Izbori u Srbiji 2020

1. Izlasnot u opstinama u kojima zive najgori ljudi.

2. Jesu, Davide. Moramo voditi računa o javnom zdravlju. Sve što je u interesu građana Srbije, mora se strogo poštovati.

3. јел морам да купим сад маску недељом негде или дајете?

4. kako je doktorirao politiku ovaj vucic, ladno ce sa 60% glasova od 50% izaslih na izbore imati apsolutnu vlast

5. Бојкот већ побеђује, можда не толико убедљиво колико би требало, али побеђује. Грађани су се опаметили. Стоп диктатури!

6. jeste, sad nam nece pisati u usta nego po faci

7. nije da nema nikakve razlike, ako cemo iskreno

8. bravo, pobedio je bojkot, ali neće bojkot da bude na vlasti nego vučić. i ništa uradili niste. strane sile boli kita da intervenišu, unutrašnje sile naravno neće same protiv sebe i eto

9. "strane sile boli kita da intervenišu" Ти желиш опет 90-те са бомбардовањем на крају?

10. Ćirko je l me vidiš na monitor ćorčo hahahah

11. "strane sile boli kita da intervenišu" Ти желиш опет 90-те са бомбардовањем на крају?

Da znaš da bi trebalo

12. Ne znam zašto sam otišo do trafike i prošao pored lokalne jazbine snsa i vido spremnu hranu piće i gomilu kola parkirano sve spremno za slavlje trigerovao sam se bez potrebe
    Tačno dodje čoveku da uleti kolima u jazbinu ko pokojni manda medj studente

13. "strane sile boli kita da intervenišu" Ти желиш опет 90-те са бомбардовањем на крају?

naravno da ne, ali kapiram da to ljudi koji bojkotuju izbore očekuju. jer ja ne vidim smisao uopšte u bojkotovanju. da izađe samo jedna osoba na izbore, i ta osoba je vučićev sin, on bi proglasio pobedu i baš nikog ne bi bolio kurac da ga makne odatle.

14. koja je kvota na vucic 60%+

15. Koja je kvota Vucic manje od 35% u sapcu?

16. naravno da ne, ali kapiram da to ljudi koji bojkotuju izbore očekuju. jer ja ne vidim smisao uopšte u bojkotovanju. da izađe samo jedna osoba na izbore, i ta osoba je vučićev sin, on bi proglasio pobedu i baš nikog ne bi bolio kurac da ga makne odatle.

daleko od toga da sam neki pobornik ove nesposobne bojkotaske opozicije, ali nisu stvari tako jednostavne, pojam "legitimiteta" s razlogom postoji u politickoj teoriji

kada neko ima apsolutnu vlast, a nema na terenu vecinu za to, tu je politicka nestabilnost uvek na vidiku

jer cak i vucic mora da balansira izmedju razlicitih interesa ljudi u srbiji, ma koliko na povrsini izgledalo drugacije; svako hoce da bude namiren i onda kada vise ne bude mogao da bude namiren ili oseti da se trenutnom gazdi klima stolica, razmatrace druge mogucnosti

hipoteticki, da na izbore izadje 10-15% upisanih glasaca i da vucic na njima osvoji 75% glasova, ne bi se to dobro zavrsilo

17. ali on dok nesto bas ozbiljno ne bude zasrao, uvek ce moci da izvede jedno 2,5 do 3 miliona ljudi na glasanje, sto za njega, sto za ostale, i to je otprilike dovoljno za kakav-takav legitimitet

18. Šabac jebe, svi izašli na glasanje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.