Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sta za Kosovo, hoces da kazes da smo mi okupirali Kosovo?
a moze se argumentovati da bi i u slucaju Kosova bilo opravdano, smao je pitanje da li u 21. veku to predstavlja najbolji i najpametniji nacin da resavamo tako krupne probleme
SIptari nam nisu iskonski neprijatelji, to je vazno reci.
Ne, hocu da kazem da je situacija komplikovanija nego sto je bila sa Turskom. Jer smo imali kontrolu nad Kosovom dobrih 90-ak godina i, da se ne lazemo, na nama je do '99 veca odgovornost jer smo imali vlast. Od rata pa na ovamo, veca je odgovornost na Albancima.
Pa ko jeste?
pa ja bih pre rekao da su nam zapadne sile neprijatelji nego albanci lol
ali kosovari nisu kao albanci iz albanije, velika je razlika, to zna svako ko ih poznaje. pa uzmi kao primer to da su svi albanci s kosova muslimani a u albaniji muslimana nema ni 50%, sa mnom na fakultet ide par albanaca katolika. to nije suštinski bitno ali vekovi različitih vera prave razlike među ljudima. suma sumarum kosovari su govna, albanci su mi ok skroz. ne jer su muslimani nego jednostavno drugačiji su na gori način, nevezano za religiju.
Englezi, Nemci, generalno sve vezano sa habsburzima i dalje.
u pravu je bombas
zao mi je sto sam ga prozivao ranije za sizofreniju i to mislim i dalje mislim da je malo za lecenje ali tanka je granica izmedju ludila i intelekta a bombas kao metronom udara levo-desno
http://rs.n1info.com/Vesti/a613166/Optuznica-protiv-Tacija-i-Veseljija.html
opa, ode mu drugar i poslovni saradnik, ubrzavaju se stvari... bukvalno mu ne bio u kozi, bukvalno.
cont. verovatno su postali takvi ekstremni muslimani u inat srbima kao eto vam ga sad. ja bih volio da vratimo kosovo ali bez etničkog čišćenja mi nešto ne ide, koji će nam kurac islamski ekstremisti.
baj d vej treba obratiti pažnju na ove muslimane s juga srbije, može i njima pasti na pamet da osnuju "državu"
kad smo mi imali problem sa bilo kim osim sa Hrvatima bez mesanja stranaca koji su nas zavadjali? Ajte da se spustimo na zemlju, istina nam je bitnija sada nego bilo kada.
Skolski sistem koji imamo poslednjih 100 godina je upropastio generacije potencijalno kvalitetnih jebaca, sve lazi, obmane i na kraju krajeva ono sto im nikada ne smemo oprostiti - obrazovanje radnika, umesto preduzetnika. Treba streljati svakog ko je imao bilo kakve veze sa pravljenjem obrazovnog programa u poslednjih sto godina. A SANU izvesti za njima.
Bombas pozitivno iznenadjuje na ovoj temi iskreno
jes vala metronom eru
ako ovo za Tacija nije neko opasno mazanje ociju, to je par ekselans primer Vucicu sta moze da ocekuje
lik koji je doslovno olizao bulju Amerima triput temeljno ide na sud za zlocine
mozda vucicu, al pre bi reko da je tacijevom nasledniku u vladi. ovaj valjda izgubio podrsku (nemam pojma kakvo je stanje) pa vise nije zanimljiv.
ili je mozda cak i u dogovoru sa njegovim naslednikom koji je prihvatio ovu igru.
jeste sad taci kriv, a ko god da je ispod njega, haradinaj ili statiznam, on je cvece
ili je mozda cak i u dogovoru sa njegovim naslednikom koji je prihvatio ovu igru.
jeste sad taci kriv, a ko god da je ispod njega, haradinaj ili statiznam, on je cvece
da, i to
https://vukajlija.com/pad-malog-pariza-iz-ugla-jednog-grobara/742956
evo dobre ideje mr no je pionir
da se ubace slike u definicije kao TEST TSET
http://podrinske.com/ponisteni-izbori-u-sapcu/