Izbori u Srbiji 2020

1. ne, oni se hvataju krugodvojaskih urbanih sranja tipa sloboda medija, nepravedni izbori, vucic je seljak kme.

2. oni ciljaju na beograđane a ne shvataju da pobedu donose svi sem beograđana, koliko ih znam da ne glasaju uopšte

3. Celte, ti si svetski čovek i to sve, budimo realni, može li Serž da se nosi sa političarima sa kojima se Vučela sastaje, da razgovara sa Putinom, Si Đin Pingom, Abe Šinzom, Đorđom Napolitankom i ovim američkim poslanicima po Dolanu Trumpu. Jebem ih usta američka, ne vide nikog ako mu je državni budžet ispod dveiljade milijardi dolara

4. to sto je celt nabrojao je i glavni razlog zbog kojeg celokupna opozicija da se sabere ne bi 20% presla

samo je pitanje dal su glupi i nesposobni ko kurac ili su prodane duse, naginjem ipak ka ovom drugom jer cinjenica da su dobro popunili svoje dzepove sugerise da nisu bas toliko naivni

5. znas samo sta je sranje ako bi neko doso na vlast sa vucic™ metodom, koja i nije njegova nego metoda svake vlasti do sad - skupio bi iste ljude, i sve bi bilo isto, samo drugi jahac.

a ako se drzis neke normalne price sa stvarnim ekonomskim i socijalnim problemima, nikad neces budes izabran, bices dosadan, blabla, ovde na forumu prvi bacamo kamen, a nece cela populacija.

problem je u glasacima jebi ga. naredni cvrst lider ce biti isto govno kao i vucic samo drugacije boje.

6. Svaki dan sam zahvalan na cinjenici da postoji citav niz zakona koji me sprecavaju da budem bilo kakva vlast u Srbiji.

7. svi smo zahvalni

8. a ako se drzis neke normalne price sa stvarnim ekonomskim i socijalnim problemima, nikad neces budes izabran, bices dosadan, blabla, ovde na forumu prvi bacamo kamen, a nece cela populacija.

Nisam siguran oko ovoga jer je upravo to ono sto Vucic forsira sve vreme otkako je na vlasti - prvo borba protiv korupcije, pa je to batalio za otvaranje fabrika, gradnju auto-puteva, gradnju jeftinih stanova, bolnica, itd. Fura ono sto ljude zanima i kupi glasove onih koji nisu dovoljno informisani ili politicki obrazovani da skontaju kriminal koji stoji iza toga (ili skontaju, al im ne smeta dokle god i oni mogu da rese neki svoj problem tako ili se opare). Kontam da ima gomila ljudi iz Cacka i okoline kojima ovaj autoput do Beograda znaci vise od celokupne spike oko medija, bojkota, SNS kriminala, autoritarnog rezima, itd. Sad bar mogu da odu na VMA ili kod rodjaka, a da se ne cimaju magistralom.

9. Hahaha, koliko me Sevastovo razmišljanje i stavovi podsećaju na mene dok sam radeo u Austriju, kume. Opčinjen onakvom idealnom državom, čovek izgubi kontakt sa realnošću i kreće loženje i idealizacija domovine, sledeći korak ti je da se pobiješ sa Albancem i nosiš četničku majicu po sred Minhena i onda kad se vratiš, prvo će ti biti loše i sve će biti gorkog ukusa jedno mesec dana (ja sam se doduše smejao scenama ovde, istupam nogom iz busa na tlo отаџбине i prvi prizor koji ugledam je gomilica đubreta i pikavaca pored autobuskog stajališta, i ja krećem da se smejem k'o nenormalan jedno deset minuta) uglavnom, posle svakog povratka od preko, sve mi više splašnjava patriotizam, bez obzira na moje beskrajno sažaljenje prema svim tim tužnim sudbinama ovde... U početku sam im kenjao, sad sam batalio jer gedži ćeš lakše u dupe nego u glavu, a i nije u redu s moje strane da namećem tu ljudima neko ponašanje i drugačije stavove, jer ionako svi kenjaju pa se na kraju vrate ovde. I sad, što bih se ja izletao i odskakao od okoline, kad jedino što mogu da promenim jeste da me mrze i preziru još više, pritom, moj lični interes nije u skladu sa takvom spikom. Nemoj si majmun k'o ja što sam bio

10. da, al to nije goruci problem. EU daje te fondove za infrastrukturu i ostale kurce za razvoj koje nasi kriju ko zmija noge iz nekog razloga (valjda da se ne zna da nas nemci pomazu daleko vise od kineza i brace rusa), koje moras da potrosis na to, pa i na to se ugrade.
    problem je korupcija, totalna povezanost sudstva i vlasti, gomila ljudi koji su zaposljeni na drzavnim poslovima, centralizacija poreza, i jos milion drugih stvari koje uspavljuju svakog dok ih pricam. EDIT: ukljucujuci i mene
    nekako ako bi se narod zainteresovao da na ovim problemima izglasa vlast i onda da ih drzi za rec da ce to da urade, bukvalno ko god da dodje bilo bi bolje.
    ovako bukvalno sedimo u govnima i cekamo da jebem li ga ko, EU dodje i kaze "ovo ne moze, ovo moze, ovo radite ovo ne" i onda da psujemo kako nam ne daju da radimo sta ocemo. ono to i radimo zadnjih 15 god.

11. Vec sam polako poceo da kapiram to o cemu govoris, Zoki. Otprilike cu postici samo to da postanem gadan ljudima i da misle "evo ga ovaj iz svabije da nam opet kenja kakva smo govna i kakvi treba da budemo", a ne vide ni trunku dobrih namera iza toga. Kao na vukajliji sto vec imam status liberalnog govneta u ocima vecine.

12. To ti je omiljena srpska zabava, jedva čekaju da im neko nešto zabrani (a mahom su sve zabrane bile korisne za opštu dobrobit) pa da kenjaju kako ne mogu da se ostvare u punom potencijalu zbog države i slično. Što i dalje ne menja činjenicu da je DOS izneo preko ofšor kompanija preko 60 milijardi evra, ali jebiga sad. Šta je tu je, moramo još brže, još jače, još bolje

13. evo 12 god sam vec van srbije i nemam pojma sta pricate

14. Kaži mi, kakve su pihtije u Cirihu

15. evo 12 god sam vec van srbije i nemam pojma sta pricate

Nisi doziveo da te ljudi s vremena na vreme dozivljavaju kao nekog ko misli da je popio svu pamet sveta, pa ih sad potcenjuje i kenja im sta treba da rade?

Onda si verovatno fini neki covek

16. Nisam, uzivo uglavnom cutim, ovde jedem govna.
    Pihtije ne volim, nemam pojma kakve su.

17. Čovek koji ne voli pihtije. E sad sam sve video

18. Pazi, jedem i mogu kazem za neke da su dobre, al realno ne bi nikad u restoranu narucio

19. Eee, al kurac, nema u Švajcarsku ti da pečeš prase u dvorište, odma dolazi milicija i piše ti kaznu deset iljade franaka, pričo mi jedan

20. :)
    moz peces prase u svom dvoristu ako hoces, ko bi ti zabranio to i zasto?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.