Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Uostalom aj da ponovim, reagovao sam - ostao ovde, imam kuću, zemlju, stotinak voćki, mogu da ih zasadim još otpr. 700, ne moram da trpim nekakva sranja da bih ušao u autobus ili firmu. Napuniću podrume brašnom, šećerom, šunkom, slaninom i zimnicom, i nabaviti pušku kako bih sve to mogao da branim od vas kad krenu sranja. Uzeću dovoljno platna, boja i knjiga da imam čime da se zanimam ako me ograde bodljikavom žicom. U slučaju run to the hills situacije, moram prvo videti sa Trajforsom i Carom da nadjemo neku pećinu dovoljno veliku da je napunimo konzervama i ostalim potrepštinama. Ponećemo riziko i karte, ima žene da čekaju u redu pred ulazom da ih oplodimo u zamenu za sardinu i narezak. Ima da nam bude banja.
jeste, jer zlato i dijamanti imaju realnu vrednost, uopste nisu stvar dogovora da je to vredno.
Ne samo zlato i dijamanti, mada postoji ta simpatična stvar imena zlatni standard. Zlato i novac su u večitom ratu koji ima svoja pravila. Trenutno je sve stvar najobičnijeg dogovora i podrazumevanja, no ako izvučemo samo jednu ciglu vrlo smo blizu da se sve poruši kao kula od karata. Napravili smo suviše sranja; sad bi bilo najbolje da podvučemo crtu i prešaltamo se kompletno na neki drugi sistem, no to je naravno nemoguće, a i da nije, nemamo ideju na šta bismo se tačno prebacili. Ne stvarno bez zezanja, napravili smo nenormalan babl, svi su prezaduženi, ti dugovi nisu fiktivni, a šaci ljudi koja predstavlja takozvanu elitu živo se jebe da rešava te stvari, jer se ne tiče njihove guzice.
Msm ne znam zašto te to uopšte čudi, kao da ranije nismo imali 1001 recesiju, krizu i kolaps sistema u kom su milioni ostajali bez poslova, kuća i umirali od gladi.
totalno postujem to, i razumem, i borio sam se, i i dalje se borim protiv toga u sebi, da naucim da dobro zivim u dobrom, a ne da prizeljkujem apokalipsu kako bi onda jebo.
mnogo je to losa opklada. prvo, sanse za apokalisu nisu velike, tako da ako ne dodje do toga ostacu sam na selu u njivi dok jednog dana ne padnem medju vocke i nema nikog da me nadje, dok zamisljam da sam u haremu zena koje se jebu za slaninu. drugo, cak i da dodje do apokalipse, aj razumno, bitniji su ti ljudi od imanja, vocnjaka i zaliha. moz ti da imas i 2 puske, ako dodje neko sa 50 njih, vrlo brzo ces hraniti 50 ljudi umesto sebe.
sve u svemu, isplati se ulagati u ljude generalno. da imas ljude koji su sa tobom sto iz ljubavi sto iz interesa (ne mogu svi da te vole). sve ostalo je losa opklada kolko god primamljivo da izgleda. pogotovo u slucaju apokalipse kojoj se nadas.
https://www.bitchute.com/video/jiSBn9zej6hL/
Celte, evo ti sada u mejnstrimu pocinju da objavljuju vezu izmedju srcanih problema i mrna vakcina. Sto znaci da to vise ne mogu da kriju i da ima previse takvih slucajeva.
Jel ti sada postaje jasnija cela ova prica ili si i dalje u fazonu ma to su teorije zavere?
Mislim, ti si rekao da verujes ljudima i naucnicima a sada imas to i na vestima.
Sta ti m8slis o tome?
u medjuvremenu, jedina nepravedna mera na tlu srbije koja te stavlja u podredjeni polozaj u odnosu na vakcinisane je zabrana boravka unutar ugostiteljskih objekata 4h dnevno, a ni to niko ne jebe 2% i vece su sanse da konobar popije samar ako upozori goste, nego da te zapravo izbace, al ajde pravicemo se da jeste
Pa to Sevastinjo, zato sam upravo i ovde a ne u recimo Švapskoj. Trebalo bi sad za 2-3 nedelje da skoknem za Beč, da vidim neke ljude koje jako volim - u protivnom nema načina da bih išao negde da trošim pare i još trpim tudja sranja, mrš. Negde bi trebalo sledeće godine i da se otisnem put Zanzibara, na neko duže vreme, no videćemo. Zasad navijam da padne žvala, ali navijam i da ostane, pošto će narod svejedno biti dovoljno besan i ogorčen na njega da bi ovaj uvodio bilo kakve restrikcije kasnije.
https://youtu.be/PAszAsSGBj4
Evo za Celta i Zapa da drkaju
edit: i hotula ofc lololo
dobro bre caro majke mu ga, jel odma mislis da ako se neko vakcinisao da je tolko drugaciji od tebe u svojim razmisljanjima.
rekoh ti razlika je samo u tome sto ti ne pridajes veliku vaznost koroni ali dajes veliku vaznost vakcinama.
"vakser" moze da bude i potpuna suprotnost, i ti mislis da smo svi mi to. a mogu da ti kazem da sto se mene tice ja se od tebe razlikujem po tome sto mislim da mi i vakcina ne moze nista, tako da ko ga jebe, ako radi super, ako ne radi jebi ga, probao sam, bar ne razmisljam o tome vise. (iako priznajem, zanimljivo mi ovde da se svadjam sa vama)
i meni su ovakve stvari tezak krindz.
odnosno na obe strane, pridavanje nekih magicnih moci necemu sto se koristi 100 god, u razlicitim pakovanjima.
bilo dobre bilo lose.
radi kolko radi, cini se da ako se vakcinises manje muka imas od korone. isto da manja sansa da preneses nekome. ne nula, al manja.
toliko.
Cara ne pričaj sa ovima što nisu pure blooded, ne gubi vreme.
ja fasovo
Jesi dobro?
Drž se junačino
Svi ćemo fasovati pre ili kasnije, sa tim sam se pomirio pre okruglo godinu i po dana.
Јеси вакцинисан?
Да знамо да ли да пишемо "поремећени антиваксеру ЛОЛ нек те лечи сад србин инфо" или "ето ти твоја вакцина, јеси добро потрошио 3 хиљаде ботино"
Иначе само пази на плућа односно дисање, угл сви које знам су остале симптоме лагано прегурали, али ту реагуј и на најмању промену
nisam vakcinisan
grlo,blagi kašalj,slaba kijavica i slabo osećam ukuse i mirise.
sve ostalo ok, mada kapiram da je rana faza pa ono. Mada već 3. dan se ovako osećam a nemam temperaturu.
dali mi one kineske lekove što se piju po 8 na dan šta već, nisam u toku s tim ič, ne znam dal treba da pijem to kinesko što god da je
Plućo ok dišem normalno ništa ne krči ne lomi se itd, uobičajeno