilo ko od vas (pa i ja) bih se na njegovom mestu pokupio i otisao u picku materinu, da mi rade sranja kao njemu. A nema razloga da trpi, lik je zaradio pare, moze da zivi gde hoce jebeno. Pa pre 15 godina je vucic isto pricao za njega da je pokro drzavne pare, hazijaner sa dedinja i slicno. Al ko pamti jos u srbiji.

I pored svega uzeo dvaes nesto posto na izborima u bgd. Da se samo ne davimo beograd prikljucio njima imali bi preko 30 posto. Sapic uzeo skoro 10% znaci imali bi lagano 40% kao opozicija. I vise sa onim presipanjem. Sto pominjem ovo za procente? Pa zato sto jedini nacin da uopste imas sansu da sklonis vucica je da jedan bude na celu opozicije. Vucic zna ko je najbolje rangiran, pa njega napada najvise, a opozicija je u fazonu svi hocemo da budemo sefovi. I naprave kao savez za srbiju, al da nema predsednika nego da se manjaju na mesec dana. Jer svi misle da su Boga za muda uhvatili, napravi stranku nema ni 10 soma glasaca, potpisuje se na tviteru JEDAN OD LIDERA SAVEZA ZA SRBIJU, ok.

EDIT: Bonbas to sto je poslao navijace da pale baklje, to je zato sto oni inace rade poslove za njega, ne zato sto jadan nije znao sta ce. Pa ni za jednu stranku nikad ne bi nasao ljude da pale baklje po zgradama, ja prvi, ne vidim nacin da me neko izlozi toliko da ja odem da kupim baklje da se lozim da ih palim. Tek posebno ne zato sto je neko drugi lupao u lonce.

13. Takozvana opozicija radi jedino što ima smisla - ništa. Čekaju da govedo dovoljno zagovna i da ga narod sam od sebe reši, i da onda vide kako da podele ovo malo bede što je preostalo. Prvo - da je bilo ko na onom velikom mitingu rekao - ljudi, ajmo sad da ih počistimo, gde god su se zavukli - 100.000 ljudi ne bi oklevalo ni trenutak da se razulari. Ali neće niko da preuzima odgovornost za takve stvari jer, jbg, treba imati muda. Drugo, Kosovo je jako vruć krompir - s jedne strane očigledno je da će i neko sledeći imati obavezu da potpiše kapitulaciju, s druge, narod je tamo naoružan do zuba, i nema ni jednog čoveka koji veruje da će se to rešavati mirnim putem (monasi u Pećkoj Patrijaršiji su naoružani svim i svačim, sticajem okolnosti znam iz prve ruke). Svi se tu nešto pitaju i nešto očekuju - EU, kriminal, goli narod...Meni se sve nekako čini da će mu narod i suditi. Biće tu verovatno brzinskih pakovanja i karti u jednom pravcu za Rusiju, videćemo. Ni Slobu nisu srušili nekakvi izbori već manje od 200.000 ljudi i jedan bager.

14. A zasto svi misle da ce neko da izadje i da kaze E LJUDI PRIZNAJEMO KOSOVO? Iko ikad? I zasto mislite da ima potrebe za tim? Bilo ko? Pa i ovo oko carina srbiji, uvedeno, pa kao mi im prepustimo struju da nam oni ukinu carine, i eto. Niti eu, niti kosovu samom nije neophodno to priznanje. Kosovo funkcionise nezavisno vec uveliko, postoji samo predstava da eto siptarski politicari se ubise od muke da izbore nezavisnost, i mic po mic dobijaju nesto, a nasi politicari se ubise od truda da sprece nezavisnost, i stalno nesto dobijamo po pet nula. I oni piju viski na jahti, blebeci narod pusi kurac.

Nema nikakve potrebe vucic da potpise nezavisnost. Jedini razlog za to bi bio da krene opet rat dole, nista vise. Ne znam zasto tamo neki belgijanci sede i ne mogu da spavaju nocima jer ne znaju da l je kosovo nezavisno ili nije, da l ce takse biti deset ili sto posto, lele lelee. Boli ih kurac sve, sto je i normalno, postoji samo srpski pogresni osecaj o svojoj velicini i nebeskom narodu, u stvari glupom ko kurac.

15. I zasto mislite da ima potrebe za tim?

Naravno da ima, to je odavno placeno i to neko mora da obavi. Osim u slucaju krupne promene medjunarodnih okolnosti sto se svakako ne ocekuje u nekom buducem periodu.

16. Zato Kox što, kad potpišeš dokument - stoje potpis i pečat na papiru, i tu je kraj svake priče. Ovako, za 100 - 200 godina možeš ponovo tamo da se raširiš, ako za to budeš imao priliku. Nemačka ima sličan problem sa Bavarskom - naime, ne postoji ni jedan zvaničan dokument po kom je B deo N, oni su naprosto anektirani pre nekih 140 - 150 godina. U datim okolnostima, to naravno može da znači nevolju (kao u slučaju Katalonije ili Veneta). Ovako - dodje neki mladi Tadić i kaže - jbg ljudi sve je već gotovo, ovi prethodni sve odradili bez našeg znanja, jebo im pas mater, ne možemo više ništa. Msm nije do nas, prethodni sve sjebali i šta je tu je, al izborio sam bar da nam daju 20 miliona. Nije nešto, al sredićemo dve bolnice i tri parka, mogli smo i bez toga da prodjemo.

17. Tadic je zbog odbijanja bilo kakvog dogovora izgubio vlast. Cisto da se kaze, ne treba gresiti dusu.

18. Drugari jedna molba - aj pliz ko ima viška vremena da proveri da li je ovo tačno, verujem da nije teško. Sama ova stranica je vrv krajnje diskutabilna, ali naišao sam na istu ovu vest pre dva dana po nekim američkim portalima, raznorazni doktori (ne znam koliko ugledni i od poverenja) su sa oduševljenjem ispratili ove dogadjaje. Kenedija inače pomalo pratim, mnogim ljudima je kost u grlu jer nema dlake na jeziku, a nije beznačajna figura tamo. http://zivimzasrbiju.com/3454-2/?fbclid=IwAR10cPzk-DnnXDWmCwLLCShHkhXexYBFUSsc26kBg_DhBlqSGbjQsys4D5g

19. Kapiram ako je istina bice to udarna vest.

Ovo da amerika nece da finansira WHO i da su poslali ljude da prespartaju koliko su cifre u vezi korone bile naduvane, to sam procitao pre 10ak dana.

20. Zato Kox što, kad potpišeš dokument - stoje potpis i pečat na papiru, i tu je kraj svake priče.

Pa to je mislila i srbija, 1878. god. pa i 1918, pa i 1944, pa i 1995, pa i 1999. pa i 2006. i slicno. Sad je 2020. god i ne mislim da je bilo kome bitno to, samo je cash flow bitan. Ako mogu da zavrse sve sto hoce, i da se ne prave sranja da ih smaraju, jebe im se tacno. Sad da ceo svet drhti da l ce kosovo biti nezavisno sumnjam. Spoznaj sebe i drzi meru.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.