Vaccina

1. Radim ja vrv nisam još rešio. No šedžual, no bos, no alarmklok ima lajf. Ama fri hepi men

2. Mali Mujo
    Spavate li ikad sve vam jebem nenormalno, kad god udjem ova tema gori

toeto

3. Ma pusti ti to lažno moralisanje, svi mi cijenimo na osnovu postignuća i svi smo jednaki al na reklami za Benetton.
    Ne može se jednako vrijednovati neko ko je cijeli život posvetio nauci i trudio se da nešto postigne, stvorio porodicu, pomagao narodu itd.

I ja koji ovdje kenjam na vuki nemam ni žene ni djece (malo mi je i rano), završio faks prosječnim uspjehom i radim malo iznad prosječan posao.

Meni je žao što je nekoga splet okolnosti doveo u neugodnu situaciju ali mi smo ogledalo prirode a priroda je okrutna i nepravedna.

4. Sad pošto si završio fax malko te više uvažavam.

5. Radim ja vrv nisam još rešio. No šedžual, no bos, no alarmklok ima lajf. Ama fri hepi men

sutra makar 3 tegle da napuniš

6. A ne ko ovaj Zapata. Inače, deca koja u ranom detinjstvu osete iz nekog razloga da su nedovoljno voljena i možda ne baš potrebna, manje vrede itd. biraju da budu doktori kako bi sebe učinili neophodnima. Ima da ti trebam i ima da me poštuješ i ceniš, čak voliš, ima da te nateram.

7. Tako kaže nauka jbg.

8. Ne postoji dostignuce koje ne moze da se unovci.
    Tako se to rezonuje pill.

Ceniti nekoga ne znaci nista ako nisi u mogucnosti da dobijes te usluge.

Cista sarena laza.
    Primer, zdravom coveku puno vise znaci cist wc u restoranu koji posecuje svaki dan nego li kardiohirurg koji ce mu nekad biti potreban.

Da se razumemo, svako je uspesan radi sebe a ne radi drugih. I niko to ne radi besplatno. Osim najmilijih.

9. Mislim da Cara generalno više misli da fakultet nužno ne znači mudrost i inteligenciju.

10. Tri tegle do pre kafe Zap, razglasi tamo po Niš da imaš jednog proverenog drugara što plodi od 18 - 49 grantovano. Ima da vam rešim problem bele kuge za jedno prepodne.

11. Zap jel imas filing da si malo preterao juce u odnosu na neke konstatacije koje si mi uputio?
    Ljucki pitam

12. Trista iljada ima da živi u Durlan i Beverli Hils.

13. Ejdus, ja sam mudar ko kurac, nisam nešto ni pretjerano inteligentan i možda bi bio jeban od tog čistača wca sutra da se vratimo među lovce sakupljače (iako imam dosta domaćinskih vještina, nisam neki buržuj) ali današnje bobičasto voće, meso i krzno se ne skuplja tom primarnom inteligencijom potrebnom za preživljavanje nego nekim drugim putevima i važno je da ih prepoznaš, da ne bi bio skrajnut na marginu društva jer više ne živimo 30 godina nego 70 80 a život je predug kad je očajan.

14. Zap jel imas filing da si malo preterao juce u odnosu na neke konstatacije koje si mi uputio?
    Ljucki pitam

Bruh, naravno da ne, kao što tebe nije taknulo 1% ono sta sam napisao, ovo je vukajlija.

15. Jbt stigli smo do tehnogije sakupljanja bobicastog voca.

Nista nije lako.
    Lake stvari mogu svake budale ali od toga nema vajde

Taj neki radić

16. Ne znam zapa, zato sam napisao ljucki.
    Jeste me taknulo, ne bi te pitao drugacije da mi nije bitno.

Msm ja nisam u fazonu pljunes obrises relacija.
    Ok, odgovorio si da stojis iza svega.

To mi je bilo bitno.

17. Jbt stigli smo do tehnogije sakupljanja bobicastog voca.

Sve u svrhu održavanja ove perspektivne teme autora Sevastokratkog

18. Realno, kada bi ljudi u RL mogli ovako da se vladaju i razgovaraju, napušavaju kurcem jedni druge i sutra svejedno diskutuju sve ispočetka, a bez da se poubijaju, svet bi bio banja. Svako svakog jebe (figurativno) i niko se ni na kog ne ljuti. Ne stvarno, vukajlija je oaza u ovom nolajferskom i ultralevičarsko - šovinističkom čudovištu koje smo napravili od sveta. Možemo na miru da se vredjamo, prozivamo gejski pokret, Jevreje, crnce, pričamo o drogama, korporacijama...Bez bojazni i bilo kakve odgovornosti. Možemo na miru i da iskaljujemo svoje komplekse, nedostatke i mračne nagone, umesto da bijemo ženu ili pucamo na ljude po ulici. Vukajlija je redak dragulj.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.