Vaccina

1. Nznm ja sam pio hemomicin, dexazon, febricet i vitamin C. Ako je kineska vakcina dovoljno krš da je neće nigde u čestitom vetu, ne znam šta da mislim o lekovima. Pitaj Zapatu jbg.

2. Snimi pluća ako možeš ikako, dvojica drugara imala upalu bez ikakvih simptoma. Idi tamo i kukaj da te boli sve živo, teško dišeš itd.

3. E da aj prodji sa 0 cimanja ko ja, da možemo da prcamo ove triplvaksere kako su ispali moroni.

4. mlad si zdrav si, da sam na tvom mestu probao bi da se ne cimam bez razloga i tretiram sve to kao grip. topla supa, odmor, gledanje filmova, igrice sto ne stresiraju puno i proci ce kao i svaki grip, sa istom verovatnocom da podje naopako.

srecom ovde bi mi se terapija poklapa sa tim sto bi ja radio, tako da ne znam kakav je osecaj kad ti doktor da neki lek, a ti ne izgledas nesto posebno da ti treba lek.

ne znam, recimo meni to nerazumno cepanje antibiotika i jakih lekova kao preventivno (jbt, preventivno rokanje antibioticima...) dosta gore od vakcine.
    al aj, to sam ja.

5. zdrav kapiram jesam, mlad pa i ne baš, bliži četrdesetim nego tridesetim.

Taj fazon, tretiram sve ko grip i begam od žene na dve nedelje :)

6. nemoj kod roditelja. ili im kazi da se paze sad ili stavec. statisticki gledano, tebi ce biti nista.

7. Esi pušač? Kad smo mi porodično bili fasovali, ćale i burazer kao notorni pušači prošli bez upale pluća, a ja jedini nepušač imao i upalu. Možda virus kad vidi ruinirana pušačka pluća kaže ma jok, a kad vidi moja jedra rumena kaže daj malo to da probam. Širite vesti, duvan i cigare su lek, bombas apruvs.

8. Busuzima751 prorok našeg vremena

9. ne pušim duvan već više od 3 godine, al zato recimo spurnjam u proseku par bxni na nedeljnoj bazi :)

10. ovo

Nznm ja sam pio hemomicin, dexazon, febricet i vitamin C.

to je to. ovo je ok, rokni 3 leka i vitamin C cisto da budes siguran svaki put kad zaslinavis, to ce cuda da ti uradi za zdravlje, a vakcina ce te ubije na duze.

11. Ozdravi brzo bratinjo, bice to ok
    Nzm za to kinesko govno cekamo zapatu za to, skeptican sam prema svemu sto dolazi od zutih cigana

12. E da, vitamin c, d, selen i cink rokaj u velikim kolicinama za imunitet

13. uvece naravno i casicu rakije da proradi sve to. al onda se razmislis pa ko ga jebe, pa ode pola litra iz flase.

ujutru nemas ukus i miris od brlje sto si pio.

to je to, imunitet+

14. Bice to okej, dokle god su ti pluca dobro nema frke nikakve. Jedino za ukus i miris je smor, moze da potraje i nekoliko meseci dok ti se ne vrati

15. Čuvaj se gripe šinko, a ove novotarije prepusti pametnijima

16. razlikujem po tome sto mislim da mi i vakcina ne moze nista

ono kada ti korona ne moze nista ali ni vakcina ne moze nista.

Al cisto da se ispostuje kad je vec tu. Nice.

17. Ovo za pusace sam i ja cuo na vise mesta. Pusaci su zasticeniji

True fact

18. pa da. da smanjim sansu da prenesem mojima kad dodju ovde ili odem u srbiju. bolje opcije od toga nemam osim da sedim kuci i cimam se od sveta, sto mi se ne radi.
    sto je to losije razmisljanje od tvog caro

inace stalker, ovo sto pricam je podjebavanje melkora za ono sto on radi "preventivno" dok misli da mu vakcinom sipaju ziv otrov u rame, nisu saveti za prelezavanje korone :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.