Prijava

Bata Sale u celoj toj priči advokat je klasični tenkre zato što uopšte seljaka pita za tako nešto.
Seljak već po automatizmu zna koliko treba da baci, po osećaju, jer to radi ceo život.
Malo roka đubriva da brže naraste a mr lawyer čeka signal da bi mogao da gleda N1.

Kovid potvrde od subote od 22 do 01h.

Koga uvate u kafani u tom periodu a da nije vakcinisan, preležao ili negativan pcr biće u problemu.

vaxeri zanemeli, ni hotula nema bar da nekog daunuje...

zadnja vremena...

Preduslov za obaveznu treću dozu. Srećom izbori su u martu a ne u novembru, inače bi za dve nedelje bilo haos havarija sve se raspada zaključavaj na mesec dana.

Zapata kad se zarazi neko sta da radi kod kuce? Paracetamol za temp, vit c i d i cink, jos nesto? Treba mi za clana porodice

Hemomicin mislim obavezno i slobodno deksazon (ako čovek nije alergičan itd). To je bila terapija meni, na preporuku drugara koji je lekar, njemu je preporučio njegov ćale koji je takodje lekar. Ajde sa srećom oko toga, nadam se da će biti sve dobro u najkraćem mogućem roku.

Meni prepisali bili prvo antibiotik Pancef uz to što si naveo, posle kad mi prešlo na pluća hemomicin, i probiotik uz to.

e taj rad melky, zaboravio sam i deksazon

Ali bolje Zap da ti odg. svakako. Neka snimi pluća za svaki slučaj jer znam više ljudi koji su imali upalu, a da nisu imali bilo kakve simptome - da nisu uradili snimak preventivno ko zna kad bi skontali i na šta bi to dalje ličilo.

Ali pazi jbg ja kad sam otišao tamo i rekao da uzimam febricet i deksazon na svoju ruku već, žena osula paljbu po meni i krenula da me pljuje sve u 16. Kad sam joj rekao da mi je preporučio drugi lekar prvo je ućutala kao zalivena, a potom promenila ton skroz. Jebeno srpsko zdravstvo.

Hemomicin ne možeš da dobiješ bez recepta kao, meni su dali u apoteci (nešto sam slagao ne sećam se šta). Sa deksazonom, ako će uzimati (ne znam da li će lekar prepisati, meni su recimo rekli nema nikakve jebene potrebe), mora da se prestaje postepeno, smanjivanje doze. Meni krv nije bila ok posle neko vreme (gusta ili retka suviše, ne sećam se), tako da radite nalaze. Može da se dogodi i kao reakcija na lekove. Aj sa srećom.

Zapata kad se zarazi neko sta da radi kod kuce? Paracetamol za temp, vit c i d i cink, jos nesto? Treba mi za clana porodice

hemomicin je i mojima pomogao, koliko se secam lekar im je prepisao, tako da sumnjam da mozes da pogresis mnogo s tim, al svakako nek neko strucniji potvrdi

Evo neki Zap igra za Atalantu.
Sačekajte kraj utakmice molim.

Mnogi izbegavaju bolničko lečenje, svi imaju neki trip da će tamo da ih roknu.
Jedan od načina je i biti pozitivan, isključiti medije i internet u kući. Okružiti se pozitivom i pozitivnim ljudima i mislima.

Odjebati strah i agoniju.
Sigurno ne može da odmogne.

Edit: to skidanje temperature brže bolje je izgleda psotala stalna mantra svih bolesnih, prirodni mehanizam koji radi posao, koliko god se može ne treba brže bolje rušiti temp.

Prskaju biljke u fazi cvetanja kada pčele pristižu na cvet. To je i kod nas masovna pojava a verovatno još mnogo kuda.
Za pčelarstvo počinju da se kreiraju posebne zone, tipa nacionalni parkovi i slično kako jadnice ne bi pocrkale.

Jbt skontaj da si pčela, vidiš fini žuti nevini cvetak a ono neki gmaz ošprico da rodi.

Ne stvarno, mi nemamo šanse.

Zašto nemamo,
sada imamo tehnologiju gde možemo da proizvodimo šećerni likvid sa ukusom meda.

Fora je zajebati čula.