Izbori u Srbiji 2020

1. nema sta, bombi, ti si poslednji mohikanac, svetla tacka koja ako se ugasi odosmo svi u kurac

2. nisam ja nego Sapcani

3. Какви су резултати у Шапцу?

4. Ljudi ovo vam je link:

https://www.facebook.com/1575219056068095/posts/2712859572304032/?d=n

Ova stranica objavljuje rezultate po mesnim zajednicama iz minuta u minut.

Legenda:
    1 - sns
    2 - koalicioni partneri zelenovica
    3 - zelenovic

5. selo glasalo sns, grad Zelenovica, u globalu sns dobio, ali ne zna se jos ko ce formirati vecinu... i na proslim je sns dobio izbore, ali nije imao vecinu odbornika

6. Zar je bilo ko iznenadjen, Vucic je unistio svaki trag opozicije i sanse za promjenu davno prije izbora, prije koji mjesec je nonsalantno i ustav prekrsio, sad je otprilike kao Neo u prvom dijelu kad dostigne svoj "the one" potencijal, pa ne mora vise da izbjegava metke vec ih zaustavlja telekinezom, ulazi u agente i unistava ih iznutra, savija vrijeme i prostor kako oce i generalno nema vise nikakva ogranicenja.

Sutra, da hoce, mogao bi donijeti zakon da cijelo stanovnistvo mora da kleci na kukuruzu i ne bi bilo problema

7. Mujo sva sreca, ali ovde pricamo o jedinim pravim izborima danas, sabackim... batali ostalu sprdnju jebeno

8. Ne zelim da glumim neku elitu, ali danas je stvarno bitan samo Sabac. Za ovo drugo se znalo. Cak mi je i sintagma “Sabac i Paracin” preglupa jer je to kao u isti kos staviti Pariz i Stajkovce

9. A Sapic je definitivno Vucicev ili?

10. Pa sta cenis na osnovu te fb grupe jel ostaje Zelenovic?

11. kolko sam ja ispratio, izasli su rezultati samo za ova manja sela, nisu cak ni za veca sela, a kamoli za grad

mada nisam se nesto preterano udubljivao

12. koji crni Paracin, to bio samo incident... ovoga trenutka kad bih morao da cenim, nisam pametan... kolju se, dao bih prednost sns-u, ali Sabac je Sabac. Polako

13. nego, bombi, sta bi sa sergeljem, sad ti ne valja, seljacina, a

a kako moze jedan iskreni partizanovac da bude seljacina, to ti meni objasni

14. а пази ове сисаче курца - бојкот је потпуно успео

пази ти њих преретарде арогантне која жвака, изашло више од пола земље као што је и уобичајено на изборе и они кажу то

а они би имали мање од шапића јбт

15. каже дачић бојкот је пропао

НЕ БРАТЕ НЕ ГЛЕДАШ Н1 КАЖУ УСПЕО ЈЕ СКРОЗ

16. а пази ове сисаче курца - бојкот је потпуно успео

пази ти њих преретарде арогантне која жвака, изашло више од пола земље као што је и уобичајено на изборе и они кажу то

а они би имали мање од шапића јбт

pa moraju to da kazu, u srpskoj politici i kad ti je kurcina do balcaka u grkljanu moras da pricas da si pobedio

17. Mislim da uopste ne stojimo lose i da cemo da pobedimo. U mnogim selima je 50-50 ali kad se prebroje gradske mesne zajednice tu ce Zelenovic da bude jaci. Bice gusto odlucice nekoliko procenata ali verujem u pobedu. Problem ce biti Majur koji je prejako sns uporiste a to prigradsko selo ima 10k stanovnika

18. ретарди једни, да бог да владао александар још 10ак год бар.

19. prvo nije izaslo pola srbije, manje je izaslo... drugo gde pise da je sergej seljacina, blaga sprdnja

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.