Vaccina

1. to je to. ovo je ok, rokni 3 leka i vitamin C cisto da budes siguran svaki put kad zaslinavis, to ce cuda da ti uradi za zdravlje, a vakcina ce te ubije na duze.

I ja čitam, neveruem hahaha melk, jel realno da preventivno i na svoju ruku rokaš antibiotike a protiv vakcine si? Za antibiotike i vakseri i antivakseri znaju da prekomjernom upotrebom stvaraju rezistencije, narušavanju imunitet, nagrizaju sluzokože, stvaraju sklonost gljivičnim infekcijama itd. Zbog toga sad imamo MRSA, CRE..
    Nisi mi jasan sa ovim nikako haha vakcina je prdina bara za uzimanje antibiotika na svoju ruku

2. Celt vise ti dobrog ja zelim nego random farmaceutska kuca

True fact

3. Ne, pitao jednog doktora, pa drugog, pa otišao kod trećeg, ovaj mi prepisao šta da pijem, btw samo sam pomenuo šta sam ja uzimao, izrazio sumnju u kineske pilule, ali blagu, da ne skenjavam čoveka, i rekao mu da pita Zapatu koji je lekar i koji je u toku. Kakvi ste ostrašćeni moroni to je neopisivo :D

4. Jer ono u moje vreme, kad sam ja bio bolestan u januaru, u onom jeku užasa i pomora, ovo je bila standardna terapija (ja ubacio i dexazon na preporuku drugara koji je doktor). Za ovih šurnaes žutih govana što treba da popiješ ne znam šta rade, to mi je negde u rangu vakcine - pet komada krneš i opet ne šljaka kako treba.

5. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1563828567285135&id=100009740205022

Ovo bi trebao da bude stav naroda.
    A ne autosovinisticko stanoviste sa pozicije nemoci i vere u autoritete.

6. Uostalom aj da ponovim, reagovao sam - ostao ovde, imam kuću, zemlju, stotinak voćki, mogu da ih zasadim još otpr. 700, ne moram da trpim nekakva sranja da bih ušao u autobus ili firmu. Napuniću podrume brašnom, šećerom, šunkom, slaninom i zimnicom, i nabaviti pušku kako bih sve to mogao da branim od vas kad krenu sranja. Uzeću dovoljno platna, boja i knjiga da imam čime da se zanimam ako me ograde bodljikavom žicom.

zasto, ali zasto je uvek ovako teatralan

7. Uzeću dovoljno platna, zato što je jednom negde neki zapata sa vukajlije, napisao da vakcine nisu loša spika.

8. Puškom braniću svoje platno od zlog dr džekila iz vranje

9. I uvek, ali uvek nastupanje iz pozicije žrtve, kako li te trpi žena, jebem te ludog

10. Melkova supruga: Pogledala bih neki film u bioskopu za vikend.

Melk: mi smo u suštini amiši.

11. I ja čitam, neveruem hahaha melk, jel realno da preventivno i na svoju ruku rokaš antibiotike a protiv vakcine si? Za antibiotike i vakseri i antivakseri znaju da prekomjernom upotrebom stvaraju rezistencije, narušavanju imunitet, nagrizaju sluzokože, stvaraju sklonost gljivičnim infekcijama itd. Zbog toga sad imamo MRSA, CRE..
    Nisi mi jasan sa ovim nikako haha vakcina je prdina bara za uzimanje antibiotika na svoju ruku

zato sam i reko 10 puta da je triforsov stav jedina dosledna i odrziva antivakserska pozicija - ne jebes zvanicnu medicinu, furas po svom i cao

a ovo da vakcinu neces ni za zivu glavu, a pilule za lilule gutas kako ti lekar kaze, jbg ne ide

12. Ja sam oduvek govorio da je triforc jedini tu za poštovanje, čovek bi bukvalno ubio čoveka koji mu fura nealkalnu porciju hrane. Svi ostali su fuš, antivakseri sa aliekspresa.

13. Celt vise ti dobrog ja zelim nego random farmaceutska kuca

True fact

znam caro, takodje.

al ono sto sam provalio, najiskusniji sa bolestima ko mi zeli najbolje za zdravlje u ovom bezdusnom kapitalizmu je moje zdravstveno osiguranje. sve sto mi daju za dzabe ili placaju da radim, to radim.

nisu nerazumni. placaju mi teretanu, sportske klubove (ako nisu kontakt sportovi), placebo lekove na svoju ruku, ako ti to kul, terapije, masaze, akupunkture, ispravljanja kicme, vakcinacije za grip, za krpelje i tako redom.
    ne daju mi jake lekove i ostalo bez doktora.

racunam njih najvise kostam ako mi nesto krene naopako, pa ih slusam sta mi kazu. ja licno ne mogu sad o tome da razvijam teorije sta je dobro a sta nije.

otisla dusa u kurac.

14. ono, pokusavam da implementiram "kineski" model ili sta bese ono sto bilo populatno na internetu, da placam doktora dok sam zdrav, a ako se razbolim da me leci za dzabe.

autsorsujem zdravlje onima sto znaju bolje od mene. to sam ja. stvar manje da se cimas u zivotu i da se krivis posle ako krene nesto naopako.

15. kako bi inace imao vremena za bitne stvari u zivotu, kao sto je na primer u sred nedelje u sred radnog dana da drvim kurac o vakcinama i zdravlju sa random ljudima na opskurnom sajtu?

16. evo i u cro 33god fasovo od astre

https://www.index.hr/vijesti/clanak/halmed-smrt-33godisnjaka-vjerojatno-je-povezana-s-astrazenecinim-cjepivom/2323906.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d

sranje je jedino što njihov zdravstveni ne šalje na sexy masaže i ne mož da im uplatiš u bit coinima jbg

17. al ono sto sam provalio, najiskusniji sa bolestima ko mi zeli najbolje za zdravlje u ovom bezdusnom kapitalizmu je moje zdravstveno osiguranje

Jbg, to ti je kao kad plaćaš skupu starletu.
    Može sve da bude savršeno, ali kad fasuješ polno prenosivu bolest redije ćeš da ćutiš od sramote.

Dok si sa njom sve je savršeno. Osim što nije.

18. pa nije bas ta logika jbg.

19. ne znam.
    Previše si uljuljkan u blagodeti sistema.

Kao ribica u akvarijumu. Sama pomisao da voda može da se prospe ili da završi u kanalizaciji za nju je teorija zavere. Ako se neka i vrati kojim slučajem druge je ismevaju, budala tripuje gluposti.

Jebeno ti je da pomisliš da vakcina može biti štetna kao average komunisti da će rikne Tito.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.