Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
brt, ako već imaš ok posao, ženu, dete, lepo se završi za recimo 100e i to traje mesecima jbt, ne purnjaš stalno, možda bxn uveče ako ti dođe tako da ispušiš jednu ili pola, ili nekoliko kad se gleda LŠ s društvom, igra pes itd ako se još uvek pika.
jel to još uvek tabu šta, lol?
Pa vidiš ovaj anonimni moler ili kako god misli da je vutra ostala u 2007oj haha, ne konta da samo ljudi ne pricaju o tome na sav glas kad odrastu
Tebi fazon svaki drugi post vutra pušimo čekićamo šiptare hranimo a ne pričaš na glas o tome. HA
Retarde da se ti nisi umešao završilo bi se na tom jednom pominjanju
Nebihrekao
meni jednom neko sipo drogu u kokain nije mi bilo dobro
+1000
trava je uglavnom za klince i klosare, uz par celebrity izuzetaka
al dobro, bolje opet ovako nego da je izlozen na duvanje 24/7, nazalost znam i takve slucajeve, bukvalno najautisticnije pojave sto sam vidio u zivotu
a nije tabu, meni je vutra bliža kao droga cigarama i alkoholu nego nečemu težem, samo mi je žao kad vidim ljude mog godišta da im provod zavisi od tih stvari
ali ovo je ok ako je tako, msm po meni je najbolje ne koristiti nikakve supstance za uživanje, iako i sam pijem češće jebiga, ali to je vrv malo zatvorenog uma razmišljanje
po ovom je onda i alkohol za klošare, uz par celebrity izuzetaka
nema dalje potrebe da se vodi ova rasprava.
cigare su za klince i klošare, uz par celebrity izuzetaka.
Daj o čemu pričamo ovde
Nećeš bosancu dokazati ništa koliko god se trudio lol
https://ih1.redbubble.net/image.518875143.5169/pp,840x830-pad,1000x1000,f8f8f8.jpg
https://external-preview.redd.it/6iiq2pyGvMDReFL8Fhl58mdxLt3n_Cx2OZ2nkaEIBV4.jpg?auto=webp&s=fab7df7b7735d569c8cf667283f3b15b9dc4e237
jebe mi se da li neko vari ili ne.
Srednja skola-super je ovo,smejemo se,ludi smo.(u principu treba probati)
faks-studiram filozofiju i citam knjige u kojoj je lik izlecio rak vareci u studenjaku.nevera.
posle faksa varenje-sergej trifunovic
ni protiv koga nije upereno.meni ne godi kao sto mi je na ekskurziju u srednjoj bilo super.
Vutra je sranje realno, prerasteš je posle srednje/na studijama max. Usporava čoveka, stondira. Vidite kako je Gambi zakržljao mentalno. Ne znam zašto ti je potrebna bilo kakva droga uopšte. Čašu pića, dve, kafa, to ti je... Normala
ne gotivim vutru, jace droge jos manje, al brate sto ste navalili da napusavate kurcem one koji vare jos uvek
vidim ove iz kraja koji 10-15 godina sede na istom mestu i vare.100 nekih novih izraza za vutru.ne razumem ih pola sta pricaju.
mislim,to je njihov izbor.ne ugrozavaju nikog,a uzivaju.i to je neki uspeh.
Baš je uspeh variti na klupici. To može svako od nas, bukvalno. Moja baba to može
Sevastokrator, kod nas na NBGu smo cavama poput tebe trpali vu u sise kad prolazi spektor. Razumeš
uspeh je uzivati u zivotu,a nikog ne ugrozavati svojim uzivanjem.jedan od.
ne morate se bas za svaku rec vatati.citajete malo izmedju redova.znam da je malo ljudi ovde i da se za sve treba zakacaiti kako bi doslo do proseravanja,ali glupo je malo bas za sve.