Vaccina

1. aha na ovoj vesti za napoli ima, na ovom linku za MU nema samo sam to bio otvorio, medjutim ni na ovoj drugoj vesti ne vidim da imaju probleme zbog vakcinacije

2. Pa da trend je da igrači moraju na rehabilitaciju zbog ovakvih stvari, dešava se to stalno oduvek samo što ranije nismo obraćali pažnju.

3. zbog kojih stvari, sta propustam, kakve veze ima ovo sa vakcinom-koronom?

molim objasnjenje

ukoliko pratire fudbal 2 god ove stvari vas iznenadjuju, zapravo ovo se desava oduvek

4. Ima veze, vakcinisali su se protiv prehlade da se ne bi prehlađivali a oni se i dalje prehlađuju znači vakcina za prehladu ne radi

5. Kako jbt nema veze.
    Bukvalno fajzer izaziva pizdarije sa aritmijama desilo se na x mesta.

Ocekivati da mediji objektivno izvestavaju, pa to moze samo budala.

6. Ma jok, sedeli ljudi u karantinima pa se sad vratili ubitačnom tempu, nemožtelo izdrži, pregoreli momci. Nema veze sa vacom kakve insinuacije jbt. I ovi što su pazarili virus garant se nisu ni imunizovali.

7. Jok, mediji koji ti dve godine peru mozak će sad da ti kažu - pokvario se fudbaler, možda je od vakcine hihi.

8. Jebeni provakseri, ne žele da vide da govno ne funkcioniše i da je sklepano da bi se isprepadana masa podvrgnula testiranju na gensku terapiju što prije i bez ikakvog postavljanja pitanja. Pored toga, pretvorili su se u masu koja žustro brani svaki vid ispitivanja vakcina osim onog koji dolazi od iste te manipulatorske grupe.

Sad će nas Scouser da ubjeđuje kako "šta kakve veze vakcina kako ne kapiram" a ono svima jasno pa i njemu nego ajd izmanipulisan sam ovom nazovi panfemijom nisam lud da priznam poraz

9. Kako ne funkcioniše, vidiš da radi itekako. Ne baš kako smo se nadali, ali dobro, nešto ipak radi. Uostalom moglo je to da im se dogodi i od andola.

10. Ako sjebe organizam posle druge, šta li tek radi posle treće - četvrte?

11. prvo nisam vakser, paranoja

drugo recenicu

Ma jok, sedeli ljudi u karantinima pa se sad vratili ubitačnom tempu

Dobro ovde je problem karantin i fizicka neaktivnost a ne vakcina, opet ne vidim vezu sa temom - vakcina. Sad o koroni i da li je bio potreban karantin mozemo da diskutujemo. Ja sam prvi bio protiv normalno.

Bukvalno fajzer izaziva pizdarije sa aritmijama desilo se na x mesta.

ponavljam treci put, gde pise da su se vakcinisali, i ako jesu da je ovo 100% od vakcine, jer ne mozemo znati prosto iz razloga sto su igraci umirali po terenu davno pre nego sto je iko spomenuo koronu, od beton lige do premijer lige, takodje su bili prisutni i ostali problemi.

Ovo ste mogli okaciti i linkove sa rakom prostate i reci da je od sedenja zbog korone i karantina, seems legit

12. masa podvrgnula testiranju na gensku terapiju

balkan info zove tebe, zove menee

13. To vidim i sami priznajete, da je u pitanju neka genska terapija, al znaš nije to kako zvuči, to je revolucionarni izum moderne medicine

14. mi priznajemo, ko smo to mi, sta mi to priznajemo, sta sam ja konkretno priznao

au lice

15. Kad budem hteo da vodim ovakve rasprav, vodiću ih sa Celtom.

16. ne, necu vise. malo sam se zaneo ovde par dana bez razloga.

17. Pa dobro, to radiš već ravno 10 god :D

18. Ja celta isto smatram prvorođenim sa one strane lolo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.