Vaccina

  1. U vremenu kad sam se majmunisao po forumu, mnogi su hteli da me razapnu sto verbalno sto fizicki, to svi znate. Hteo je da me bije pseto, bez ikakve zajebancije, hteo je da me bije bohor. Batina nije bilo, ali sutiranja mene po forumu i sajtu bilo je. Bez obzira na to sutiranje, ja sam njih dvojicu postovao pre svega, i gotivio, zato sto su momci stariji od mene 5 godina, zato sto se po njima vidi da su lobanje prave, sto fizicki sto po postovima. Ja sam prestao da se majmunisem, oni su me zgotivili, dogovarao sam pice neko sa obojicom ali nije se jos desilo. Pitali ste me na lajvu da nabrojim omiljene vukajlijase, cak sam i na forumu nabrajao par puta, videli ste da uvek kazem ''pseto i bohor'' za prvu dvojicu. Jednostavno samo za njih znam ko su, kako se zovu i prezivaju, kako izgledaju, koja kola voze, donekle i kakav zivot zive. Njih dvojicu bih uvek prve poslusao sa ovog sajta u vezi bilo cega, od njih trazio savet za bilo sta, njima se poverio itd.

  2. U vremenu kad sam se majmunisao po forumu, mnogi su hteli da me razapnu sto verbalno sto fizicki, to svi znate. Hteo je da me bije pseto, bez ikakve zajebancije, hteo je da me bije bohor. Batina nije bilo, ali sutiranja mene po forumu i sajtu bilo je. Bez obzira na to sutiranje, ja sam njih dvojicu postovao pre svega, i gotivio, zato sto su momci stariji od mene 5 godina, zato sto se po njima vidi da su lobanje prave, sto fizicki sto po postovima. Ja sam prestao da se majmunisem, oni su me zgotivili, dogovarao sam pice neko sa obojicom ali nije se jos desilo. Pitali ste me na lajvu da nabrojim omiljene vukajlijase, cak sam i na forumu nabrajao par puta, videli ste da uvek kazem ''pseto i bohor'' za prvu dvojicu. Jednostavno samo za njih znam ko su, kako se zovu i prezivaju, kako izgledaju, koja kola voze, donekle i kakav zivot zive. Njih dvojicu bih uvek prve poslusao sa ovog sajta u vezi bilo cega, od njih trazio savet za bilo sta, njima se poverio itd.

    xaaaaxax ovo je maestro bese izbljunuo

  3. Šutiragu me snoge na nogu, po forum me šutiragu

    Ahahahahaha, Maestro veliš

  4. Treba neko temu, najozbiljnije da otvori da se kače samo ovakvi postovi. Prvi da bude onaj što je bila slika kako spava na klupi što piše da krenuo da lajferiše, drugi onaj nos uvek pratio sunce i nikad jajara, tvoja keva drka svinjama, šta si to bogoizjavio o meni nekrstu.
    Imao sam linkove do nekih pa pogubio, a svako malo nekome zatreba priznaćemo

  5. Nemoj da filozofirate, prvo napišite koja kola vozite da vas klasno odredim

  6. Ja vozim majmuna dok ne povrati

  7. https://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2021&mm=08&dd=19&nav_id=1909173

    Ja sam malo mator za eksperimentisanje ali mislim da gamby i hotjul nisu.

  8. Melk, bez obzira ko je u pravu, svaka država u svakoj situaciji će se ovako štititi od naroda, tako što napada prva.

  9. australija i novi zeland zatvaraju zemlju cim neko kine :)

  10. Chevu has entered the chat..

  11. će jure ejduse po ulici ko prasiće da ih špricaju u dupe

  12. Melk, bez obzira ko je u pravu, svaka država u svakoj situaciji će se ovako štititi od naroda, tako što napada prva.

    +1349

    Based and blackpilled

  13. Ja iz bliže okoline znam 7-8 vakcinisanih da imaju koronu.

  14. Al svi sa blažim simptomima, jedino ćale od jednog druga u bolnici na kiseoniku.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.