Vaccina

1. Možemo, razvalio bih ti bulju :D

2. Da ste kurcu vredni tamo sad bi drvili kurac nekom svabi da objasnite stvari na svapskom.

Ovako drvite kurac nama bez neke realne potrebe na srpskom.

3. Ne stvarno što se tiče filozofije, umetnosti, istorije i geografije vratio bih te na fabrička podešaanja. Ozbiljno.

4. Nemaju ovde veru i naciju da se vezuju za to. Jebes ga zemlja im je 3 nacije. 4. I jos tolko religija.
    Ovde je vlast lokalna zajednica a toga imas i one koje su ok sa strancima i one koje nisu.
    KOinCiDentno, ove prve su mnogo lepsa mesta za zivot, sa vise mogucnosti, vecim platama, boljom infrastrukturom i svim a ove druge selendre po alpima.

5. Ne stvarno što se tiče filozofije, umetnosti, istorije i geografije vratio bih te na fabrička podešaanja. Ozbiljno.

za umetnost mozda bi, tu sam slab sem nesto knjizevnosti i filma, za istoriju i filozofiju bih te resetovao na sinofarm, a za geos ne mogu da procenim

6. Celte je l odobrila Švica preseljenje Šumaherima u švapski kanton, makar sad iz sažaljenja?

7. Kako god. Gde živiš u Njemačku, koji grad? Šta radiš tamo?

8. Nemaju ovde veru i naciju da se vezuju za to

To je ono sto kazem, vi zivite medj sebi slicnima. Nemate dodira se real sui ili nemcima.

Kao vorker kad ode na gradjevinu u nemacku i mesecma prica samo srpski jer je okruzen takvim sojem.

Jbg, to nije zemlja, to je moderna tvorevina.
    Zato je glup taj stav zivim u svajcarskoj. Zivis u kurcu.

9. Da ste kurcu vredni tamo sad bi drvili kurac nekom svabi da objasnite stvari na svapskom.

vukajlija je starija od svajcarske za mene. danas ne postoji teorija da bi se pojavio ovde tek tako nasumicno.
    Nema to veze sa nacijom i zemljom i bilo cim. Zanimljiva ste mi grupa ljudi ovde

10. Koincidentno, voleo bi da smo i mi proglašeni za jedno od mesta gde bogate evropske i svetske porodice deponuju svoje bogatstvo pa da i mi budemo neutralni u svim svetskim sukobima ikada.
    Ali mi smo imali loše rukovodstvo. Što nismo imali nekog švajcarskog diplomatu i đenerala da nam pokaže kako se radi.

11. Zanimljiva ste mi grupa ljudi ovde

Hehe, pocastvovan sam. Kao mali deo te vrednosti ofc

12. Kako god. Gde živiš u Njemačku, koji grad? Šta radiš tamo?

Berlin. Ostale informacije ne bih delio, neka bude da sam na baustelu za svrhe forumasenja, sladje je.

13. To je ono sto kazem, vi zivite medj sebi slicnima. Nemate dodira se real sui ili nemcima.

a zasto bi to radio? Naravno da imam dodira ali sa onima koji su slicni meni, zasto bi pokusavao da budem prijatelj nekom kretenu?
    Sta je real sui, ksenofob koji mrzi sve strano? Zasto bi pobogu imao bilo kakav kontakt sa nekim ko je toliki retard.
    Izbegavam svajc retarde izbegavam srpske retarde. Nacija nebitna

Jel nije mozda tebi malo krivo sto u svom malom mestu nemas tu mogucnost?

14. Geos sam imao takav da sam Italiju i Grčku morao da učim izdeljene po pokrajinama. Aj to, nego sam i o Zambiji morao da učim gde šta kako, koliko kvadratnih kilometara, kojih ruda, životinja...Aj i to, nego sam i jebenu Crnu Goru morao da učim izdeljenu po regijama :D Koliko gde sunčanih sati, salinitet mora i ostala sranja. Koliko banja u Srbiji i koja spada u koju kategoriju + punkurac svega ostalog. I tako za praktično 200 zemalja.

15. Filozofiju i istoriju bih te pocepao ko svinja masan džak, književnost i film neću ni da pominjem. Ja sam čovek koji je svojevremeno čitao po 180 strana dnevno, svaki dan. Svegaaa

16. A: Ja sam mnogo pametan brate znaš?
    B: Hahaa ma da tebrex nego ja sam mnogo pametan ipak.
    A: Ma da da brate ja tebe poštujem i cenim tvoje znanje i inteligenciju ali da viš ti što sam ja pametan.
    B: Pa naravno da si pametan tebrice ne bih se ja onda ovde raspravljao s tobom, ja samo sa sebi ravnima mogu da diskutujem hehe, mada sam ipak za nijansu pametniji od tebe priznaćeš hehe smajli.
    A: Eh sad, dobro dal ću baš da priznam ne znam ali sam ti reko ja da sam mnooogo pametan brate?
    B: Pa mislim da nisi al eto verujem da jesi, nego nebitno, pametan sam. JA SAM PAMETAN.
    A: I JA SAM PAMETAN.
    B: ALI JA SAM NEŠTO PAMETNIJI DA VIDIŠ EJ.
    A: STANI MALO NE BIH BAŠ REKAO DA SI TI PAMETNIJI.
    B: MOJA PAMET > TVOJA PAMET xD
    A: INTELIGENCIJA. IMAM JE NA PRETEK.

17. bude da sam na baustelu za svrhe forumasenja, sladje je

ahahahahahhahah

Inace je free time kustos besplatno dok je real time job nesto bas zajebano.

18. Za sada znamo da je u berlinu, to dijametralno menja situaciju nego da je u recimo tutlingenu ili lolingenu lolo

19. Berlin mi je želja jako velika. Tamo negde 2010. sam se lomio da li da idem u B da slikam, ne znam da li bih nešto napravio ali sumnjam da bih umro od gladi. Nažalost nisam se odlučio za taj poduhvat...Berlin je centar sveta trenutno, ono što je Pariz bio pre nekih stotinak godina.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.