Izbori u Srbiji 2020

1. ne bi me čudilo da je neko odavde s obzirom da je klasični teoretičar zavere

2. Uu jebote, jezivo, mada opet mali ima 16 godina, cale mu umro, verovatno ga malo sibaju i kompleksi ako nema para i onda jebiga, proci ce ga to, meni je vise smejanje kako su ga pustili da prica ko god da je organizovao ovaj protest. I jel ovo petar celik jebeni hahah?

3. ne bi me čudilo da je neko odavde s obzirom da je klasični teoretičar zavere

Triforce hahah

4. vidi se da ima bicepse, moguće da je p čelik stvarno

5. Sevastokrator_95

Nego, braćo, kome predvidjate ulazak u rijaliti Skupstina2020? Pored SNS-a i SPS-a, ja mislim da ce uci svi ovi koji imaju realisticne sanse - Seselj, Sapic, Radule, Sergej. I manjine. Mislim da ce DSS, Canak i Ceda da ga popuse, red bi bio, ali nista me ne moze iznenaditi.

Haha, vrhunski ti ovo za rijaliti, skroz realna slika

Ja bih sve njih pustio u Skupštinu, potreban je neki pluralizam mišljenja makar u diskusijama, pod uslovom da ne bacaju drvlje i kamenje jedni na druge, nego da se razgovara civilizovano. Svakog političara koji posle svega i dalje pominje krv i ratove, apsolutno treba izbaciti iz politike, mislim da je ovom narodu muka od takvih priča, a i konačno je svima jasno ko je šta radio za vreme tih ratova, ko je ginuo, a ko je samo potpaljivao masu i krkao pečenje 500 kilometara daleko od poslednje linije fronta. Radule je inače likvidirao najmanje 11 preduzeća, a njegova ženica je vlasnica firme koja izdaje te neke lične karte za firme za APR, ne znam kako to već ide čitao sam davno. O Dačiću nema smisla trošiti reči. O Čedi isto. Za Šešelja može da glasa samo kompletan idiot. Tako da zaokruži Broja 1 i cepaj

6. Brate, pa momak ima 16 godina, normalno je da će padati u vatru, pun je energije i vere u ideale i želi da objasni sve svima i ne možeš ti u tim godinama imati neki pravac u priči koju pričaš, nego jebeno prskaš na sve strane aaaaaaa hahaha baš mi je trulo smejati se dečku što je ovako srčan. To što u Vučeli vidi krivca za sve, više je krivica onih oko njega koji su ga u to ubedili, da je Vučić zlo i da sve loše što se bilo kome u državi desi, krivicu snosi direktno Vučić i niko drugi nije. Nije realno. Zdravstvo zatečeno 2012te zahteva 15 godina konstantnog ulaganja da se dovede na neki civilizacijski nivo, ono je bio raspad jebote. Žao mi je što je izgubio oca, naročito u tim godinama, ali krivicu za to mogu da snose samo nesavesni lekari, a možemo da se vraćamo unazad i kažemo da je posle 12 godina otimanja i zapuštanja kompletnog državnog sistema, uključujući i zdravstvo, neminovno da posledice traju i dan danas i da ljudi i dalje ne mogu da se adekvatno leče jer se tih 12 godina za zdravstvo kupovalo otprilike samo borosanke, stetoskopi i mantili, nijedna bolnica, klinički centar, dom zdravlja nije podignut, obnovljen, kapaciteti nisu proširivani i tehnološki nisu podizani na viši nivo. Sad će sve to polako da se rešava jedno po jedno, ali potrebno je VREME

7. I stvarno jebote, što da se patimo doživotno, kredit od 30 milijardi bi rešio sve, znaš koja industrijalizacija može da se odradi za te pare. Podigli bi proizvodnju bukvalno svega za 300% i mnogo bi lepše sve izgledalo. Ne mora ni da se otplaćuje dugi niz godina, samo se zadužiš na drugoj strani, da vratiš deo ovima, dok sva tvoja ulaganja ne uhvate zamah i počnu da se prave viškovi. Mada žena i para nikad dosta hehehe

8. Ko glasa Raduleta po meni je degen nevidjenih razmera. Jer ne razmislja ni sekunde sta je Radule radio u zivotu i ko ga je ovde poslao. Ne mislim na stecajni direktor karijeru, pre toga.

9. Bata Sale, deder napiši nešto o toj lopini ovde, znam da si upućen u jebeno sve i da kolješ konkretnim informacijama k'o Mosad. Prosim ta, kamarad <3

10. Lik je moj i Keltov koleza po vokaciji. Radio je za neku firmu u SAD koja je fokisirana na baze podataka i informaticke sisteme visokog stepena zastite. On je konkretno radio kao project manager za sisteme koje koriste americka mornarica i Pentagon. Tamo ni programer ne moze da dodje, a da nije lojalni patriota i proveren covek. E sad zamisli koliko lojalan i proveren treba da bude project manager. Lik koji zna ceo sistem u dusu. I koga je on sve imao priliku da upozna na projektu, sa kim da bude dobar, kome da se uslihta i ko je sve njega vrbovao.

11. Samo malo mucnes glavom, ne treba nista vise konkretno da znas od ovoga. Odjednom odlucio da ostavi debelo placen posao u Amerikama i dosao ovde da se bavi politikom. Aha...

12. ne verujem sale, da jeste imao bas takve veze i podrsku bolje bi prosao ovde i u medijima i sa vucicem¨- bio je u vladi. stavi se u poziciju cije. da imas nekog kog kontrolises, a nije vucic, prvi zadatak bi mu bio da se ubaci u vladajucu vecinu. mnogo lakse nego da sam pravis vladajucu vecinu :)

radule je samo bezopasni psihopata. imao dobar program, okupio neke ljude koji podrzavali taj dobar program, i verovatno bi se skupilo jos, a onda razjurio dobre ljude oko sebe da bi bio glavni, sto je ovo sto kazem, nemogucnost da pravi kompromise i veze, a onda kao takav se oterao na marginu i sebe i dobre ideje, i sad su i gluposti dobre dokle god je glavni.

13. Da li je bezopasni psihopata ili tako treba da izgleda, mmm? :-)

14. Ili nije uspeo da izvrsi zadatak, pa ga liferovali i sada se koprca, jer se pokenjao tamo odakle jede?

15. sve je to pod mozda, al nekako kapiram da sam pentagon i cija, lakse bi mi bilo da potrazim veze u postojecoj vlasti, da izburgijaju sta je vec potrebno, sto i rade.
    sta bi kog boleo kurac da postavlja svog za ministra privrede, da zapne da uvodi knjigovodstvo po drzavnim firmama u banana republici, i otvara ugovore. to bukvalno steti bilo kakvom mutnom poslu.

to mu je vrhunac, to mu nije uspelo i otad ide na dole.

16. ili ako je neko iz iz cije i hteo to, u principu hteo dobro srpskoj privredi. al to cemo najteze da promenimo.

17. Ne znam onda šta da mislim o Vučiću, ako je Radulović, kao američki čovek, njegova opozicija

18. Celte, sumnjam da Amerikanci imaju dobru nameru prema bilo kome, osim prema sebi, a šta je njima glavni interes- osvajanje tržišta i gašenje konkurencije. Prosto i brutalno, ali je jednostavno tako. Zamisli sad da sam ja recimo neka američka kompanija, a ti neka srpska. Obojica proizvodimo istu stvar. Tvoja je na srpskom tržištu ustaljena i prodaje se sa, recimo, 80% učešća na tržištu za taj proizvod. Moj učestvuje sa 20%. Pritom, ti svoj proizvod izvoziš i u Rusiju, i i tamo mi "otimaš" deo tržišta. Šta ja, dakle, vidim kao legalno rešenje? Da te uništim sistemski. Dugoročno.

19. pa to kazem, zato mislim da radulovic najverovatnije nije cijin placenik.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.