Prijava

Sto vise gledam ovo ludilo, sve mi je jasnije da ljudski zivot svugde ima cenu, principijelno je isti kurac Srbija, Njemacka, Svajcarska. Samo nije svuda cena ista. U Srbiji zivot vredi ko polovni fiat punto, u Somaliji ko dzak brasna, u Svajcarskoj ko kuca sa okucnicom pod Alpima. Znate li zasto kod Vucica nema ni 3% mera koje imate na Zapadu? Ne zbog izbora, ne zbog slobode (lol slobode u zemlji gde ti privatna armija razbija glavu cekicem ako izadjes na protest), vec iz istog razloga zbog kojeg u Somaliji i Africi nemas ni 3% mera koje si imao u Srbiji - zato sto ih boli jajo dal ces sutra da zavrsis na respiratoru. Vucicu i ekipici je isti kurac dal ce 57, 66 ili 112 ljudi danas da crkne u mukama, zato vas i pusta da, ne samo bez vakcina, vec i bez maske i bilo kakvih drugih mera radite sta hocete, uzivajuci u svojoj "slobodi". Zato sto ste insekti za njega, cak i ovi njegovi koji su napunili Arenu. Brojevi na papiru. Istina, i njemacke poltiicare zaboli kurac negde u dubini duse, ali postoji odredjeni pritisak, ako nista drugo strah za sopstvenu karijeru. Jer je zivot skuplji.

Sto se hotula tice u pitanju je osoba sporijih kognitivnih sposobnosti, tesko ususkana u mediokritetskom tripu al na najnizoj lestvici. On ne otkriva i ne saznaje zasto su vakcine dobre, njemu su rekli.

Level konzument pinka reality/rts vesti u 8/n1 istina.

Naravno hotul je nebitan, hotula su mase.

Pa daune matori ubudjali,ja verujem naucnicima,jer oni znaju,bave se time citav zivot,nemam pojma o virusima kao ni ti,ali bas zato sto nemam pojma ne istrazujem,dokm si ti kao nemac pojma umislio da si doktorirao...ajde ubij se ucini uslugu i sebi i ostalima.

Artur Morgan
sedne mi na organ.

Što Artur zapato, jel to počeo neki novi playthrough? Bio popust sad za čamugarski petak, prvi put palo na 30 evra i uzo sam.

..." bas zato sto nemam pojma ne istrazujem" :)

Pa sta ima da istrazujem na internetu jebenom kad postoje oni kojima je posao da istrazuju sa mikroskopima.

..." bas zato sto nemam pojma ne istrazujem" :)

Realno, ovim si se posro po sebi hotule

Pa niko od nas nema pojma i sta ima da istrazujemo sta mi to mozemo da nadjemo na internetu sto naucnici ne mogu da nadju mikroskopima i ostalom opremom?

Znate li zasto kod Vucica nema ni 3% mera koje imate na Zapadu?

jedini odgovor je zato jer ih je nemoguce sprovesti.
Vucic zna da je prica fejkara, da nije ne bi dozvolio prepunu arenu bez ikakvih potvrda. I na kraju zameraju mu samo glupani zbog toga. Ostali koji mu zameraju jeste zbog licemerja i to je ok. Jer je lazljiva picka.

I kako mi nemaci pojma o virusima mozemo da presudimo?

Druge naučnike koji traže mikroskopima i ostalom opremom.

Imaju čak i sve ispite ispolagane lol

To ne znači da treba slijepo da vjeruješ. Ne traži niko da poričeš, samo da malo kritički promišljaš. Ako vidiš da vakcina nije djelotvorna, ne može te neko ubjediti da jeste samo zato što je on to proizveo ili ima neku korist od toga

Ti si hotule lik koji nikada ne bi smeo da jebes, jer sta ti nesreco da jebes nesto kad ima onaj na monitoru koji radi bolje.

Cuti i uzivaj.

Uspeh Hotul.

Vrh je bilo za Zapa konstatacija 'skoro zavrsen faks'

Top hahahahh

Vucic zna da je prica fejkara, da nije ne bi dozvolio prepunu arenu bez ikakvih potvrda.

sta je fejkara, vakcine ili korona?

jel mozemo za pocetak da se slozimo oko toga da je korona stvarna i da se umire ko na traci?

Caro ti si jednostavno toliki daun da te treba samo napusavati,nema sta sa tobom normalno da se prica.

To ne znači da treba slijepo da vjeruješ. Ne traži niko da poričeš, samo da malo kritički promišljaš. Ako vidiš da vakcina nije djelotvorna, ne može te neko ubjediti da jeste samo zato što je on to proizveo ili ima neku korist od toga

Pa ja vidim da jeste delotvorna.A mnogo vecu korist imaju propali naucnici koji na bitchube sajtovima prodaju foru Carama i Ejdusima.

Vrh je bilo za Zapa konstatacija 'skoro zavrsen faks'

Skoro zavrsen faks je mnogo veci kredibilitet nego ,,nemati dodirne tacke sa medicinom a ni naukom uopsteno,,

Pa ja vidim da jeste delotvorna

Nema sta da misli oko virusa tu su naucnici ali za vakcine je izvalio da su dobre.

Ono kad ne znas da si glup. Najsladja kategorija.