Izbori u Srbiji 2020

1. mesto prebivališta

2. Zablace kod Sapca, ekipa oko Zelenovica (Zelenovic, Conjagic, Pajic) preko 300 glasova, SNS 99 glasova...

3. prve projekcije ipsosa i cesida: u skupstinu ulaze sns, sps i spas

poks je blizu

lolcina

4. Kako se zove uopste stranka njegova hahaha

5. POKS VIŠE OD SERGEJA I RADULETA LOOOOOOL
    POKRETT OBNOVE KRALJEVINE SRBIJE AKO KO I JA NISTE ZNALI KO JE TO

6. Ahhahaha jebem ti Sergeje sunce 1,8 teraj se u kurac

7. NE ALI JE OVO STVARRNO PRESMEŠNA KRADJA HAHA JEBENI POKS

8. Nadao sam se da moze prcati poslanike

9. За вас који прижељкујете бомбардовање се молим... да вас бомба/ракета нe промаши као 99 :)

Bombardovanje ponovo, jašta.
    Ali ovaj put samo po civilima. Prvo fabrike, javne ustanove i domovi penzionera, pa posle stambeni kvartovi. Samo rokaj!

10. POKS - bivsi glasaci radikala, dverani koji nemaju za koga ove godine plus miroljubovi svedoci i ostali cetnici

11. Ali neka Metla jebena 2,5

12. Dajte mi samo profil licnosti Sapicevog glasaca

13. zene ga glasaju, ne bi verovao... kaze mi zena neke komsinice kao mozda idem, glasacu Sapica...
    inace najveca od svih misterija je 30k glasova za Cedu

14. metla je dss valjda.
    trebao je vucic da ostavi na 5 posto i da odradi kampanju protiv sps da ih spusti ispod 5 i da bude glavni u skupstini sa 100 posto poslanika.posle se proglasi za cara.

15. inace sad se sa Crtom i Cesidom pregovara o ceni... ugurace Poks mislim

16. A puši ga Sergej jebeni reko biće showowi u skupštimi
    Čedi glasaju jebene žene isto

17. ja sam mimislio da za cedu glasaju kucevni romi :DDD

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.