Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
jel mozemo za pocetak da se slozimo oko toga da je korona stvarna i da se umire ko na traci?
sve vezano za pandemiju je fake ili polufake.
Korona je stvarna jako dugo. I sars je bio korona, tako da nista novo.
Ne umire se kao na traci ofc, mozda od kancera i srcanih obolenja, korona u ovoj pandemiji nije imala neku visoku smrtnost.
Pri tome niko nije umro od gripa zadnje dve god.
Kakav jednocelijski organizam ovaj Cara i njegov nacin razmisljanja.
Hotul zapravo zeli da kaze da je cara spermic iako je mikroskop prepustio sposobnijima.
Ali uvek moze da proba i oseti hahhahahha
Bilo jace od mene jbg
zbog ovakvih stvari vas i posmatraju kao ravnozemljase
Tru fakt: svaki put kad hotul aktivnije udje u raspravu server zabaguje
Sta je netacno jbt
I ko to posmatra ako nas ti ne posmatras tako?
pa netacno je da se ne umire kao na traci, korona je jedan od 2 ili 3 najcescih uzrocnika smrti u 2020. i 2021. skoro svuda u Evropi, ako to nije umiranje ko na traci, ja ne znam sta je, jel treba da umre milion ljudi u zemlji velicine Srbije da bi je antivakseri shvatili kao relevantnu bolest?
i to ne racunajuci cinjenicu da korona otezava lecenje ostalih bolesti, jel mislis da vise ljudi umire od kardiovaskularnih bolesti i raka nego inace zato sto se nekom digo kurac da blokira zdravstveni sistem ili je mozda stvarno optereceniji nego inace?
Drustvo, zavrsio sam faks, pomalo mi je neverovatno da ste se primili na priču o Grčkoj i svemu lolo. Bukvalno sam na pragu sub-specijalizacije, ne fleksujem, da me neko ne shvati pogresno, i dalje nemam pojma o virusologiji i imunologiji kolko bih hteo da znam, nije mi ekspertiza. Tako da nista ne menja u dinamici odnosa ovde, al ono, imam i diplomu i licencu lolo
Al onaj sevastov post o ceni zivota ovde je spot on. Bukv 10/10
O ozbiljnim temama kao sto je smrtonosni virus treba iskljucivo da diskutuju profesionalni naucnici u tom polju.
Da da, korona je jedan od 3 najčešća uzročnika lol https://www.cdc.gov/nchs/fastats/leading-causes-of-death.htm
Nije proveri malo bolje. Od kancera umrlo 3 ili 4 puta vise u srb. Od aerozagadjenja 10k itd da ne pricamo da je korona potpisivana i ako te zgazi auto jbt.
Jbt sevaste ljudi nisu leceni sa ciljem.
Si cuo za depopulaciju? znas da szo donosi odluke za ceo svet mahom... Jbt trolujes me samo da bi nagurali 300 stranica. Zajebi, naguracemo svakako, hotul je tu lolo
Ја се угл слажем, нисам то ни негирао овде никад
едит: само са цитираним, свашта се још исписало, да не мећем потпис где не треба лол
Nažalost, netačno...
https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Causes_of_death_statistics
Ahahah, zap se se skenjao zbog hotulovog skoro
zavrsio faks ahaha.
Kroz hotula sada prolazi osecaj blazenosti, ispunjenost tela i duha. Radost novog dana.
Ni jedna obdukcija, okeeeeej
Al to je to jbg, uzmes iz svake organizacione jedinice po 30% med. osoblja da ti radi kovid, normalno je da će smrtnost tih bazičnih grana da skoči, nikakva filozofija. To niko ne spori. Resenje je da kazes ljudima s obostranim virusnim upalama pluća i saturacijom 70% da odu da si skuvaju čaj. Na njih 20 koji ti se stvore odjednom u prijemnoj. A ja odo da lečim moju granu medicine. A tako je bilo najgorih meseci.
Ali čekaj odakle vam to da se ne rade obdukcije, to je od početka nešto što se uzimalo zdravo za gotovo, a ne može biti netačnije.
Jer je stvorena medijska panika. Svaki kreten trcao kod lekara.