Izbori u Srbiji 2020

1. ау бате ја не верујем

биће сморина скупштина

2. madjari vise od sergeja i isto kao seselj.hahahaha

3. ne moze ovo da sastavi godinu dana, previse je cak i za sns

4. trebao je vucic da ostavi na 5 posto i da odradi kampanju protiv sps da ih spusti ispod 5 i da bude glavni u skupstini sa 100 posto poslanika.posle se proglasi za cara.

kontam da je razmisljao o tome poprilicno, al na kraju je pragmaticki deo njegove licnosti prevladao onaj samoljubivi

trebao je vucic da ostavi na 5 posto i da odradi kampanju protiv sps da ih spusti ispod 5 i da bude glavni u skupstini sa 100 posto poslanika.posle se proglasi za cara.

imajuci u vidu i tu cinjenicu, a i to kako pickasto precutimo svaki put kad orban malo zazali za velikom madjarskom, reko bih da ce ideja velike madjarske uskoro postati popularnija od ideje velike srbije kod nas

5. Ako je ikad bilo sumnje da li vučko plaća gagulu sad više nema haha

6. ne moze ovo da sastavi godinu dana, previse je cak i za sns

ko ce da ih spreci da sastave 4 godine?

7. reko ja onomad da ce nakon ove korone i onog policijskog casa i cvrste ruke vucic da okrnji lepo socijaliste, pokupi penzionere i dobije apsolutnu vlast :)

sad ih boli kurac da titraju jajca dacicu. mozda oce zarad stare ljubavi, al cenim da mu ne gine neko bez portfelja ministarstvo, ili tipa demografija i tako to sto nema ugradjivanja, a nema ni zajebavanja po svetu kao sad.

8. bogami poks se penje polako, izgleda da cemo imati najsmesniju skupstinu u istoriji

nebeski narod nista manje ni ne zasluzuje

9. da li je meni promaklo ili nema izlaznosti,a vec kenjaju ko koliko ima otprilike.

10. sad ih boli kurac da titraju jajca dacicu. mozda oce zarad stare ljubavi, al cenim da mu ne gine neko bez portfelja ministarstvo, ili tipa demografija i tako to sto nema ugradjivanja, a nema ni zajebavanja po svetu kao sad.

mislim da moraju da ih trpe zbog rusa

11. pa ima izlaznost, sns objavio i sad se pregovara sa crtom o ceni da potvrde

12. poks ako udje u skupstinu predlozice vucica za kralja

13. znam to za sns.neka zvanican.
    taman jos da se tadic kandidovao,pa da se sa cedom i levijatanom bori za 18 mesto.

14. prica se da je Sabac pao. Laku noc ako je istina.

15. Samo mi Grobari nismo glasali za Vucica izgleda

16. trovac stamatovic ima stranku zdrava srbija

17. Samo mi Grobari nismo glasali za Vucica izgleda

ahahahahahha

18. Paracin onaj dobio oko 15%, Sabac poslednja nada.

19. ne radi mi sajt izdajnickog n1,ali mi radi sajt manje izdajnickih nova rs,pa sam tu video da je na nekom uzorku od 2/3 izaslih izlaznost 47,1

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.