Prijava

Nemoguće da ovo ne postoji.

Za početak, ovo se totaaalno nije desilo: mladi skočimiš duvandžija i jebač

https://vukajlija.com/forum/teme/16374?strana=5#post_762229

nije se desilo je bas glupa stranica postala, a ja sam donekle zasluzan sto je nastala na nasim prostorima tako da se izvinjavam zbog toga

Pa zar se ne kaže to lepo ojj lovačke

pa da, mi imamo bolje interne izraze
a onaj gnar sto koriste umesto transfera blama.....

ŠTABE TILMA JA SVE ŠTO SAM REKAO JE ISTINA

imam i priznanicu da dokažem.

https://youtu.be/LW4wTNdlIkg

Pesma iz istoimenog filma. Nema laži, nema prevare.

Ali kapiram da si se trigerovao što sam ti isprozivao onog komunističkog žvalju žvaljavog, Če Gevaru, pa zato varničiš ;)

Ne kapiram zašto je ovaj baja (na Rogana mislim), ovoliko ogorčen i ljubomoran? Rekao bi čovek da je lik ostvaren i zadovoljan sobom znajući za njegovo obrazovanje i profesiju. Misterija. Aj đido u Irsku, tebra, da mlatiš 4 soma nedeljno, velika količina kinte blagotvorno utiče na samopouzdanje.

za bombija se pokazalo da je svaki njegov post istinit

Cak i onaj sa tonama maslaca?

Na klizavom si terenu Mali Mujo, bombas nikad ne laže. Za maslac je možda istina, možda ne, nevažno jer evo pominješ i posle par meseci znači čru vukajlija post. Iako jeste istina naravno. I nemoj odma na bombasa, vežbaj malo s Mosasaurusom i sl. pa onda kad se istreniraš možemo da se čerečimo.

Za vecinu Vukajlijasa je hrabro reci da im je svaki post istinit, maslac mi je samo prvi pao na pamet za tebe konkretno, bilo je jos tu nekih gluposti sto su drugi linkovali, ali pozaboravljao sam vec.

I bas mi je cilj da se cerecim s nekim ko je dokazao 1000 puta vec da je glup ko kurac, to sto s vremena na vreme odreagujem na neki tvoj post je do presmijesnih izjava u istima, i jos vise do cinjenice da ima 4 lika na sajtu i da se apsolutno nista ne desava, pa je gotovo nemoguce da covjeku nesto promakne

onaj što se zahvaljivao za kresove jer jebiga bilo ih je

Lol Čombaš, tebe baš predugo izjeda to što sam te nekoliko puta nadojio kurcem. Moraš da shvatiš da tu nije bilo ništa lično, samo staro, dobro silovanje siledžije. To je bila moja civilizacijsla dužnost, kapiraš? Biti besan toliko dugo nije dobro za tvoje ionako krhko mentalno zdravlje.

eh prešli smo na psihološku analizu ličnosti koju sa sigurnošću možemo dati osnovom nečijih upisa na šaljivom sajtu vukajlija.com... svakako legitimna spika, nastavite molim vas zanima me jako

A ovo da si me silovao jesi, evo još mažem čmar Pavlovićevom mašću... Jebeni Mosasaurus, samo o tebi mislim

Mali Mujo je čika Bolja