kakav je izborni zakon u srbiji? je li izlaznost za važeće izbore mora biti preko 50% registrovanih glasača?
.
ne, moze da izadje 5%, bar kolko je meni poznato
koja je jebena poenta bojkota onda
i dalje čekam da mi neko kaže
Previše se opterećujete ko da niste znali ko će osvojiti apsolutnu većinu, ovako se samo brže poklapaju kockice za potencijalni Čaušesku scenario koga će usloviti buduće kosovskoo rešenje.
zavisi od toga sta "elita" u srbiji odluci da joj je ciniti nakon sto vucko eventualno prizna kosovo: da li je i dalje isplativije imati istog predstavnika, ili je vreme da ih namiruje neko novi
o istinskom, pronarodnom preokretu u drustvu mozemo samo da sanjamo
Sledeća neka struja buduće neke vlasti mora da obeća narodu 6.oktobar uz gratis potpunog političkog anuliranja najvećeg političkog zla ove zemlje - SPSa.
Sledeća neka struja buduće neke vlasti mora da obeća narodu 6.oktobar uz gratis potpunog političkog anuliranja najvećeg političkog zla ove zemlje - SPSa.
nemoguce je unistiti sps, oni su poput bubasvaba, prezivece i nuklearni rat
mislim da ih ni vucic sad na vrhuncu svoje politicke moci ne moze unistiti, moze malo da ih gnjeci i provocira, al to je kao neki zelatin otprilike - mozes mu menjati oblik i velicinu, ali ne mozes mu ukinuti egzistenciju
da dodam, glavni utisci jesu cedinih manje glasova nego potpisa, cinjenica da jedan procenat srbalja zeli da obnavlja monarhiju na republickim parlamentarnim izborima i bitka za Sabac
probao sam da nadjem na netu, al niko ne daje, samo pricaju da je sns dobio najvise glasova i da ostaje da se vidi dal ce imati dovoljno da formiraju vlast
niko sem tebe nije dovoljno dokon da sabira brojeve iz lipolista i majura, a ipak se radi o pitanju zivota i smrti drage nam otadzbine
.
ne, moze da izadje 5%, bar kolko je meni poznato
koja je jebena poenta bojkota onda
i dalje čekam da mi neko kaže
Nema je
Tj s obzirom da je izlaznost uvek oko 50 posto hoće da im se propise da je to sve opozicija vuciceva
ali šta imaju od toga, ništa bukvalno
Previše se opterećujete ko da niste znali ko će osvojiti apsolutnu većinu, ovako se samo brže poklapaju kockice za potencijalni Čaušesku scenario koga će usloviti buduće kosovskoo rešenje.
Ubedjen sam, sutra AV da prizna Kosovo, izaslo bi 14 osoba na ulice
zavisi od toga sta "elita" u srbiji odluci da joj je ciniti nakon sto vucko eventualno prizna kosovo: da li je i dalje isplativije imati istog predstavnika, ili je vreme da ih namiruje neko novi
o istinskom, pronarodnom preokretu u drustvu mozemo samo da sanjamo
Najveće političko zlo ove zemlje su boomeri
nemoguce je unistiti sps, oni su poput bubasvaba, prezivece i nuklearni rat
mislim da ih ni vucic sad na vrhuncu svoje politicke moci ne moze unistiti, moze malo da ih gnjeci i provocira, al to je kao neki zelatin otprilike - mozes mu menjati oblik i velicinu, ali ne mozes mu ukinuti egzistenciju
turska kasaba zvana srbija bez šapca i dalje kuka na svoju zlehudu sudbinu vidim
https://streamable.com/zn2rkm
da dodam, glavni utisci jesu cedinih manje glasova nego potpisa, cinjenica da jedan procenat srbalja zeli da obnavlja monarhiju na republickim parlamentarnim izborima i bitka za Sabac
Al u skupštini Vučić, Dačić i Palma, i Gangula opozicija pa lol.
Bombas kad ce zvanicni rezultati?
ne još... pibedio je sns globalno gledano, ušli su i Rusi u toku je inžinjering jbg
bombi, daj brojeve trenutne, nemoj nas drzati u neizvesnosti
probao sam da nadjem na netu, al niko ne daje, samo pricaju da je sns dobio najvise glasova i da ostaje da se vidi dal ce imati dovoljno da formiraju vlast
niko sem tebe nije dovoljno dokon da sabira brojeve iz lipolista i majura, a ipak se radi o pitanju zivota i smrti drage nam otadzbine
haha kako mi je drago zbog nekih partija što su ispusile.
je li tadić učestvovao?