Prijava

Psiha pojedinca je jako jako zajebana stvar, a grupe ili društva višestruko zajebanija. Primećuješ naravno da se ekstremi i vaks i avaks ekipe ponašaju krajnje, zapaljivo - to više nisu ljudi i mišljenja, to su hodajuće parole. Ubaci u jednačinu strah i daj jednima malo vlasti, i već imaš dve armije. I jedni i drugi se, naravno, bore za prava, slobode i opštu dobrobit, prvi spasavaju druge od njihove ludosti i obratno, svako svakome želi dobro :)

HOTUL ČITA NEVERUE

KOLIKO DAUNOVSKIH KOMENTARA
KOLIKO DAUNA NA TEMI

KAKAV DAUN BRATEEEE

Posmatrajući tv sa nacionalnim frekvencijama i ove tkzv Đilasove moglo se primetiti da je jedino bilo moguće čuti drugo mišljenje na jebenom Hepiju.

Hepi jedini ima muda da dovede teoretičare zavere u svoje emisije pod parolom budalaste televizije za teške morone gde samo pojavljivanje diskredituje gosta televizije (za ove što veruju u nauku).

Hvala Hepiju što edukuje svoje degenerične gledaoce u pauzama između jebanja u parovima!!!

drugarica od moje tetke umrla prekjuce od trece doze vakcine.dosla kuci posle vakcinacije i samo odjednom pocela da joj ide krv na nos, zvala slobodana sina njenog da je vodi kod doktora,hitna ne moze da je nadje.dok je ovaj stigao ona vec bila mrtva,.slobodanu rekao neki doktor da nije od vakcine ovaj reko da ce da ubije kona

Ja koliko se sećam masa zemalja je apelovala na to da matori ne uzimaju treću dozu - Žabari u prvom redu.

Jbg treća doza bustuje, prve dve bile slabe.
To je kao auto kad neće neće i onda poguraju 3-4 jakih onda ide

bog me pogledao sto nisam otisao da se vakcinisem.krenuo sam bio i reko aj prvo da svratim da popijem kafu i tu sretnem poznanika, kazem mu ja da idem da se vakcinisem, onda mi on ispricao za neke slucajeve a decko nece da laze i tako me odvrati ko zna mozda mi je spasio zivot

labokv trebao si da se vakcinišeš.
Imao bi imunitet ovako si suočen da dočekaš virus.

Batali drugara taj te laže samo da bi bio u centru pažnje, takvi su oni, čuju nešto na yt i onda traže pogodno tlo da šire svoje bezglave sumanute ideje.

nije nista slusao na yt nego mi je pricao o ljudima koje dobro poznaje kako su prosli od vakcine

nije nista slusao na yt nego mi je pricao o ljudima koje dobro poznaje kako su prosli od vakcine

Naučni odgovor:
Ukoliko ih je više stradalo od kovida nego od vakcine vakcina je opravdana.

Ja sem kuma ne poznajem nikoga ko je imao veće probleme - prvog dana da, neki su bili katastrofa. Drugar (lekar) i žena su se tri nedelje posle prve doze žalili da su malaksali i non stop prehladjeni. Kuma (druga kuma) je bila loše mesec dana, jako kilava. Nije mogla 15 minuta da hoda a da ne napravi pauzu, brzo bi se zadihala itd. Morali da pomeraju svadbu zbog toga. To je sve, znam neke vakcinisane da leže bolesni i nije im baš banja.

pa trenutno da samo sto ce vremenom da bude vise onih sto su stradali od vakcine ali to ce lako da se prikrije.do sad su izazivali ratove da profitiraju sad se bacili na viruse i vakcine

Zasto samo poremeceni antivakserski daunovci postuju ovde,gde su normalni likovi poput celta.

Sestrine prijateljice kćerkice dadilja 7 dana od vakcine na parkingu u autu (tromb, slično kao Lazanski), od kumovog komšije ćale neposredno posle vakcinacije i sin se vakcinišao al bio baš loše, od kuma keva posle ruske iskrivila joj se faca opet neki tromb.

Da su umrli od korone znam možda jedan slučaj više. Dakle 4:3

Vakcinacija je opravdano sredstvo.

Zasto samo poremeceni anttivakserski daunovci

KOLIKO DAUNOVSKIH KOMENTARA
KOLIKO DAUNA NA TEMI

KAKAV DAUN BRATEEEE

Zasto samo poremeceni antivakserski daunovci postuju ovde,gde su normalni likovi poput celta.

CHEKA SE CELT NOOB DA RAZRESHI SITUACIJU DA TEMA NASTAVI PRAVI PUT

da objasni neshto statistichki