Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ne znam da li je jezivije ako ne uzme ili ako uzme
Lista psg-sergej trifunovic-pusite kurac seljacine
kampanja:2 lika vare u studenjaku.promo spot
Један да буде Гордан Кичић
Волонтерски наравно
https://www.youtube.com/watch?v=z54u-6qDt_c
2:28 - 2:40 hahahah
https://www.b92.net/info/izbori2020/vesti.php?yyyy=2020&mm=05&dd=29&nav_id=1689416
https://www.youtube.com/watch?v=KO0lY1jOqRw
video sam 1 od 5 miliona likove(devojke).krv ti jebem,ako su oni bilo sta novo i neka snaga,bunt,sta vec,najebali smo do panja.sergej i oni su alternativa opoziciji i vlasti.pa od onih je i tunjavi jeremic bolji.
Milan Urošević (1985), ekonomista iz Kragujevca je kandidat za poslanika na republičkoj listi SNS, a istovremeno je kandidat na listi Verka Stevanovića na lokalnoj listi za Kragujevac, a Verko Stevanović je kandidat za poslanika na republičkoj listi Stamatovića koji je Čajetini u koaliciji sa PUPS i DSS
Prijavio se da čuvam kutije. Nadam se da neću morati da primenjujem silu zbog nekih rendom bombaša iz opozicije. Biću ponovo u službi odbrane demokratije, pritom se pojačati za još 2500 dinara. And guess what. That's good for me.
nema teorije da fasujem T-virus za 20e
Svakako ćeš fasovati Vučelu još najmanje pet godina, Bože zdravlja i na još mnogaja ljeta, tako da, obzirom da si ljuti opozicionar, možda bi ti bilo bolje i da rikneš od dotičnog virusa.
Try to live your life- ecologically. If we care... Like we say we do, not just empty words, for a week or two
https://m.youtube.com/watch?v=rP9Z5Pc8cRM
Vidim ni u Leskovac nema laganje, sijalica 60 evra 240 održavanje
ja sto vise pratim domacu i medjunarodnu politiku, sve mi se vise cini da je ovaj ludi vucic sa svojim krimosima jos i najmanje zlo koje u trenutnim okolnostima moze da zajase ovom napacenom zemljom
makar je zarad tog populizma izgradio neki sokak i renovirao po koju bolnicu
na primer, gledo sam pre neki dan sergeja i raduloa u utisku nedelje, ono je stvarno sacuvaj boze
Sta je Radule lose rekao/uradio u utisku?
Sergej nema sanse da je prirodno onakav retard. Ili je uzeo lovu ili ga je DB ucenio da ce mu pobiti macke.
da pojasnim ovo, nisam mislio na to sto se sergej ponasa ko sestogodisnjak, mada je i to malo krindz
nego brate sve o cemu znaju da pricaju je dal je bojkot dobar ili ne, izgleda da su stvarno debili koji ne kontaju da 99% srbije zaboli kurcina dal ce neko da bojkotuje izbore, vec kako da se rese goruci socio-ekonomski problemi
zato ih vucic i sije za 55 procenata razlike, on obilazi renovirane bolnice dok ovaj jedan prodaje neku maglu sa suverenizmom i globalizmom, a ovaj drugi pita sta je trebalo da se desi u bojkotu koji je i sam podrzavao do pre mesec dana
Al sto bi se bas onako debilisao, valjda je vucicu u interesu da sto vise stranaka udje u skupstinu. Zato je i smanjio prag na 3 posto. Vise mi je realno da previse udara po lobetini
Ma Vucic ce, ko sto je Vukadinovic rekao, 21. uvece da sedne, dobije rezultate i dopise brojeve kako mu najvise odgovara, to kako se Sergej ponasa nema nikakvog preteranog znacaja. Jedino ako osvoji 0.7%, onda bi Vucku bilo malo zajebano da ga ubaci u Skupstinu, ne jer mu ne bi proslo, vec zato sto ne zeli dzabe da stvara sebi potencijalan problem, previse se lozi na kontrolu svega.
Ne znam sta je gore, da se opozicija listom prodala Vucicu i da nam je ostavljen lazni izbor izmedju SNS i navodne opozicije ili to da su stvarno ortodoksne mentolcine. Sta god da je, sustina je da se bes jednog dela Srbije kupi i kupi, i kupi, nema gde da se institucionalno kanalise i u jednom momentu ce eksplodirati i izbiti sranje. Sto nije nuzno lose za drustvo u buducnosti, al je lose za ljude koji ce izgubiti glave u tom sranju.
Čini mi se da je Torazulu rekao još davnih dana, da su u Srbiji jedina dva politički sposobna i talentovana čoveka, Vučić i Dačić. I kad malo izdalja pogledaš, uzimajući u obzir globalnu, ne moraš ni to, eto ti, regionalnu situaciju... Sa ekonomske strane posmatram, to je realno najbitnije
cudi me da nema neko u opoziciji, recimo sergej da pocne da ponavlja pricu svaki put kad ga uhvate kamere kako ce sve ovo sto vucic obecava duplo da uradi. tipa da do svakog sela dovede autoput i da imamo platu 2000€ za jedno 5-6 godina i da cemo da imamo najmoderniji zdravstveni sistem u evropi i da cemo da dobijemo s400 od rusa i f22 od amerikanaca, da svi radno sposobni rade, metro u beogradu, novom sadu, nisu, kragujevcu i novom pazaru, da bude mnogo dobro. mnogo. isto cemo da napravimo zid da sprecimo migrante i da podignemo veliki spomenik u obliku kurca u pravcu hrvatske, i bugarske, i crne gore, i svakog ko se drzne da nas zajebava.
make serbia grat again!