Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
sta ovo?
Izlasnot u opstinama u kojima zive najgori ljudi.
Jesu, Davide. Moramo voditi računa o javnom zdravlju. Sve što je u interesu građana Srbije, mora se strogo poštovati.
јел морам да купим сад маску недељом негде или дајете?
kako je doktorirao politiku ovaj vucic, ladno ce sa 60% glasova od 50% izaslih na izbore imati apsolutnu vlast
Бојкот већ побеђује, можда не толико убедљиво колико би требало, али побеђује. Грађани су се опаметили. Стоп диктатури!
jeste, sad nam nece pisati u usta nego po faci
nije da nema nikakve razlike, ako cemo iskreno
bravo, pobedio je bojkot, ali neće bojkot da bude na vlasti nego vučić. i ništa uradili niste. strane sile boli kita da intervenišu, unutrašnje sile naravno neće same protiv sebe i eto
"strane sile boli kita da intervenišu" Ти желиш опет 90-те са бомбардовањем на крају?
Ćirko je l me vidiš na monitor ćorčo hahahah
Da znaš da bi trebalo
Ne znam zašto sam otišo do trafike i prošao pored lokalne jazbine snsa i vido spremnu hranu piće i gomilu kola parkirano sve spremno za slavlje trigerovao sam se bez potrebe
Tačno dodje čoveku da uleti kolima u jazbinu ko pokojni manda medj studente
naravno da ne, ali kapiram da to ljudi koji bojkotuju izbore očekuju. jer ja ne vidim smisao uopšte u bojkotovanju. da izađe samo jedna osoba na izbore, i ta osoba je vučićev sin, on bi proglasio pobedu i baš nikog ne bi bolio kurac da ga makne odatle.
koja je kvota na vucic 60%+
Koja je kvota Vucic manje od 35% u sapcu?
daleko od toga da sam neki pobornik ove nesposobne bojkotaske opozicije, ali nisu stvari tako jednostavne, pojam "legitimiteta" s razlogom postoji u politickoj teoriji
kada neko ima apsolutnu vlast, a nema na terenu vecinu za to, tu je politicka nestabilnost uvek na vidiku
jer cak i vucic mora da balansira izmedju razlicitih interesa ljudi u srbiji, ma koliko na povrsini izgledalo drugacije; svako hoce da bude namiren i onda kada vise ne bude mogao da bude namiren ili oseti da se trenutnom gazdi klima stolica, razmatrace druge mogucnosti
hipoteticki, da na izbore izadje 10-15% upisanih glasaca i da vucic na njima osvoji 75% glasova, ne bi se to dobro zavrsilo
ali on dok nesto bas ozbiljno ne bude zasrao, uvek ce moci da izvede jedno 2,5 do 3 miliona ljudi na glasanje, sto za njega, sto za ostale, i to je otprilike dovoljno za kakav-takav legitimitet
https://www.danas.rs/politika/izbori-2020/nastavljena-visoka-izlaznost-u-sapcu/
Šabac jebe, svi izašli na glasanje.