Izbori u Srbiji 2020

1. kako je ovo visoka izlaznost

2. Pitanje je koliko njih ima koji namjerno nece dizadju jer se nadaju da ce time postici nesto, a koliko onih koji jednostavno ne izlaze jer se nema za koga glasati. Za Vucica neces svakako, a ono "glasacu za bilo koga samo da nije Vucic" je neki IQ -5, ne vrijedi ni diskutovati o tome

A strane sile su nam i dovele Vucica i dovele nas u ovu situaciju, bas ce da intervenisu, lol

3. За вас који прижељкујете бомбардовање се молим... да вас бомба/ракета нe промаши као 99 :)

4. Ako bi to značilo da se pobije ljudski šljam koji se sad sprema da ždere i loče onda prihvatam i raketu

5. a gde je to amerika morala da se vraca gde god je poslala avione svoje

6. Хахахахахахаха, враћала се враћала... А ко је рекао да ће бити америка?

7. a gde je to amerika morala da se vraca gde god je poslala avione svoje

u vijetnam, kad bi smeli hehehe

8. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=06&dd=21&nav_category=16&nav_id=1698441

Prema informaciji iz Gradske izborne komisije, D. P. je preminuo nakon što je glasao.

9. 75% Vučela kod nas, odvalili smo hahaha POBEDAAAAAA

10. Inače, nisam izašao da glasam, ne bojkotujem ko žuti, već mi se ponuda ne sviđa čak ni na lokalu.

11. "u vijetnam, kad bi smeli hehehe” Кад се нисам загрцнуо од смеха... У Вијетнам су се Амери вратили као најбољи другари (још за време Клинтона) јер је Вијетнаму битније да шиљи курац према Кини него 3 милиона мртвих Вијетнамаца у Вијетнамском рату.

12. Nisam glasao jer me boleo kurac da glasam, sta da čekam sa penzosima u redu pola sata da nemam za koga da glasam

13. nego, jel se zna koje je zvanicno objasnjenje cinjenice da je 5,8 meleona bilo na spisku za 100e (a dobijali su svi punoletni gradjani, bez obzira da li imaju prebivaliste u srbiji, znam na sopstvenom primeru), a 6,5 meleona na birackom spisku

jel su se bar potrudili da navedu neki razlog

14. a mozda je i 700k postalo punoletno u prethodna dva meseca, a da niko sem ovih koronasa nije umro, gde je triforce da objasni da je to tajni vucicev plan za vracanje kosova

15. objasnjenje cinjenice da je 5,8 meleona bilo na spisku za 100e (a dobijali su svi punoletni gradjani, bez obzira da li imaju prebivaliste u srbiji, znam na sopstvenom primeru),

dobijali su samo oni koji se prijave, a ne svi punoketni građani

16. nego, jel se zna koje je zvanicno objasnjenje cinjenice da je 5,8 meleona bilo na spisku za 100e (a dobijali su svi punoletni gradjani, bez obzira da li imaju prebivaliste u srbiji, znam na sopstvenom primeru), a 6,5 meleona na birackom spisku

jel su se bar potrudili da navedu neki razlog

eo jedan razlog: dobio si 100e

17. dobijali su samo oni koji se prijave, a ne svi punoketni građani

ma bre 5,8 ih je bilo na spisku

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.