inace ide se na izlazak vecine stranaka pojedinacno, tip je da dosta njih moze preci 3% i uzeti mandate koji c sjebati sns-u vecinu za izmenu ustava, a samim tim i njegov pad do marta.
Inace, bombas vise ponizava Partizan svojim debilnim izjavama i tim sto se uopste identifikuje kao grobar, nego bilo ko od Zvezdinih navijaca sto je ikada mogao nekim prozivkama
Njega su poslali iz HQ da nam javi da će Vučić posle pobede da reši sve loše ministre i da će da postavlja stručne al opet stranačke ljude koji će da budu na korespodentnim pozicijama. I svi će da odgovaraju za malverzacije.
Gotovo je Zlatibore!
Ideš u zatvor Zlatibore!
Ne možeš da pobegneš Zlatibore!
Narod će da ti sudi Zlatibore!
Nemaš gde da bežiš Zlatibore!
U zatvor ideš Zlatibore!
Vreme je za zatvor Zlatibore!
Vreme za robiju Zlatibore!
Robija te čeka Zlatibore!
P rvi si na listi Zlatibore!
Joooooooij Zlatibore!
Ne beži Zlatibore!
Znate šta je najveća muka Srba i Srbije? Evo iz perspektive jednog Srbina iz CG, tako da tehnički posmatranje sa strane, a opet meni blisko. Najveća muka je to što se svi mrzimo međusobno. Kad god su izbori, Veliki Derbi ili ne daj bože diskutovanje na Vukajliji, ovaj proziva onoga, onaj proziva ovoga, ti si sendvičar, ti si šerpaš, kurac palac. I svi kažu da vole Srbiju, a u stvari niko ne voli Srbiju, nego neku svoju zamišljenu verziju Srbije. Niko ne voli druge Srbe po osnovu prvom, drugom, trećem. Glasa ovoga, navija za ovoga, misli pogrešno! Daj, ne serite... A najgore mi je kad vidim da neko kaže "Ne bih ratovao za ovako glupe sunarodnike". Pa majku ti jebem, doći ću ja da ratujem za te glupe sunarodnike, koliko god ne volim Vučića nisu svi koji ga glasaju glupi ružni i tužni. Svi mislite da je jedino vaše mišljenje ispravno, a u stvari su svi ti političari isti kurac. Ne crnjačite toliko, dajte makar malo pozitive i vere u državu i ljude u njoj, jer reći da će Srbija da propadne jer je izabran ovaj umesto onog političara je stvarno debilno.
https://www.youtube.com/watch?v=wuvuuxMuHek
inace ide se na izlazak vecine stranaka pojedinacno, tip je da dosta njih moze preci 3% i uzeti mandate koji c sjebati sns-u vecinu za izmenu ustava, a samim tim i njegov pad do marta.
We're reaching autism levels that shouldn't even be possible
Garantovano pada marta 2024.
Inace, bombas vise ponizava Partizan svojim debilnim izjavama i tim sto se uopste identifikuje kao grobar, nego bilo ko od Zvezdinih navijaca sto je ikada mogao nekim prozivkama
Change my mind
to ako Mali Mujo kaže to mora da je tako, nema spora
Bomb Sergej i Đilas se ližu nerealno, ovaj ga je i naterao da izađe na izbore
stiglo naredjenje u sns da se skupljaju potpisi za tadića i trifunovića. pa gde vam je obraz, sunce ti...
Mali Alek svršava.
otkud znas jesi u sns brt?
Njega su poslali iz HQ da nam javi da će Vučić posle pobede da reši sve loše ministre i da će da postavlja stručne al opet stranačke ljude koji će da budu na korespodentnim pozicijama. I svi će da odgovaraju za malverzacije.
.
.
.
.
.
NOT!
https://www.youtube.com/watch?v=CsK4BBfgViU
Gotovo je Zlatibore!
Ideš u zatvor Zlatibore!
Ne možeš da pobegneš Zlatibore!
Narod će da ti sudi Zlatibore!
Nemaš gde da bežiš Zlatibore!
U zatvor ideš Zlatibore!
Vreme je za zatvor Zlatibore!
Vreme za robiju Zlatibore!
Robija te čeka Zlatibore!
P rvi si na listi Zlatibore!
Joooooooij Zlatibore!
Ne beži Zlatibore!
Boško je verovatno poslednji od opozicije za koga bih glasao al da treba malo paliti vatru treba.Što pre dodje do nekog ozbiljnog sranja to bolje
Bosko najjaca persona
I treba da bežiš zlatibore!
Da sam vidovit i da znam da će moj glas odneti prevagu na drugom krugu izbora Boško - Vučić, bio bih u jako jako teškoj situaciji
Znate šta je najveća muka Srba i Srbije? Evo iz perspektive jednog Srbina iz CG, tako da tehnički posmatranje sa strane, a opet meni blisko. Najveća muka je to što se svi mrzimo međusobno. Kad god su izbori, Veliki Derbi ili ne daj bože diskutovanje na Vukajliji, ovaj proziva onoga, onaj proziva ovoga, ti si sendvičar, ti si šerpaš, kurac palac. I svi kažu da vole Srbiju, a u stvari niko ne voli Srbiju, nego neku svoju zamišljenu verziju Srbije. Niko ne voli druge Srbe po osnovu prvom, drugom, trećem. Glasa ovoga, navija za ovoga, misli pogrešno! Daj, ne serite... A najgore mi je kad vidim da neko kaže "Ne bih ratovao za ovako glupe sunarodnike". Pa majku ti jebem, doći ću ja da ratujem za te glupe sunarodnike, koliko god ne volim Vučića nisu svi koji ga glasaju glupi ružni i tužni. Svi mislite da je jedino vaše mišljenje ispravno, a u stvari su svi ti političari isti kurac. Ne crnjačite toliko, dajte makar malo pozitive i vere u državu i ljude u njoj, jer reći da će Srbija da propadne jer je izabran ovaj umesto onog političara je stvarno debilno.
slazem se, sta sad mi treba da se svadjamo oko nekih sendvicara ili sto smo mi pametniji, a vi gluplji... svi smo mi Srbi
Чак и мусавци?
Nogo s ruljom ispred rts-a, eo na yt live
Naprednjaci nisu srbi