Vaccina

1. ovi sto su se vakcinisali umiru kao uzorni gradjani..da je to provereno i efikasno kao sto treba da bude vakcinisali bi sve ljude za 10 dana.ko nece milom onda silom, ne bi ovako molili ljude i nudili pare.

2. Au...

Šta je sledeće?
    Geografija sa crvenim zonama...

3. Iskreno ne vidim potrebu da više išta kačim na ovu temu, sve je odavno rečeno sad smo u fazi "kuća se zapalila, kuća gori"

4. https://ibb.co/vh4WL2J
    Mimovi se ne računaju jebiga njih ću kačiti dok sam živ

5. Naravno da će morati kad kreteni nećemo da primimo ni prvu i drugu a kamoli treću, neće valda bacati vakcine. Mora to da se potroši.

6. "Imunitet kratko traje, moramo da svi primimo treću dozu, možda i četvrtu u februaru. Dok se situacija ne smiri, a valjda će se smiriti jednom", rekla je Adžić Vukičević.

Iskreno oduševljen, bravo!

7. sve ok, vakcine ne rade, globalna zavera i to, al aj mi objasnite kako od sredine avgusta pa do sad u svajcarskoj, na 30 ljudi koji zavrse sa upalom pluca u bolnici, 29 je nevakcinisano, 1 je vakcinisan. korona, ne korona svejedno. 30x veca sansa sad da zaglavis u bolnici sa upalom pluca ako nisi vakcinisan.

8. U SRB oko 92% u bolnicama nevakcinisano koliko sam čitao.

9. "Koliko sam čitao" wins

10. Nznm Celt koliko je taj podatak uopšte tačan i merodavan; ja medjutim kad sam išao u bolnicu da radim pregled i ostalo, sreo masu ljudi koji su imali upalu pluća ali ne i zarazu. E da šta misliš - kolike su šanse da ti ukinu putovanja i privilegije jer si primio samo dve doze, a ne i treću i četvrtu?

11. E da šta misliš - kolike su šanse da ti ukinu putovanja i privilegije jer si primio samo dve doze, a ne i treću i četvrtu?

Manje nego nevakcinisanima

12. skoro umro čovek, stariji doduše, iz izrazito pro-vakser kuće, dva dana posle primanja vakcine, cela kuća sad pljuje vakcine

13. antivakser, kad izadju prica kako jedan ko se vakcinisao umro:
    evo konacnog dokaza!!! vidite, vidite, sutra cete da patite, gledajte, sve je jasno

antivakser, kad neko napise zvanicni administracioni podatak iz jedne od najtransparentnijih zemalja, koji ne ide u prilog antivakcinasima:
    Nznm Celt koliko je taj podatak uopšte tačan i merodavan

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.