Prijava

E pa 'bem ti muku više, stvarno!
Prvo pobeđuj kolonijalizam, pa fašizam i nacizam, zatim neokolonijalizam, pa komunizam, ideologija po imenu ljubav je sama od sebe u izumiranju, zadnjih 20 godina, sad vlada totalitarni pseudodemokratski globalizam, koji evoluira u novi svetski poredak, a sad još treba da ratujemo i protiv prefidne ideologije novca i moći, koji se zloupotrebljavaju zarad ličnog nadbogatstva i nadmoći na račun malih, slabih i siromašnih i nad njima..

Ono kada random kanadski lejm hipster razume stvari bolje nego ti.

Melke,ti ne bi trebalo da se pojavljujes od sramote posle onoga ,,kako se lepi ovima na mestu gde su vakcinisani metal,objasnite to vakseri,, imas iq crva jebenog,ajde mrs.

https://ibb.co/Cssk0Tq

By June 1st, over 99% of Gibraltar's population was fully vaccinated. Since that time, new COVID cases per day have increased more than 2500%.

Šta je bre ovo koji kurac

E da - je l prati neko uopšte isledjivanje ovog poremećenog čoveka pred kongresom? Nije više koki bastard kakav je bio do pre tipa 2-3 meseca, pošto se i def. ispostavilo da je američka vlada stvarno finansirala projekte u Vuhanu, da se tamo radilo na tome da virus predje sa životinje na čoveka, da nije biološki već veštački i da je skoro izvesno ili greškom pobegao (važi) ili namerno pušten iz laboratorije. Ako obratite pažnju - čovek u pojedinim momentima bukvalno drhti. CNN to naravno vidi na skroz drugi način (zato i kačim njihov video). https://www.youtube.com/watch?v=_kM2wJbbvW8&ab_channel=CNN

Inače svedočio je pred kongresom već 18 - 19 puta, zanimljivo je pogledati transformaciju koju je pretrpeo od početka do sada. Suočava se sa debelom robijom (svi znamo koliko je to malo verovatno), što su počeli već otvoreno da mu govore bez ustručavanja.

Jesi li izdrkao kurcic mnogo ljuto?

^ Teletekst i digitron.

jel su ove varijante slabije ili jace

Izrael uvodi lokdaun za tipa dve nedelje hahahahahaha ja ne mogu

Ne znam lab brate, meni je to kao kad odem u radnju da uzmem kaladont i vidim onih 17 kolgejt pasti + 12 blendameda, a na kraju krajeva sve je to pasta za zube.

ne znam ni ja.kad mutira onda valjda ima neke razlike medju tim sojevima;

Izrael uvodi lokdaun za tipa dve nedelje hahahahahaha ja ne mogu

Mozda i najveci razlog sto ne podnosim poremecene antivaksere je ovo kad jedva cekaju da se nesto ovako desi da bi mislili da mogu da kazu ,,ha,vidite,vakcina ne radi!,,