Izbori u Srbiji 2020

1. dobro,sanitarni.izvini,molim te.losa procena.necu vise nikad.

2. MENE ONA PALI ONA ROLA VU

3. Melehov
    Sevastokrator, kod nas na NBGu smo cavama poput tebe trpali vu u sise kad prolazi spektor. Razumeš

iyvini brt, nisam ynao da si sa nbg, povlacim rec onda

4. ne smes niko nista reci.odma neka pasivna agresija.
    infantilno malo

5. ja pročitao pravda za šiptare

6. Samo da kažem da bobrok može da mi se napase mudoa

7. pravda za spid koji dolazi od siptara

8. Potvrđujem ovo Bohorovo i moram dodati da je za okolinu Soko Banje vezana tajna koju krijem i sam od sebe

9. Od ptaršijevog spida kreštiš kao dvoglavi orao

10. Od tih preraslih likova koji puše vu, jedino Valdemaru ne sme niko da prigovori jer se on uklapa u taj neki svet i to. Ostalima se serem u starke.

11. Serem ti se u starke gamby

12. Ovaj Dačić i Palma su mi asocijacije na bukvalno čistu vladavinu policije u sprezi sa kriminalom, na udbašku onu državu najgoru i korumpirane pandurčine, zataškavanje afera, ubistava novinara i nedodirljivost političara i države, kad će jednom da postanu prošlost jebote

13. boli njih kurac za tvoje, i generalno misljenje. jednog dana kad se zajebe gugl i napravi superinteligenciju koja napravi nano robote, porobi ceo svet i postane ultimativna vlast, deus artifex nad covecanstvom, dacic ce da bude potprecednik.

14. Čekaj, nas 6 miliona treba da uvažavamo mišljenje i da strahujemo od 100 ljudi? To ti je kao ono krdo gnuova od 5000 grla fazon, kad ih napadne 5 lavica. Umesto da se okrenu i izgaze ih, oni beže od njih. Jesmo li na nivou svesti averidž afričkog gnua, ili..?

15. https://www.youtube.com/watch?v=wWIbCtz_Xwk

pogledaj ceo video. svi tapsu, pa ukapiraju da i ne moraju. treba jedna grupa samo da se odvazi da krene da vice ua. zabava pocinje oko 2:30

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.