Izbori u Srbiji 2020

1. pa sta kazu majku mu, koga cemo da krunisemo

2. Krunisaćemo viziju za Sandžak- našu malu Švajcarsku, jedina razlika što se umesto fondija umače rahat lokum u kaficu

3. naletim na Kambodzu Kim Vajld posle mnogo godina, kakva je to pesma majku ti jebem

4. Kakve to veze ima sa izborima 2020

5. Obori osvetljenje na monitoru do minimuma, skladnije ćeš razmišljati veruj mi

6. izbori u Sapcu su Real-Mancester, svi ostali izbori u Srbiji su Krnjesevci-Borca, ukljucujuci i parlamentarne, prave igrace boli kurac za to

7. Ko je kandidat za gradonačelnika Lipolista

8. fejlujes, koristis poluinformacije, zajebo vas Nooki

9. Da li ce Zelenovic pobediti u Sapcu zavisi od toga da li ce Vucic proceniti da mu je politicki isplativije da ostavi grad opoziciji kao neki kvazi-argument ili da ih mlohavom kurcinom izlupa sve po celu sa nekih 50-55% glasova.

Vucic je trenutno u stanju da u svakoj opstini u Srbiji pobedi, ukoliko proceni da mu je pobeda tamo vazna i pokrene celu masineriju. Nije bas tesko videti to...

10. pričaš o nečemu što ne znaš

11. Svi sa caletove strane su mi iz Macve, iz sela nedaleko od grada u opstini Sabac, a politicku scenu u Srbiji pratim godinama unazad.

Al dobro, na stranu sve, ti stvarno mislis da se Sabac u datim politickim okolnostima fundamentalno razlikuje od prakticno svakog drugog grada (ukljucujuci i Beograd) gde SNS ima vecinu?

12. u principu ne, osim kroz cinjenicu da je jedini grad u Srbiji gde nije sns... sad svako moze da trazi razloge i objasnjenja, ali tako je kako je

13. Zavisi od razvojnih planova koje ima za određeni grad/opštinu, lakše mu je nego da se nešto oteže i blokira zbog opozicije na vlasti tu. Da se ja pitam, raspizdio bih jedan autoput sa šest traka baš posred Lipolista, miči se selendro da prođe civilizacija. Još vam i potpise skupljao i oborio cenzus na 3%, ali uzalud, jednostavno kad neko nema ideju, ne može mu se pomoći nikako. Ili je možda suviše bolna činjenica da ne mogu da se sete ničega boljeg od onoga čega se Vučela seti

14. U Sapcu se resava buducnost Srbije. Neka bude borba neprestana, neka bude sto biti ne moze. Sve oci tamo.

15. Šabac je u nekom koordinatnom sistemu, najnebitnija tačka na planeti Zemlji

16. Deset milijardi da se uzme kredit, i za te pare kupiš zlato da stabilizuješ dinar, da li ima neki ekonomista da objasni to? Pa još deset milijardi za hidrocentrale, industriju, poljoprivredu i stočarstvo. I još deset milijardi da se podeli svakom po 2000 evra. 2000 razloga za osmeh na licu koji bi postao ponovo učestao na ulicama. A obzirom da dugujemo svega 60% od BDP-a, to je pičkin dim. Italija duguje 1200%

17. Nisam ekonomista, al mi se cini da je dinar vec relativno stabilan. Mozda si mislio na jacanje dinara? Al ne znam ni to dal bi nesto znacilo. Hrvatska kuna je bas jaka, madjarska forinta triput slabija, pa su opet isti kurac.

Ovo za 2k evra je bacanje love u bunar poznajuci Srbe. Ovo drugo sto si predlozio mi se svidja, ja da imam apsolutnu vlast zaduzio bih se i ulozio sve pare u infrastrukturu i industriju.

18. Nego, braćo, kome predvidjate ulazak u rijaliti Skupstina2020? Pored SNS-a i SPS-a, ja mislim da ce uci svi ovi koji imaju realisticne sanse - Seselj, Sapic, Radule, Sergej. I manjine. Mislim da ce DSS, Canak i Ceda da ga popuse, red bi bio, ali nista me ne moze iznenaditi.

Zeleo sam da vidim Levijatan kao predstavnike neke nacionalne manjine, jer jebiga realno samo tako imaju sansu. Na primer da se kandidaju kao romska partija. Al ipak su skupili muda da izadju normalno i uzmu tih 0,2%

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.