Vaccina

1. Ono kad si bitan jer si otvorio

T E M U

idi ispovraćaj se

to sam svakako planirao nakon čitanja tvojih gluposti opaaa

2. LOL bas gledam sad ovu debatu koji je ovaj Nestorovic prevara kako prica bas da bi daunovci poput Ejdusa i Care vikali AL GA JE USRAO.Ima svoju ciljanu daun publiku.

3. to sam svakako planirao nakon čitanja tvojih gluposti opaaa

WIN

Nestorovic prevara

lololol

4. Brt nisam lud da gledam klip lolo sa neka dva fosila, vidiš da turiram ovu pečurku ejdusa, sve što sam imao o vakcinama da kažem sam reko pre neki dan

5. Hotjule, kad mi daš jednu zemlju koja je vakcinacijom i merama iskorenila epidemiju - ja odo da primim vakcinu. Prosto je. Nema filozofiranja kod mene. Filozofirate samo Vi što menjate priču od kad je sve ovo krenulo.
    Pošto takva zemlja ne postoji - znači da još nismo pronašli pravo rešenje.

Da li se slažeš da je ovakav pristup zdravorazumski?

6. Brt nisam lud da gledam klip lolo sa neka dva fosila, vidiš da turiram ovu pečurku ejdusa, sve što sam imao o vakcinama da kažem sam reko pre neki dan

Jeste, jebo kolege iz struke daj ovamo tog Ejdusa :D

7. LOL, evo Stevanović kaže lepe vesti, propašće vakcinacija dece u Srbiji na kovid.

8. Pa nemam nameru da gledam nešto gde se sve svodi ko je glasniji i ko koga bolje prekida. A i voditeljka ne deluje prebistro. Ja sam se nadao debati nestora sa jednim drugim zlotvorom iz Niša, tu bi otvoreno za Nestora navijao

9. Melkijades lepo objasnio zašto postoje "antivakseri".
    https://vukajlija.com/laksa-klinicka-slika/746842

10. A ovde komentarišem samo da iziritiram pečurku ovu, da krene s postovima "dragi doktore...", mada mi i to ne pricinjava neki gust vise

11. Ja sam se nadao debati nestora sa jednim drugim zlotvorom iz Niša

Neće Tio to sebi dozvoliti. Ipak on ima svoj "mir". Ovaj Stevanović je žrtveno jare.

12. Ne mislim na Tia, Tio je manje zlo u odnosu na ovog drugog

13. Ne znam da u NIšu ima više od jednog lekara :D

edit: posebno onih zlih

14. Haha, ma nebitno. Ozbiljna mafija svakako. Mada ne sumnjam da je i bata Nestor fino profitirao, garant i on valja neke prirodne preparate.

15. Dragi doktore, mislim da sam ipak ja Više turirao Vas kada ste preuzeli moj nadimak i avatar i spemovali forum otvarajući teme sa mojim imenom.

16. Ali dobro, voda ispod mosta, što bi rekli Amerikanci.

17. Naravno, gura svoju priču, ne mora da se znoji ko ovi nesretnici na platnom spisku farmaceutskih kuća i uticaja politike.
    Mislim da ne gura liniju proizvoda, nego fura svoje ime izdaje neke knjige priča o vanzemaljcima lol

18. Hotjule, kad mi daš jednu zemlju koja je vakcinacijom i merama iskorenila epidemiju - ja odo da primim vakcinu. Prosto je. Nema filozofiranja kod mene. Filozofirate samo Vi što menjate priču od kad je sve ovo krenulo.
    Pošto takva zemlja ne postoji - znači da još nismo pronašli pravo rešenje.

Da li se slažeš da je ovakav pristup zdravorazumski?

Nemačka ovih dana ima 50-60 mrtvih dnevno u proseku. Srbija ima 40-ak. Nemačka ima 12 puta više stanovnika od Srbije + neuporedivo više ljudi iz cele Evrope iz sveta prolazi kroz Nemačku svakog dana. Da ne pričamo o tome da je u Srbiji prema zvaničnim podacima za vreme trajanja pandemije umrlo preko 20k ljudi više nego što obično u datom periodu umire, a da se pandemiji zvanično pripisuje oko 8k.

Ako nije do vakcinacije i strožih mera (koje, slažem se, jesu bile preoštre u nekim periodima), šta je uzrok ovim razlikama u brojevima mrtvih u odnosu na opštu populaciju?

19. Jesi, sinko, ajde na spavanje sad.

20. Pa nije uopšte. Imali su veoma mali broj u Julu i Avgustu a u Septembru opet divlja. Ali i dalje epidemija nije iskorenjena u Nemačkoj. Tako da, to nije dobar primer.
    Daj mi jednu zemlju gde je epidemija iskorenjena ili bar stavljena pod kontrolu jer Nemačka to definitivno nije, ako uzmemo u obzir brojeve od Jula.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.