Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa kaže: DEVET LITARA...
PRIPREMI...
Izdrkachemo svi u lonac od 9 litara. Krchkati na tihoj watri
Ovog houlta od celta razlikuje što ne zna ubaci rechi u gif .format
Nekako je bizarno citatii vas kako pricate o nekakvim svrsavanjima kad ste tako mawy.
Houltu, potapachemo ti glavu u lonac sperme od 9 litara, dok ne priznash. Gde si sakrio kinder jaje
Al je srče ko supu domaću
Formatiracemo houltu u .9litarasperme format
Zašto Hotjul i dr. Zapata nisu primili Fajezera kada dokazano najbolje štiti? Aj hotjul je plašljivko ali doktor naš da ne veruje naučnicima i to kad je u pitanju izum koji je spasao milione života... ne znam ali mi je to malo antivakserski.
Cega tacno da se plasim.Pa nisam ja debil da verujem poremecenim antiovakserima,gledam vas sa Vukajlije kakvi ste,gledam one po internetu kakvi su kad bi me oni i vi ubedili da se plasim ja bi se ubio.Ako budem primao trecu dozu bice Fajzer.
Vidi se da si vakcinisan
Za mene je antivakser onaj sto nece voskiranje auta.
- Hocemo i voskic, wax, heh to vam je jos 200 dinara, heheh..?
- MA KAKAV VOSAK BRE NECU VOSAK BRE ALO
- U jbt... a sta si ti, neki antiwaxer?
Olaksaj sebi i ubij se.
Hotulijan kad primaš bustera?
Ne kapiram zašto je hotul 9l takva fufana, oće primi neće primi!?
Odluči se
edit: hoćul 9l
Pa 95 posto hocu,mada se osecam sigurno i sa ove dve doze,pa mi se ne zuri nesto.
Ali ako ti je samo bio potreban osećaj sigurnosti, da li je vakcinacija jedini način da sebe psihički smiriš i osetiš olakšanje i sigurnost?
Ja sam ubeđen da je velika većina ljudi poput tebe primila vakcinu koja je najmanje rizična samo da bi im bilo lakše mentalno - što je u redu ali onda ne treba da se mangupirate i predstavljate kao veliki provakseri.
Matori, to ti je kao na vašaru, dva puta si bio šašav i kao dosta ti je.
Ne budi smarač.
Hotul je u pravu, 95% sigurnosti nije 100% sigurnosti.
Objektivno, ako si samo 95% posto zaštićen ovih 5% može da te ubije, i to više puta!!!
Caro sestro slatka znash li koja je omiljena Ejdusova hrana. Res peceni kineski kurcici na raznjicu. Stizu smrznuti iz Kine.