Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
bitan je i prnjavor, tamo ima 4k stanovnika, i u jos par izmedju sapca i prnjavora ima oko 1.5k
Bela Reka Zelenovic i ekipa 177, sns 173... Na cijoj je strani Milos na ovim izborima, ne znam? Dobri belorecani, vukojebina, ali dobri.
Kamičak je jedina objavljena gradska mesna zajednica i tu je Zelenovic sam oduvao sns plus sto ima i ta druga stranka glasova
predvorica 91:83 za sns...
pazi, bitan je Bair, ostatak kamicka itd... mislim da ce Bair presuditi
добре пичкице ове дачићеве
kaze Hanibal da niko nema sam vecinu... bice pritisaka na Pajica, mada su pritiskali i prosli put, videcemo...
https://i.imgur.com/vXzxwno.jpg
Ukratko receno, sela su pola pola, grad za zelenovica. Mislim da pobedjujemo. Naravno, ako racunam da ce dvojka i trojka nastaviti koaliciju
Vidi, prosli put mi je covek kojem verujem rekao da su klekli ispred Pajica i rekli pisi sta hoces i da ih je odjebao... Ne verujem da ce Conjagic i on prodati.
Pa ne verujem da bi Pajic usao u koaliciju sa ljudima koji su po gradu pisali “Pajicu ustaso”
Drenovac
Zelenovic 590
sns 537
veterinar nije prodao po obicaju, bravo Macvani
Drenovac vrlo bitan inace
Ševarice sasekle sns xD
Ko je ikad glasao za bojkotaše da seče kurac odma
A kamo li onaj koji bi za njih glasao ubuduće
Pa jebem vam mater paćeničku
Sevarice Zelenovic 304, sns 235... bravo Neso, samo rokaj.
jebac, idi gledaj neku severnokorejsku tv i ne ubacuj se
Proklet bio svaki dan kad sam navijao za ovo govno od bivšeg vaterpoliste
Hahaha uspeli sve da nagrebu: i izlaznost, i liste, i uzeli 60%
Jebi ovaj narod...
kako mislis, izlaznost manja od 50%, niko u skupstinu nije usao od opozicije i dobili 190, dakle nema vrdanja vise...