Izbori u Srbiji 2020

1. Mislim da ih Kosovo baš jebe jer se lomi sad tj mora sad i Sergeju ili Djilasu Čedi Bošku kurcu mome da se kaže sad eo ti imaš 70 posto vladaj ruku sečem da bi uopste prihvatili a ne da bi znali šta da rade

ne bi, provereno. Jebeni Tadic nije hteo da razgovara o tome. Ceda to ne bi prihvatio ako verujes. Ni ovaj aktualni nema plan da bilo sta potpise.

2. Cheditza je bacio politicku karijeru u blato zbog placa na Jovanjicoj

3. inace kazu da je Ceda dobio oko 106 glasova i da nece da kazu kako ga ne bi zakopali potpuno

4. jebeno sam dobijao vise u mesnoj zajednici, secam se koalcijie Vuk-Velja valjda 2003 ili tako nesto 146 glasova valjda

5. Pravi vođa mora da bude dobar govornik ali još bolji slušalac.
    Vučić se okružio poltrončinama, pogubio kriterijume, zaboravio sve što je znao, posrao se na ideale, zatvorio oči i uši.
    Podseća na Slobu, jel da?
    Sloba je odvukao Srbiju u mrak, ne verujem da će biti bolje i sa ovim.

6. Zato smo i tu gde jesmo.

7. Вучић је на конференцији за штампу са Мирославом Лајчаком у Београду одбацио оптужбе Фајонове да је доказ за мањак демократије и најнижа излазност од 2.000. године, рекавши да је ћутао и синоћ и данас.

"Мене би било срамота да износим такве неистине", додао је Вучић и навео да је 2012. излазност била 46 одсто, значајно нижа од јучерашње и то у време пандемије.

Ovom moc udarila u vugla, ne zna vise sta prica i izgubio dodir sa realnoscu. Na izborima 2012. izaslo blizu 4 miliona ljudi, negde 57-58%

8. Pravi vođa mora da bude dobar govornik ali još bolji slušalac.
    Vučić se okružio poltrončinama, pogubio kriterijume, zaboravio sve što je znao, posrao se na ideale, zatvorio oči i uši.
    Podseća na Slobu, jel da?
    Sloba je odvukao Srbiju u mrak, ne verujem da će biti bolje i sa ovim.

prelepo sročeno

9. Izašao sam na izbore da bih glasao za Zavetnike.
    Neki ljudi su mi rekli da je patriotska opcija degradirana, iskompromitovana i donekle obesmišljena zbog devedesetih godina.
    Bilo je velikih grešaka, nije da nije, ali Milica Đurđević nije za to kriva jer je devojka rođena 1990. godine.
    Sviđa mi se što patriotizam shvata kao humanu i konstruktivnu stvar. Ja ne mislim da su sve konzervativne ideje same po sebi loše, u teškim vremenima čovek je upućen na proverene vrednosti koje su izdržale sud vremena i opstale.
    Ja sam umereni levičar i nisam konzervativan, ali i pored toga mislim da Milica zaslužuje poverenje baš zbog vraćanja dostojanstva desničarskim stavovima.
    Ona u svakoj debati priča vrlo artikulisano i smisleno, ne vređa oponente, iskrena je i staložena.
    Nacionalna politika treba da se redefiniše tako što će novi ljudi negovati proverene vrednosti uz poštovanje novih trendova i tokova.
    Vučić nije apsolutno zlo iako se ne slažem sa njegovim principima. Čovek spaja nespojive stvari, a takve kombinacije su često neodržive.
    Vučiću takođe zameram to što nas često drži u neizvesnosti, a čovek koji obavlja tako važan posao treba da bude jasan i nedvosmislen.
    Sve u svemu, još dugo ćemo morati da se borimo za pristojno društvo.

10. Sad da sam na njegovom mestu, pošutao bih sve ove debile što je okupio oko sebe, pohapsio, pokrenuo procese, razbucao sve na buljuke bukvalno i to preko noći. I onda se ustoličio za kralja lagano.

11. Pa ako ga ne bi ubili vladao bi večno

12. Pa da, al ko će ga ubiti kad ih ima u šaci sve. Bukvalno može da se ustoliči kao kralj.

13. I onda se ustoličio za kralja lagano.

Taman pridobijes i onih 2-3% sto ima POKS, od viska glava ne boli

14. I onda se ustoličio za kralja lagano.

Taman pridobijes i onih 2-3% sto ima POKS, od viska glava ne boli

15. Nacionalna politika treba da se redefiniše tako što će novi ljudi negovati proverene vrednosti uz poštovanje novih trendova i tokova.

Jedini desnicar i konzervativac na politickoj sceni Srbije prema kojem imam kakvo-takvo postovanje je gospodin Djordje Vukadinovic. Ume da davi, voli da brblja, nije narocito harizmatican lik, ali mi se cini da je rec o postenom coveku dobrih namera (u meri u kojoj to srpska politika dozvoljava), obrazovanom i strpljivom. Da sam desnicar i nacionalista, ne bih dalje trazio i kukao kako nema nista na desnici da se probere. Ima, to je Djole. Zastupa sve ono sto je kljucno za tzv. "nacionalnu" struju - anti EU, antikomunizam, protiv priznanja Kosova, bori se za prava Srba u CG kolko to iz svoje pozicije moze da cini, a opet ne upada u ove antivakserske i antimigrantske histerije, nije jebeni ravnozemljas i teoreticar zavere, nije prodana dusa i ne ponasa se ko seljacina. Da je savrsen nije, da ces boljeg naci koji je spreman da udje u politiku s tog spektra, tesko. Tako da, braco koji ste pronacionalni, za Vukadinovica, pa da se ujedinjujemo protiv ovog zla uskoro. Ja sam vise levo, al kad bih morao da pravim kompromise s desnicom, s njim bih pravio.

16. Ovom moc udarila u vugla, ne zna vise sta prica i izgubio dodir sa realnoscu. Na izborima 2012. izaslo blizu 4 miliona ljudi, negde 57-58%

moram da se izvinim vucicu, govorio je o drugom krugu predsednickih izbora i tad je stvarno izlaznost bila 46%, samo je zaboravio da spomene da u drugom krugu prakticno uvek manje ljudi izadje, jer se bira izmedju samo dve opcije

17. Blizu smo ozbiljnijih sranja, ovih 63% nece dobro da izadje. Pojeo ga Ego mamu mu jebem, a mislio sam da je pametan da ga odvoji od biznisa, lose Vucko, sjebao si se :/

18. Ee pa nema vise Radula i Branke da seru ostalim sendvicarima, malo tuzno :/

19. čekaj čekaj ljubavi, nešto mi nije jasno, nešto nikako ne može da mi bude jasno
    https://i.postimg.cc/7ZxwHT1x/Eb-Jz4-FDWo-AAJk-CY.jpg

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.