U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
bez zezanja,svaka cast sapcu.pokusali su nesto
dobili smo drzavu gde je sns sve.a ostao nam je narod koji voli da neko ima sve i da ih jebe.zanimljive decenije su pred nama.
budimo iskreni, ovo je nasa realnost.aj to sto smo prosecno glupi. problem je sto mislimo da smo jako pametni.
slazem se sa zavrsnim delom vaseg izlaganja, kolega celt, i ja mislim da nam nakon vucica sleduje neko ultradesnicarsko orgijanje, samo se plasim da nece biti bole nego neki jos gori koji imaju potencijal da nas vrate u kameno doba
dobar je vucic, ali ne u opstem sistemu vrednosti naravno, vec u odnosu na ono sta u aktuelnim drustvenim i politickim okolnostima predstavlja relevantnu alternativu i plauzibilnog naslednika ovakvog rezima
vucica sigurno nece rusiti ili naslediti djilas, jeremic ili sergej, dajem ruku
U principu se slazem, dok god postoje ljudi koji su zapamtili tita. S tim sto je SPS 2012 osvojio skoro 570k glasova, i to su izbori kad se menjala vlast (koliko je to davno bilo, LDP imao 255k, kostunica 270k, dinkic 215k glasova), na sledecim, 2014. 484k tj. skoro sto hiljada glasova manje, 2016. 414k glasova, sad 344k.
Znaci sa 540k na 340k glasova su spali, znaci izgubili 35-40% glasaca za 8 godina vlasti SNSa, nije bas da nije nista. Za nekoliko godina moze da se desi da sps ima 6-7% sto je kerov kurac od bitnosti. Samo kazem da je zaigrala mecka i kod njih.
70% posto Vucicevog programa i kampanje je ideja da postoje eto tamo ti neki zuti, bogati, zli koji zele da nas uniste a mi eto vredno radimo.
Gde su sad ti? Unistio si ih burazeru, a samim tim i sebe, ne uskoro, ali si sekao granu na kojoj sedis, jer vise nemas taj argument da te neko podriva. Alo, 60%.
A ostalih 30% programa su PUTEVI jebeni.
I razjedinjeni. Mnogo volimo da se delimo, mrzimo, podjebavamo, rugamo, vredjamo i medjusobno optuzujemo.
Sve sto ima veze sa kosovom nece doci vucicu glave. Bukvalno ne vidim sta moze da mu dodje glave, pa ni sukob unutar stranke oko podele plena.
Takodje, koronka ce ogoliti neke stvari... javice se sigurno neki whistleblower sa tacnim brojem umrlih, zarazenih...
https://en.wikipedia.org/wiki/Bo%C5%A1ko_Obradovi%C4%87
ja se kladim da ce ovaj da mu dodje glave. za jedno 10ak god.
u zavisnosti od stanja u svetu, ili bukvalno ili recimo da ga spusti na dacic level.
https://www.youtube.com/watch?v=fO652YIrYeM
1:35
Cuo sam (naravno kao i svi sto smo culi za sve od nekoga) da je bojkot zapravo plan da se opozicija potpuno ogradi od priznanja kosova, tako sto nece imati nikakve svoje predstavnike u bilo kojim institucijama drzave.
moja predvidjanja za buducnost srbije su da ce neke 2050te ljudi da postanu genetski modifikovani kiborzi sa supermocima, povezani na globalni AI u alijansi za singularitet koja pocinje da se sastavlja od najmocnijih zemalja vodjena kinom i amerikom, uz protivljenje rusije i par evropskih zemalja.
u srbiji se pojavljuju dve struje, jedna koja hoce da postane deo te alijanse, i druga koja se drzi tradicionalizma. paradoksalno, ova sto hoce da postane se zove progresivna (napredna) stranka. narod je uglavnom tradicionalan, drzi se starih srpskih vrednosti, kosova i pravoslavlja, dok polagano svi oko nas u evropi prelaze u alijansu, postaju cipovani i dobijaju super moci. ali gube dusu.
izmedju 2051. i 2052. dolazi do prevrata u srbiji, gde pro-singularitet struje dobijaju vlast i pripremaju se za kiborgizaciju naroda, kad odjednom, 4. aprila 2052. izbija masovni protest u beogradu sa sloganom "majka rusija, nikad genetika", puno ljudi gine i ruse se sve laboratorije, i dize velika pravoslavna crkva koja ce podsecati narod na zrtvu i ponosno drzanje tradicionalnih vrednosti.
ceo slobodni svet aplaudira malom i ponosnom narodu koji je odbacio okove genetske modifikacije i cipovanja, rusi nas drze kao svece, i pravi se protiv alijansa koja ce se boriti protiv dehumanizacije sveta.
2. januara 2053. rusija se pridruzuje alijansi, nakon sto su izdejstvovali da putin i vladajuca stranka postanu jedni od glavnih kiborga sa najnovijim apdejtima.
3. januara 2053. kiborg-bugari prelaze srpsku granicu, nasa vojska se brani svom silinom, sa svih 5 mig-29 aviona, i ponosno biva zrtvovana u prvih 20 sekundi borbe.
4. januara 2053. popodne bugari nam ugradjuju cipove na kojima pise "evropljanin redni broj, verzija 4.15" bugari su verzija 5.0.
nocna mora jbt.
Sto Zapata rece, i da priznaju Kosovo, 14 ljudi bi izaslo, postali smo toliko mekani da ne postoji granica do koje nas mozes gaziti, ako oce mogu nam vratiti polozaj kakav smo imali pod Turcima, i samo bismo im aplaudirali i zahvaljivali se.
Nije vise ovo problem Vucica, njega ce zapadne gazde pustiti niz vodu kad tad, ali ko god da dodje iza njega opet ce moci s nama sta oce, konacno smo postali ciste 24 karatne ovce.
Jedino rjesenje je bjezati iz ove drzave, sto dalje, i nikad je vise ne gledati ni na slici.
(ovo sve procitati onim "umro je drug tito" glasom)
da nastavim predvidjanje...
momenta kad dobiju cip u glavi, i povezu se na globalni internet, odjednom svi srbi dobijaju gomilu informacija u glavi i kapiraju najzad o cemu se tu radi. rade genetsku modifikaciju i lecenje i prestaju svi bolovi koje su imali, odjednom imaju elana i volje za zivotom, pocinju da stare unazad, dize se kurac i jos milion stvari koje su otpisali odavno. biraju novu profesiju, downloaduje se odmah, i sa superinteligencijom odjednom postaju kvantumlizatori dnk elektromehanike, i napustaju prethodni zivot komercijaliste.
prastaju bugarima. prastaju svima, nisu nikad mogli ni da zamisle koliko je ovo ustvari dobro.
onda ti dodje par likova iz komsiluka sto otisli 2040. u ameriku da rade kao cistaci govana iza tada predebelih amerikanaca (otad su cipovani, i smrsali), i nekako uhvatili prvi talas cipovanja. imaju verziju 12.45.
napiju se i jedan krene da ti povecava dopamin/estrogen svaki put kad konobar donese cevape, koristeci bag za koji se zna jos od beta verzije 7.11. snimaju te retina kamerom i strimuju na intersingularni jutub kako iz tebi neobjasnjivog razloga imas neopisivu zelju da krenes da jedes cevap kao da pusis kurac. cujes glasove u glavi iz intersingularne mreze da ti se smeju, a ne kapiras o cemu je rec.
wtf mujo
da to je baš jedino rešenje
Individualno mislim, za svakog ko zivi ovde a oce stvarno da ima zivot umjesto da ga jebu 24/7 dok ne krepa (a i malo poslije).
Na nivou cijele drzave da ce biti bolje - nece.
jedini spas nam je da cim izadje cipovanje, AI singularitet i genetska modifikacija da prvi stanemo u red
Kako su prosli moji, za kralja i otadzbinu?
kralja ce dobiti, a od otadzbine nista
ja sam polagao nade u koronu ali nazalost nista.
onaj ko je prikljucio sopot, mladenovac i lazarevac (grad koji je doslovno na istoj razdaljini od beograda kao i smederevo, ruma ili indjija) je bas pametno to smislio kad su izbori u pitanju - u manjim sredinama mozes mnogo lakse da ucenjujes ljude i krades glasove, i onda tako prikazes da imas mnogo vecu podrsku u bg nego sto zapravo imas
doduse, sad na ovoj farsi od izbora vucic uzeo 50% i na vracaru, i ne sporim da su beogradjani govna na svoj nacin, ali makar zbog velicine grada i nesto boljeg standarda to ucenjivanje ide teze i ljudi se generalno lakse odlucuju da idu protiv vlasti; na beogradskim izborima 2018. sns je na pojedinim opstinama ostao na tridesetak posto ili manje
bilo bi zanimljivo videti gde stoji beograd kad su samo tih desetak opstina u pitanju, koje zapravo cine beograd u faktickom, a ne administrativnom smislu