U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
na primer, sad je izlaznost u bg bila 36-38% kako neki javljaju, a kolika li je izlaznost u tih desetak opstina bas me zanima
mozda 30-35%
http://rs.n1info.com/Izbori-2020/a612490/Zelenovic-Trazicemo-ponavljanje-izbora-u-Sapcu-sporan-broj-glasova-SNS.html
a jebemu sve, kapiram da je neravnopravna borba, al kako mzoes da imas vlast u jednoj opstini i da pretendujes da ostanes na vlasti, a da dozvolis da te kradu, valjda imas ljudstvo i resurse da sprecis to kolko mozes na tvom terenu makar
nema od toga nista, fale 4 odbornika, a to nije malo.... ajde da je u pitanju 1-2 pa da se navlaci.
pare i samo pare... a jebem mu mater, oces posten da ostanes na vlasti, to ne biva. Kupili su pola cigan male jebeno, mislim da se nikad nije desilo da Kamicak i Kamenjak budu tesni ili cak na strani suprotnoj od demokratske. Bair takodje, jebeni sabacki krug dvojke dozvoli tamo ne znam masu glasova sns-u. Ajd Zika Popovic, to je jasno, napredno leglo, ali ostalo iznenadjenje, ustvari nije jbg... nisu krali, nisu imali pare da kupuju glasove.
Ukratko, selo je presudilo, pogotovo vukojebine sa prosekom starosti 78 godina. Ako, nek vam odu i preostala dvojica momaka iz Bukora, pocrkajte ko vas jebe.
Defetizam, nista drugo. Zele ljudi da sve ode u picku lepu materinu.
Namestio ih Vučela kvalitetno... Spusti cenzus na 3%, i onda sve stranke iz opozicije pomisle "ma prelazimo ovo lagano i samostalno, videćemo posle u skupštini sa kime ćemo da se ujedinjujemo", i onda ti izađe 21 lista na izbore, marva sluđena, i desi se severnokorejski scenario, ovo je nerealno ne znam koja još država u svetu ima 75% poslanika jedne stranke u parlamentu
jasno je da nam se ne sprema nista dobro, to je jasno i po porukama pojedinih iz EU< kao cestitamo, stabilan partner.
U prevodu - slusaj sad dobro, dozvolili smo ti jebeni Bejrut u srcu Evrope, ima da das i sta ti se ne trazi. I to vrlo brzo.
Meni još jedan dodatni razlog da više ni ne pomislim na politiku, nemam ništa protiv Vučića ali ne volim SNS kadrove, tako da, ono, bataljujem definitivno
Ni mesto portira ti ne daju? E moj Bobe, dzaba plakate i sve... jesi toliko nesposoban majku mu jebem, ili si bas onako neprijatna pojava pa se ogradjuju i napredni od tebe?
Gledaj, bombi... Zavisi kako SNS bude nastavio da korespondira sa različitim mišljenjima i vizijama za nešto, ako se promene nabolje, možda... Al' brate, kad im pogledaš kadrove, svaka priča izgubi smisao
Ah Zitoradja, jedna od omiljenih...
13 zaposlenih u lokalnoj biblioteci. U toku prosle godine 21 clan iznajmio knjigu.
ipak mi mnogo ocekujemo od komsija, rodjaka, poznanika, od samih sebe... znamo se jbg.
sad salu na stranu, dusa mi place kad vidim kako hrvati, makedonci, bosnjaci, pa cak i siptari na kosovu imaju vise osecaja za demokratiju, politicki pluralizam i zajednistvo od nas srba (ni ovi zapadno od drine nisu mnogo bolji od nas srbijanaca po tom pitanju)
140 godina imamo vec drzavu u modernoj istoriji, 200 godina ako racunamo polu-nezavisnu knezevinu, i dozivljavamo da nam se s razlogom srpda ceo normalan svet, cak i oni koji do pre par decenija nisu znali ni kako izgleda imati drzavu
plate su nam medju najnizima u evropi, politicki zivot lici na rijaliti program, odnosi medju ljudima katastrofalni, svako svakog mrzi
mi smo sramota svih predaka koji su za srbiju dali glavu; oni koji ucestvuju u ovoj sprdacini od sistema su sramota jer rade to sto rade, a mi koji ne ucestvujemo smo sramota jer im dopustamo da rade to sto rade
najebali smo zestoko, ovo jos nije nista
imaju kurcinu, ajde ne kenjaj... jednostavno im nije dozvoljeno da rade ono sto je dozvoljeno nasoj vlasti, e zato smo najebali, a ne zato sto smo gori od siptara...
zalomilo nam se da imamo beograd u kom se nabili svi vesti komunisti iz bivse jugoslavije sa osecajem za vlast i nista vise. vidis da sve sto vredi u srbiji nekako zavrsi tu, pa onda jebi ga, centralizovana srbija -> centralizovana vlast -> centralizovana kontrola vlasti -> jednoumlje.
Sevaste, ne može se lepše reći od ovoga... Bombaye, forza Šabac zato, mora da im se stavi do znanja da Žitorađa nema prolaz ovde, znači šah-mat za svako žitorađisanje, svuda, uvek i odmah... Celte, pa '45te je pobedila Žitorađa, nije Bg kriv što ga je uzjahao seljački ološ
pricam za bg danas, zivo je to, menja se. danas je supak srbije u koji ce sama srbija da se uvuce i nestane
I da se ne lažemo više, ova država i narod nema potencijal ni za šta, nigde, nikad, ovo je najobičnija kolonija u kojoj živi marva koja se međusobno kolje, a klanja vladaru za šaku dolara i vlasti, zemlja korumpiranog ološa koja bi dupe prodala za funkciju i reputaciju "uspešnog"
Danas je Bg preplavljen seljanom iz svih krajeva ex-yu, Bg je danas manjina u Bg, ne može da se diše od njih, izbijaju mu gradske temelje i postavljaju svoje seljačke, od grada koji je bio prestonica u svakom smislu, do svratišta za najgore kompleksaše i bagru
Ali poraziće ih sve. Kad se vrati kao METROPOLA
Mozda ovaj grad ipak ne zasluzuje zelenovica, s obzirom da je sabacki krug dvojke izdao.
sta je u sapcu krug dvojke, deo grada oko koga tradicionalno vozi paor kola sa dva vola?