Vaccina

1. nista ja nisam duzan ni jednoj "drzavi". drzava je meni duzna ako zivim tu. to je zdrav nacin gledanja na naciju i drustvo.

a drzava si ti. i to ona gde zivis, nem veze kako se osecas

Znaci zajebancija da je Celt Svajcarska je imala realno uporiste :)

2. vise od debelog broja svajcaraca za zivot.
    nista ja nisam duzan ni jednoj "drzavi". drzava je meni duzna ako zivim tu

Ovo ima izuzetan komunisticki prizvuk. Sumnjam da bi imao petlju to kazes komsiji svajcarcu lolo

3. То што они не одговарају никоме, па могу да мењају причу на 15 минута, а ви памтите као златне рибице, то је засебан проблем.

Ovo je ključna stvar i većina prokovid vaksera prelazi preko ove činjenice. Samim tim iz toga im uspeva ovo iz donjeg primera.

The receptivity of the masses is very limited, their intelligence is small, but their power of forgetting is enormous. In consequence of these facts, all effective propaganda must be limited to a very few points and must harp on these in slogans until the last member of the public understands what you want him to understand by your slogan.

Slogan je vakciniši se da se vratimo na staro.

4. A sto mislis da ne bi?
    Mislim totalno je random stvar da se kaze osim ako neko ne potegne to ispred mene, recimo ako bi naiso na nekog svajcarskog caru i on resi da me spusti sad za to, itekako bi mu reko.
    Komsije imam i kretene i dobre, kao i u Srbiji al ni sa kim nisam dosao u situaciju da ga na taj nacin napusavam.

Bas nije komunisticki nego obrnuto

5. Pa zato sto nema realne osnove da sviras kurcu tamo. Stvar je prosta. Nebitan si za njih nisi clan zajednice nego dosljak. Nemas istoriju u zemlji sa istorijom.

I ovo nema veze sa tim kakav ti je komsiluk.

6. А лолзара јебена, аваксовци као проповедници суботари постају или још горе вегани....
    -1+1=2, ето доказ
    аваксовци: ХАХАХА, нубаро, па то хоће биг математика да те убеди да је тако, контролишу медије, ево линка који говори да није тако, лик је отпуштен из озбиљне институције, универзитета за науку, није то случајно и причао ми комша да је њему причао комша који је умро

7. To mozda u ovom tvom Backom Pampuru sto sam opisivao gore je tako, dosljak ces biti ceo zivot, zajednica ne prihvata i to. Sto i jeste jedemo govna da su evropljani ksenofobi i rasisti a ono sto deli nas od toga da budemo 20x gori je to sto nemamo strance.
    Dal mislis da ako mogu da bar malo biram gde bi da bi odabrao svesno da zivim tako negde?

8. hahaha caro brate, kacmo vec kod imigracije, jel ti rece negde da si iz vojvodine ili gresim?

ako jesi, jel si stari vojvodjanin ili su tvoji u skorije vreme dosli iz brdovitijih krajeva? u svakom slucaju, kad-tad je jedan tvoj predak morao doci tu, tako da nije bas skroz posteno da zajebavas celta i mene, a vamo uzivas u plodovima vrlo slicnog procesa koji je tvoj predak prosao

mi ovde udaramo temelje nekoj buducoj SAO Zürich krajini, vicemo "Jawohl, Herr Müller" dok nas svajcarske i nemacke babe podozrivo posmatraju da slucajno ne kazemo nesto sto bi se moglo protumaciti kao pokusaj da se stavimo u isti rang s njima

aj sad ozbiljno, kolko godina imas i koliko dana radnog iskustva, bez lazi, bez prevare

9. или још горе вегани

Vegani gori od antivaxera.
    Upravo si se upisao na listu glupih.

Pljeskavica za gospodina.

10. Мо'ш Севасте бакутанере искористити као Митровић што му је баба нека поклонила неко ауто добро још раније....

11. То Царо, реци ми, целодневни тролеру љути форума са 10 активних чланова....

12. aj sad ozbiljno, kolko godina imas i koliko dana radnog iskustva, bez lazi, bez prevare

Imas pvt

13. Dal mislis da ako mogu da bar malo biram gde bi da bi odabrao svesno da zivim tako negde

Vidi, nisi ti znao kako ce da bude. Pogresan rezon. Mozda si se nadao pa ispalo tako, mozda te usralo a mozda si se prilagodio.
    Ja mislim da je ovo trece.

14. Čovek kad mi kaže da živi u "Nemačkoj", izgubim svaku volju za daljim razgovorom. Živeti u Nemačkoj znači živeti u Minhenu, Berlinu, Hamburgu, Kelnu, jednom od dva Frankfurta...Dakle 120 većih gradova + 2000 sela koja vredi obići. Znači poznavati i istok i zapad, tamošnje prilike i ljude; znači kretati se medju ljudima u kafani kao i medju bankarima, advokatima i plemićima, obilaziti muzeje i znati šta je i zbog čega u njiima, i imati neki osnovni uvid u istoriju od Magna Germanie pa do moderne Nemačke kakvu danas poznajemo.

Sevast : živim u Nemačkoj, znači na nekakvoj gajbi, idem na neki poso nije loš mošse živi, znam i par Švaba i mogu dva sata da ti pričam o arhitekturi, cenama ovde i kod kuće, i nekom random zamku koji sam obišao skoro.

15. Dodaj ako sam nešto izostavio.

16. E moj dečko, kamo sreće da trolujemo. Ja sam prvi voleo da se ovo završilo onako kao su nam obećavali i da sada vi ljudi od nauke možete da se sprdate sa nama kako smo bili debili što smo govorili da je MRNK eksperimentalna vakcina i da nije dovoljno vremena prošlo da bi se napravila valjana vakcina.
    Ali na žalost pogledaj gde smo sada.

17. volo bih da melkor jednog dana testira moje znanje istorije, kulture, filozofije, umetnosti pred ekipom iz vaccina grupe, a onda ja njegovo, pa nek javnost presudi

ako melkor izgubi prima vaccinu, ako ja izgubim postajem glavni distributor melkorovace mladim njemackim parovima koji ne mogu da imaju decu zbog fajzera

18. Sevaste ne opste istorije i kulture, vec one zemlje gde zivis.

19. U Cirihu i okolini, ako gledas profesije koje nisu ono bas najnizi sektor usluga bolje zive “stranci” od lokalaca. Ne zajebavam se.

20. mozemo i da ogranicimo na nemacku, nije problem

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.