Nemoj samo da treba nešto da instaliram, to mi je kao da si tražio tehnodrom da popravim.
Treba samo jedna osoba (eventualno arbitrator dakle Šmo) da napravi fejk nalog neka lupi ime tipa Vukajlija Vukajlijević i onda sklepa kviz s pitanjima koja mu da recimo Zap, pa kreira kod s kojim pozove učesnike na event, mogu biti anonimni kolko sam skontao. Mogu i ostali da upadnu da prate ili spemuju svoje odgovore al Melk i Sevast se računaju samo
Treba samo jedna osoba (eventualno arbitrator dakle Šmo) da napravi fejk nalog neka lupi ime tipa Vukajlija Vukajlijević i onda sklepa kviz s pitanjima koja mu da recimo Zap, pa kreira kod s kojim pozove učesnike na event, mogu biti anonimni kolko sam skontao. Mogu i ostali da upadnu da prate ili spemuju svoje odgovore al Melk i Sevast se računaju samo
Zapravo najbolje je da zap posalje pitanja moklji koji ce otvoriti temu i kada izbaci pitanje ko prvi odgovori tačno računa se.
Jedino iscimajte kajzija da javi na koliko često baguje server
Ok kreiro sam fejk nalog na onom slidu, sve je spremno čekam pitanja pa ja da ih kopipejstujem u kviz. E sad dal može anonimno da upadaju il mora prave fejk naloge to ne znam, videćemo kad dođe do toga.
moze i ovo sto je trifors dao, samo vreme treba da se skrati dovoljno da se eliminise guglanje
a gotivno je jer mogu da se prikljuce i drugi koji bi da izmere intelektualnu kurcinu
Nemoj samo da treba nešto da instaliram, to mi je kao da si tražio tehnodrom da popravim.
Dobro ajde ne kažem, treba dvoboj da se održi makar zbog tvog moderisanja duela.
Nisam više nadžak.
Yea Melka
Yea Sevast
Ali jebo ceo dul ako nema opcija zakazaivanja termina i stream da svi moze gledamo
Makar to bio i haxball
vidi ga cara, uclanio se u sns i odma bi da bude veliki brat
sns zakon stranka, 10% srba u stranci članstvo skoro 700 000+.
Šta ti misliš, da ne valjaju da bi svi ljudi išli tamo da se učlane i guraju zemlju napred...
(tako vi prdite za vakcine, isti rezon)
onda izbace neke grafikone o napretku, a teoretičari zavere su opozicione manjinske stranke koje traze nus pojave i niko im ne veruje. Tako nekako
ajde to onda
zap, koliko ti vremena treba da sastavis pitanja?
Zapravo najbolje je da zap posalje pitanja moklji koji ce otvoriti temu i kada izbaci pitanje ko prvi odgovori tačno računa se.
Jedino iscimajte kajzija da javi na koliko često baguje server
Ma ne može tako guglaće se svako pitanje onda računaj da neće biti ko prvi odgovori tačno nego ko prvi uspe da pronađe odgovor lololo
jes i da rifresujes 100 puta
Ok kreiro sam fejk nalog na onom slidu, sve je spremno čekam pitanja pa ja da ih kopipejstujem u kviz. E sad dal može anonimno da upadaju il mora prave fejk naloge to ne znam, videćemo kad dođe do toga.
Ma neće guglati. Zašto uvek sumnjati na varanje jbt jel nije ostao niko pošten na ovome svetu
Na ovom sajtu? Kad je u pitanju veličina e-kurca? Ne.
jbt treba da bude spektakl svi gledamo kao finale lš
hahaha smokljo ne zapisavaj vise ljubi te brat
Ja neću guglati obećavam. Šta sad čekamo Zapatu da napravi pitanja?
Асте искомпликовали, још ексхумирајте Милку Цанић ако можете па је доведите да и она запечати са својим "добро вече"
Ја сам на почетку мислио да ће само њих двојица да се шамарају и питањима и одговорима, а ми остали само да гледамо и навијамо, лол
Kad rešiš to sve s kvizom napravi taj kod pa ga okači uz link ili ovde ili novu temu otvori da svi koji hoće da upadnu mogu da vide i uđu