Izbori u Srbiji 2020

1. care, jel znas mozda koliko neke drzave uporedive s nama imaju ustava u prethodnih 100-150 godina, imal koja makar s priblizno istim brojem kao i mi

2. https://pbs.twimg.com/media/EbHdQynXgAIASTW?format=jpg&name=small
    Možete da palamudite kolko oćete ali ovakve ruši ili ulica ili metak na izborima neće pasti sigurnio ko što i sloba nije pao na izborima

3. care, jel znas mozda koliko neke drzave uporedive s nama imaju ustava u prethodnih 100-150 godina, imal koja makar s priblizno istim brojem kao i mi

Па мислим да нема много смисла поредити такве стваре, јер су нпр. многе земље око нас (а камоли даље) дуго имале ван-уставне режиме. Мислим да таква бројка сама по себи не говори ништа.

4. najnovije projekcije: SNS 191 mandat, SPS 32, Sapic 11, Madjari 10

brat bratu 4-4.5 miliona ljudi niko ne predstavlja u parlamentu, a i one koje predstavlja srecno im bilo

mrak

5. pa pod recju "uporedive" sam i mislio na zemlje koje imaju kakvu-takvu ustavnu tradiciju od 19. veka, ne nuzno zemlje okruzenja ili slicne velicine/populacije

al dobro, kontam da je takve stvari metodoloski tesko precizno izmeriti na prvom mestu da da bi bile ozbiljan indikator bilo cega, pitanje je ipak bilo vise neformalno

6. da sam na njihovom mestu,odradio bi da su se popicili izmedju sebe i da je jedan deo sns opozicija.i 2 frakcije se svadjaju,a obe vole vucica.a i on njih. i do sledecih izbora ih on pomiri kao sveti sava bracu.
    i opozicija i pozicija i demokratija.reseno

7. al dobro, kontam da je takve stvari metodoloski tesko precizno izmeriti na prvom mestu da da bi bile ozbiljan indikator bilo cega, pitanje je ipak bilo vise neformalno

И то, а и искрено нисам се тиме посебно бавио.

8. dnevna doza prosecne srbende objasnila hahah

Мања кењажица око избора:

Види баjo. Ти знаш да си на истоку Европе. Знаш да си у бившој социјалистичкој земљи. И то на територији која је од вајкада била под чизмом многих војски, режима и диктатура.

Јеби га, раја у таквим регионима је навикла на живот под командом. Ту раја тражи јаког и агресивног вођу којег се треба плашити пре свега. Тражи алфа мужјака да чува крдо од упада уљеза. Природни процеси. Еколошка ниша. Ништа више.

Ту би поштен, духован и етичан вођа одавно пукао. Згазили би га. Не би се снашао на том терену. Као вегун на слави? Не иде бајо. Ту мора кваран лик, змија превртљива а опет јак теренац. Да прети одозго прстом. Да отима из руке. Да рока полицијски час ако треба. Да може смакне кога оће преко ноћи и да сви знају а да нико не сме да пита.

Мислим, чекај бре, шта оћемо ми од Србије, дај прво видимо окружење:

- Ти имаш Милорада Додика бајо мој, који ведри и облачи од како је дошао 2006. године. 15 година он рока брале мој. Крадуцне он по мало на изборима вамо-тамо. Али то је свирање курцу. Раја га оће.

- Ти имаш Ердогана у Турској бајо на власти још од кад је његова странка победила на иѕборима 2002. Скоро 20 година ееееј. Ердоган је алфа и омега међу мислиманима. Страх и трепет.

- Мило Ђукановић? 30 година бајо мој. Игра човек баскет, ваља гудру, јебе најјаче рибе на Јадрану и шприцере руши. Не треба трошити речи :) Такав нам треба!

- Путин? 300 година на власти. Сигуран ко смрт бајо. Плаши га се и цело животињско царство па и марсовци а камоли амери.

- Александар Лукашенко, баја води Белорусију од 1994. Пази, овај алфа мужјак је на власти од кад му је држава и настала боктејебо (након распада СССР).

даље ко оће нек пуни листу...

Тако да, из тог угла, овај наш се тек устоличио. Тек кренуо бајо мој. Дошао 2012. године, значи ту је тек 8 година. Иииии-хааај. Брат - брату, може да рока још једно 10-15 година. Можда га цепи срчка или изеде нека ракчина ко зна, мада нисмо ми те среће а будимо и фер, није лик ни матор ко Кркобабић да би се могао очекивати такав исход.

Његов је проблем једино он сам. Он јесте кваран ко змија и препреден лисац. Те потребне особине има. Али није јак. Није алфа. Превише је пизда за ту позицију. Плаче и за најмању ситницу. Драмосер. Јеби га, лик се појавио из друге бранше. Он није ни био шмекер као Путин (бивши КГБ агент) или Коза Ностра Мило већ је лик био обичан ћата. Бирократа. Писар да кажеш јебо га ти. Носач папира и гајбица у Шешељевој странци. Ни сам некад не верује где је данас.

Но добро, и он полако учи. Мења се. Мада неке ствари је немогуће променити ако си већ матор човек али ајде.

Има још деценију пред собом.

Полако... пратићемо...

9. ko što i sloba nije pao na izborima

I Sloba je pao kad su ga pustili niz vodu, da nisu i dan danas bi vladao, kao da bi se narod ikada sam podigao

Ту раја тражи јаког и агресивног вођу којег се треба плашити пре свега. Тражи алфа мужјака да чува крдо од упада уљеза.

Istina, i koliko god je svako, ko i dalje krivi Tita u 2020. godini za sve, za samarcinu, ovde jeste malo ostao njegov uticaj, jer je on nekad bio alfa i omega, nisu tu bile neke pickaste organizacijice pa se dogovaraju ko ce kad, nego Tito pa deset mjesta prazno.

I svi koji su zapamtili to, podsvjesno cekaju drugi dolazak Hris- ocu reci Titov, samo u nekom drugom obliku, jer komunisticki fazon sad nece popusiti. A posto kod nas stariji ljudi ne izlaze iz kuce i nemaju para, a ovaj bolesnik je na TVu 25/7 (nije greska u kucanju) i pokusava da se nametne kao vrhovni vodja, nije ni cudo sto ima toliku podrsku

10. Mujo odgovorio sam ti jebem te

11. Da ne prozivaš opet

12. I gasi ovu temu, Vučko ojebao sve. Dve trećine ima sad u parlamentu, može ustav da menja.

Pokazao da je najsposobniji, dajte mu krunu.

End of stori.

13. Stoji to za Tita, samo nije bas da je sav taj autoritarizam potekao od njega. Kao da su Alkesandar Karadjordjevic, Milan i Milos Obrenovic ili Nikola Pasic bili veliki borci za demokratiju. Nije Domanovic badava pisao "Vodju". To nam je kolektivna boljka vec dugo

14. Mujo odgovorio sam ti jebem te

Nisam vidio, fala, sad odgovorih tamo!

samo nije bas da je sav taj autoritarizam potekao od njega

Nije, naravno, samo je on poslednji ovde koji je furao taj fazon kvalitetno, a ima jos gomila zivih ljudi koji ga se sjecaju, pa dodatno ucvrscuje tu staru boljku, to je bila poenta

15. Ako se služimo logikom koliko god Vule želeo da pobjedi toliko je opozicija htela da izgubi. Mislim da ih Kosovo baš jebe jer se lomi sad tj mora sad i Sergeju ili Djilasu Čedi Bošku kurcu mome da se kaže sad eo ti imaš 70 posto vladaj ruku sečem da bi uopste prihvatili a ne da bi znali šta da rade.

16. Ali liče pa imao si 3% ovaj hteo da ih ko ovce pozatvara u skupstinu sto vise da kad bude sranje kaze aha pa bili ste tu kad se glasalo i ti ne predješ, idi otvori trafiku da drzis

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.