Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jesi li ti stvarno daun ili šta (retoričko pitanje)? Dao sam ti aktuelne zvanične podatke Nemačke i Srbije. U Nemačkoj 50-60 u proseku ovih dana, u Srbiji 40-ak u proseku ovih dana. Nemačka ima 12 puta stanovnika više. Kako objašnjavate to, dr. Ejdus?
Imaš s obe strane spektra likove iz srpske medicine koji će ooozbiljno da plivaju u kešu posle ovoga. Anti-vax će da fura knjige, forsitije i travke za masne pare, vax ekipa (naravno u većini, al vrlo mali broj će da se okoristi) reklamiranjem fajzera, koordinatorska mesta kovid bolnica itd ovaj drugi tabor, prosto sumnjam da bi voleli kovid da traje što duže, kolko su uleteli u lovu. Ima ih, istina desetak do dvadeset, al to su brutalne pare.
Najebaće bolestan narod i jadno medicinsko osoblje koje se znoji u skafanderu
Dakle, ako epidemija nije iskorenjena (a nisu se vakcinisali svi nego 75% odraslog stanovništva), onda vakcinacija ne vredi kurcu iako je apsolutni broj mrtvih tek neznatno viši od broja mrtvih u zemlji sa 12 puta manjim brojem stanovnika?
Najjača je ona, mere važe za sve one i koji se vakcinišu.
Kakav popiš.
Ejduse daj još neki klip ovo bilo vrh.
To je trenutno stanje. Kažem ti da je u poređenju sa Julom stanje u Nemačkoj zabrinjavajuće. I to ti nije dobar primer. Epidemija i dalje nije iskorenjena, samo je trenutno brojka umrlih manja. Ali kako nas iskustvo uči- to se brzo menja. Daj još nekih 1-2 meseca pa onda uporedi.
I mi smo iskorenili epidemiju u Junu i Julu prošle godine kad ono - eto ti je opet.
Ovo što se sad radi, i klasično ratno profiterstvo... ja bih tu stavio znak jednakosti.
pa naravno da će biti više u septembru nego u julu jbt, svuda je tako maltene
okej, videćemo za par meseci, al već znam kako će srbi da najebu više od drugih, ko i obično
Sevaste prijatelju, s pečurkom vodiš razgovor alo
eo završio sam, ostavljam temu zagriženijim korisnicima
Nego btw, jel ležao ovde neko kovidaru, kako ste prošli?
Napravite vakcine i kada sa njima iskorenite pandemiju i razvijete pravi imunitet kod ljudi - eto i mene i svih ostalih "antivaksera".
I dalje kažem da je stvar vrlo prosta.
hahahahah
Prevedeno, jebo sirotinju
Haha, ma nebitno. Ozbiljna mafija svakako.
Ne sme kaže koj doktor stra ga da ga ne MONITORUJU
Kad bi napravili vakcine kao one protiv virusa malih boginja, ne bi lekari bili u ovoj poziciji. Ali izgleda to više nije taj kvalitet. Ili su virusi ojačali ali u 21.veku i sa velikim filantropima da ne možemo da rešimo - malo sam razočaran a siguran sam i mnogi doktori.
https://youtu.be/t1vglxC8xfU
ja nisam jer sam u pečalbi, moji kući svi jesu, ćale, keva, brat, svi u isto vreme otprilike
buraz bio prikovan za krevet 2-3 dana, brzo se oporavio, ali nije imao miris praktično pola godine uopšte, bukvalno ništa da oseti, sad se polako i to vraća u normalu
ćale imao solidnu upalu pluća, dve nedelje bilo baš pakao, hteo da ide u bolnicu, odbili ga jer je bilo puno, išo na terapiju kod nekog privatnika, posle ukupno 3-4 nedelje je bio spreman da se vrati na posao
keva najgore prošla, trajalo joj ko ćaletu otprilike, izgleda da ima neke post-kovid srčane probleme, zasad deluje da nije ništa previše ozbiljno, ali treba da se prati
niko od njih neće da primi vakcinu ni za živu glavu, ćale delom iz ubeđenja, ali više jer ga boli kurac i sve mu dojadilo, brat iz "instinkta", a keva je antivakser do groba, pre će umreti od kovida nego primiti vakcinu, ja primio fajzera prevashodno da ne bih bio građanin četvrtog reda u švabiji, ali i jer mislim da je to racionalnije nego ne primiti
cela familija me gleda ko idiota
Je l opet nema sezonski grip ni ove godine? Šta smo to sad ukinuli?