Vis kako ja i Maestro diskutujemo i bavimo se izborima, koljemo se, pratimo, otvoreni mediji i to, pa ko pobedi pobedi... koja smo mi visa kasta jebeno. Ostatak Srbije gleda kao e dal je dobio 90% hahaha
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
укинуто пре 10+ година
ne, moze da izadje 5%, bar kolko je meni poznato
ne mora
Zemlja subsaharske Afrike, samo sa negativnim prirodnim prirastajem i znatno zagadjenija, to smo mi.
Zemlja koja uskoro nece postojati.
Sta vam je ljudi, pa poznato je da vise puta racunaju iste glasove
Pocerina cela glasala sns, Volujac, Korman itd... Macva pola pola, jebeni brdjani kozojebi
Pa sad si rekao Zablace da je za Zelenovica a znam i da je Vranjska takodje
A dobro, zaboravio sam Zablace
Radovasnica, Krivaja itd...
Hahahahha Tasovac jebeni koji je oprao novca vise nego moja ves masina gaca i carapa
Mada Zablace samo je neutralisalo i Radovasnicu i Krivaju i Volujac... Korman je malo veci, ali mrtve drvosece
Kamicak strong
"mislim da moraju da ih trpe zbog rusa" Да да...
Kamicak i gradske centralne opstine oduvale krezave
zapata doomer kao po obicaju
izgleda da bi sns mogao da dogura i do 189 mandata ako ne udje poks
demokratija u srbiji 3 decenije nakon prvih parlamentarnih izbora...
sta znam zanimljiv je ovo socijalni eksperiment koliko mozes svrsavati po faci nekome dok ne poludi
Maestro kako ste prosli?
Vis kako ja i Maestro diskutujemo i bavimo se izborima, koljemo se, pratimo, otvoreni mediji i to, pa ko pobedi pobedi... koja smo mi visa kasta jebeno. Ostatak Srbije gleda kao e dal je dobio 90% hahaha
https://i.imgur.com/vXzxwno.jpg
Al nema socijalne distance u ovom sns obracanju, koronka u najavi lol