Izbori u Srbiji 2020

1. Ljuljaju se fotelje, panika.

2. Treba ubaciti kineski jezik na listićima za glasanje.

3. svaka čast Tadiću, sad sam ga slušao na N1, najbolji i najsposobniji predstavnik opozicije i to mislim već duže vreme, izneo je jedino moguće rešenje u ovom trenutku i to je to

4. srami sе, izdo si rodnu grudu. ti i takvi.

5. Uh sto mi se priglasalo za Vucica

6. ako budemo srusili vucica da bismo vratili tadica, stvarno smo najgluplji narod na planeti

sreca pa ni on sam vise nema aspiracije da bude vlast, u politici je vise jer mu je dosadno da igra sah pod stare dane

7. Sto, bilo bi fino, da gospoda sa zapada ne moraju svakih desetak godina izmisljati nekog novog. Ovako nas jasu Tadic i Vucic na smjenu dok ne crknemo svi, uvijek ce se naci dovoljno imbecila da glasaju i za jednog i za drugog svakako.

8. to ako Mali Mujo kaze onda je tako bez spora.

9. Sve dok bombas pojave imaju pravo glasa, Vucic pojave ce biti na vlasti

10. opa, sace Trifun da ih razbuca sve

11. jedva cekam da vidim trifuna u skupstini, ako ne prebaci 3% sad kad je jedina opozicija na izborima onda nek se samoubije

12. grobari za Sergeja glasaju, prvo grobar, drugo nepotkupljiv, treće avangarda... konačno antiteza krezavoj crveno beloj družini vučić đilas jeremić

13. grobari za Sergeja glasaju, prvo grobar, drugo nepotkupljiv, treće avangarda... konačno antiteza krezavoj crveno beloj družini vučić đilas jeremić

ahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaahhahahahahahahha

14. hahahahah krv ti jebem

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.